Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)

Príspevok od používateľa Petoo »

Táto téma ma dosť zaujíma, píšte svoje príhody, ako ste oslávili a aké následky ste si z toho odniesli :)

Ja som po poslednom týždni nebol schopny lámať rekordy, prvých pár drinkov som mal už len pri vôni chlastu pocit, že sa vytyčkujem :smt078
no nakoniec som to zvládol a celú noc som bol v schopnej forme a v dobrej nálade, dopomohla mi ktomu grey goose vodka a kanadsky blue light na jemné udržiavanie hladiny alkoholu v krvi :)

najvtipnejšia príhoda? hmm, keď sa asi moji kamaráti, chalani čo spolu bývaju v dome na podnájme išli biť kôli posranému kúsku chleba, a to majú prosím pekne chlapci 20 rokov :smt033 jeden sa mu ho dotkol, druhý na neho vyskočil a ten prvý sa do neho pustil za to, že bol na neho prehnane agresívny :smt039 no scéna ako z filmu, asi pol hodinu som ho musel držať aby ho nerozvalcoval :)

keď to zhrniem, navzdory všetkým rušivým faktorom to bol večer ako sa patrí, aj keď v cudzom kraji, no zábava bola dobrá :) dnešný deň som celý prespal a hneď mi je lepšie :)

moje hodnotenie silvestra - 9/10 bodov

tému PF 2009 - Kde a ako oslávite príchod Nového roka?
už považujem za neaktuálnu, preto som vytvoril novú
a sry za to 2009
:indian:
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Dobre dopadol :o

:plus:Neožral som sa :salala: lebo som
:plus:Neslopal:blee:
:plus: Bol som pri kompe skoro celý deň ak nerátam obed u babky :smt024
:plus: Dobrá hudba mi hrala :cernoch:
:minus: doje*** silvester na markíze nemal úroveň:aasmile19:
:minus: Jojka bola na tom ešte horšie:aasmile19:
:minus: Nič poriadneho sa nedalo pozerať okrem TA3 :aasmile19:
:minus: Každý dobrý obchod, napr heliguy je podľa všetkého zatvorený ale helipal má "len vypredané". :smt094

P.s. :lock: :close:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja som mal velkom uspesny vecer na chate, bol som unaveny tak som si myslel ze do tej polnoci ani nevydrzim, ale v pohode som to vzladol, ked uz sa vsetci zberali spat stale som nebol ozraty a uz ani unaveny tak som vypil pol flase walkera ale stale nic. Chcel som sa dorazit pomocou martini ale ta svina je strasne tazka na zaludok tak som siel hodit tyku a vychrapat sa. Domov som sa vratil vcera okolo tretej a doteraz som spal. Ale uz je dobre.

Olihope gratulujem ti k tvojmu vydarenemu asocialnemu silvestru :roll:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Moja kliatba padla a konecne som mal vydareny silvester :)

Boli sme na chate, sice sme sa do rana bavili len piati, lebo ostatny padli o osmej a grcali vsade okolo seba, ale o to kvalitnejsie... Dobre sme si sa povzbudili alkoholom a rozpravali blbosti :D a v -7 stupnoch sme vonku grilovali :D potom mierna opica, energeticky napoj, paralen, upratovanie zvratkov zamrznutych v kvetinacoch :D, obed, 15 hodin spanku a rok 2009 sa moze zacat :P

p.s. : gangy dorazat sa treba sampanskym v prehnane velkych mnozstvach :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lxsne, inak to dopadnut ani nemohlo

//swollo http://www.sensation-white.com -> Dusseldorf
Prílohy
cimg1468.jpg
cimg1435.jpg
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Môj Silvester nestál za nič... do mesta sme sa vybrali o 22:00, lenže to už boli všetky bary plné... tak sme mali "púť" po celom meste hľadali sme voľné miesta. No ale naštastie tesne pred polnocou sa všetci nahrnuli na ohňostroj a my zas do baru... potom to už bolo o niečom inom. Konečne začala zábava. Boli sme asi tak do 4 a potom nás už začali vyháňať a išli sme domov... ale bolo ppc a ani som sa neožral :D.. ale toto sme si objednali keď sme prišli

//t0m4s3: to kde si bol?
Prílohy
DSC00478.jpg
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

<OT>Silvester 2009? ROFL? snad 2008 ma byt v nazve temy...</OT>
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 ty ale vymetas tie sensejsny :D
Inak ja som bol najprv doma a potom tak o jedenastej som vyrazil ku kamosovi na byt, kde bola cela partia a popijalo sa :) Nastastie uz omnoho pokojnejsie ako po minule roky, cize som mohol o druhej ist domov a na druhy den normalne fungovat.
Prílohy
Mnaaaam
Mnaaaam
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

celkom dobree nieco popil nieco pozrel :D
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

no moj silvester sa zacal v pohode.... prvy pohar cerveneho a chlebicek... druhy pohar a chlebicek ... treti pohar bez chlebicka... stvrty tiez a potom som sa s kamaratkou vysrali na pohare a vyslopali dve flasky vonku pri vchode plus estre dosiel kamarat s litrovkou vodky... fajne bolo ale potom prislo totalne fiasko... o tretej som prisiel domov... ked som vosiel do bytu tak ma totalne rozobralo ze som sa vytiahol rovno na stred chodby... a zaspal som v posteli len v trenkach a v ponozkach... a mama to ukoncila vetou vetou : trosku si to prehnal..... rano ked som vstal fuha... nechceli by ste ma vidiet ... pomohol len pohar mlieka a sprcha a do siestej spanok...

:plus: fajn vecer s fajn ludmi
pilo sa prijemne ... dnu to islo samo
:minus: ranejsie vstavanie bolo krute
no vonku to islo zo mna len tazko... 1 den som nic nejedol
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Hodnotenie mojho Silvestra: 2/10
Stalo to za hovno, asi najhorsi Silvester ktory som kedy zazil......nebol som ani na SVK, sedel som doma, bola nuda, ziadna nalada, unava, online nebol skoro nikto, az na GothaRa :D ale aj ten odisiel, mam pocit ze slopat....ved ked mi hned odpisal tak sa zdal uz naliaty :lol:
Ale inac nic, vypil som nejake cidre, wkd, sampanske a tod vse........otrasny Silvester. :(

//GothaR: vtedy som este nebol :D Na byt som odchadzal okolo 23:00, predtym som si len v hlave zoradoval veci, ktore nesmiem zabudnut a tak :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

k6 ma pravdu :hmm:

moj silvester sa zacinal ked som o 22.00 skoncil v praci, sef ma este zobral domov na volve...spolubyvajuci uz neebol doma tak mu volam ze kde je a ako teda rozplanoval silvester (kedze bol doma od obeda)ze je u kamosa a uz piju no vodku... a ze sa pojde do baru (The Grouse)...
Tak ze ked pojdu od neho nech mi brnkne a ja vybehnem.... rychlo som dal piect pizzu, za 20-25 minut volal tak soms a rychlo obliekol do penazenky som dal cca 5 000,- a sup za nimi.... pizzu som rozdelil na priblizne tri rovnake kusy(moj bol najvacsi), a mohlo sa ist do baru.
Ako sme prisli hned som objednal tequilu, na to hned druhu... a redbull a mohlo sa ist na parket... Ked som tam zbadal kolko sa tam <> toci okolo seba a minisukne sa dakde dvihali viac nez by sa mali tak ma trosku zarazilo a skor ako na sex som pomyslel kam to len dotiahnu taketo dievcata... a islo sazabavat... Dj hral uplne v pohodde, tequila isla do nas cim dalej tym viac.... a uz bolo na SR novy rok, tak som si siel von zavolat, a ako som prisiel dnu do baru chvilku som potancoval a uz bol aj tuna novy rok, lenze ziadne oslavy ako u nas a to je vsetko takze party skoncila o 1.30 no za 2x vstupne to mohlo byt o daco okorenene, vsetci domov a asi tak vsetko, v penazenke mi ostalo asi 300 korun.... bol som triezvy, smutny ze nie som s frajerkou, ale aspon dobry pocit ze som trosku oslavil ten novy rok... asi tak vsetko :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

wolodo napísal:k6 ma pravdu :hmm:

moj silvester sa zacinal ked som o 22.00 skoncil v praci, sef ma este zobral domov na volve...spolubyvajuci uz neebol doma tak mu volam ze kde je a ako teda rozplanoval silvester (kedze bol doma od obeda)ze je u kamosa a uz piju no vodku... a ze sa pojde do baru (The Grouse)...
Tak ze ked pojdu od neho nech mi brnkne a ja vybehnem.... rychlo som dal piect pizzu, za 20-25 minut volal tak soms a rychlo obliekol do penazenky som dal cca 5 000,- a sup za nimi.... pizzu som rozdelil na priblizne tri rovnake kusy(moj bol najvacsi), a mohlo sa ist do baru.
Ako sme prisli hned som objednal tequilu, na to hned druhu... a redbull a mohlo sa ist na parket... Ked som tam zbadal kolko sa tam <> toci okolo seba a minisukne sa dakde dvihali viac nez by sa mali tak ma trosku zarazilo a skor ako na sex som pomyslel kam to len dotiahnu taketo dievcata... a islo sazabavat... Dj hral uplne v pohodde, tequila isla do nas cim dalej tym viac.... a uz bolo na SR novy rok, tak som si siel von zavolat, a ako som prisiel dnu do baru chvilku som potancoval a uz bol aj tuna novy rok, lenze ziadne oslavy ako u nas a to je vsetko takze party skoncila o 1.30 no za 2x vstupne to mohlo byt o daco okorenene, vsetci domov a asi tak vsetko, v penazenke mi ostalo asi 300 korun.... bol som triezvy, smutny ze nie som s frajerkou, ale aspon dobry pocit ze som trosku oslavil ten novy rok... asi tak vsetko :roll:
pekne si vyprazdnil penazenku teda :)
ja som bol od jedenastej u kamosa na byte, popilo sa, zabavilo trosku a tak, vodna fajka atd... o pol noci pripotok, potom vonku pred blokom sme troska povystrajali a neskor sa pobrali za kamoskamy a potom domov... asi tak.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no tak trosku ale vies vstupne v prepocte cca 300 sk... tequila tak 90,- a redbull okolo 80,- to sa ti rychlo rozhadze..... a este cestou domov som si kupil kura s ananasom.... :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na silvestra som bol triezvy :) (minuly rok taktiez, ale vtedy zamerne, lebo som bol na lyzovacke) - sundal som sa uz noc pred silvestrom a rano som nemohol ani caj (teda skusil som, no do hodky bol von :P ), cize sa to tahalo v podobe objimania misy az do cca 14:00-15:00, ked to opadlo a mohol som sa konecne najest... (kto by to bol povedal, ze to urovna coca-cola??)
(30.12) sa pilo cca od 17tej do cca 1nej (kapurkova do postele) - ostatnych neviem, ale ja finlandia mango, strieborna tequila (najprv klasicky ritual so solou a citronom, potom uz bez brzdy prip. s colou), biely rum a hnusna hruska, pivo... ti skalnejsi bez vyraznejsieho podrazdenia zaludka pokracovali aj dalsie dve noci, moj zaludok si zazelal ostat len pri pive :?

bral som si so sebou aj lyze, ale za tri dni som ich ani nevidel, tak som si ich pekne priniesol naspat domov :D
taktiez som zabudol aj ciapku a "prechadzka" v -12 bez ciapky, rukavic a CG bola hned zaujimavejsia :cry: brrr

suma sumarum, stretla sa dobra partia, v dobrom case, na dobrom mieste

// Fabo - ja som vkladal nadeje do tepleho caju, od coly som cakal rychlu tycku... no v ten den som myslel na hojko ako nikdy predtym a lovil v pamati vsetky mozne tipy na opičku - slepaci vyvar bol nerealny :?
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

ja som mal najhorsi silvester v zivote..som z vranova...moja byvala ma vcera hodinu po nete presviedcala aby som isiel do MI ze chce byt so mnou....ze inak bude smutna...a to ja nechcel...tak som si na nete pozrel autobusy...samozrejme ked som prisiel na stanicu ziadne autobusy neisli...tak som isiel stopom co som doteraz nikdy nerobil...tak do trhovist ma zobral jeden typek...cez trhoviste som bezal lebo tam kus po mne isla skupina romov...potom ked som vybehol z trhovist mi dali pokoj...po tej tme a mraze som presiel asi 200m kym mi niekto nezastavil..to osm si uz ruku necitil...v MI som bol so spoluziakmi a o 22 som sa s nou stretol..vsetko v pohode...este mi davala nadej ze sa dame zas dokopy...a povedala ze o polnoci chce byt so mnou..a tak tesne pred 12 som ju hladal...nasiel som ju presne o polnoci..ale v naruci ineho...a videl som ze je spokojna...vsetko v poho...aj ona mna videla...o 4,40 rano mi mal ist bus...neisiel...dovtedy som tam mrzol....potom som si so spoluziakom objednal taxi ...u neho som prespal...rano o 9,30 som mal bus do strazskeho...a stamade zase stopm..uz som ani neveril ze mi niekto zastavi..ale nasiel sa dobry clovek kt. ma vzal do hrabovca....a z hrabovca azse ma niekto vzal....ale v case ked som stopoval..strasna zima...bol som hladny..nevyspaty...a smädny...domou som prisiel o 11...a to uz som nic nerobil len som sa zvalil na postel...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

smejo nikdy nepodcenuj silu bubliniek rozhybat zaludok :)

Je to moj klasicky ritual v takychto pripadoch, dotrepat sa do hypernovy (obcas to chce v buse velku davku sebazprenia), kupit liter koly, vyjst von, kupit si kus-dve pizze, vypit pol koly, chvilu pockat, zajest a zapit zvyskom koly. Funguje bez problemu :)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Peter15 tak to si mal riadne po*e*aný koniec roka...

Ja som ani neoslavoval, prežil som deň jak obyčajne, posledná veta, ktorú som si v duchu povedal, než som išiel okolo 22:00 spať bola "zajtra je tu to sk***ené euro" a zaspal som... Trochu nudné, ale čo už, nebolo kde oslavovať, s kým a ako...
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Nuda,nuda,nuda,ale hlavné bolo,že som prežila v zdraví :)
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

na hovno , teda okrem tej pyrotechinky sktorou sme si uzili tak iba do jednej lebo kazdy mal toho malo . potom niektory isli na volne byty niektory do barov a ja som sa na to vys**l a isiel som domov.. tak o pol druhej sam doma kamarati vsetci pili a ja nic... nabuduci rok to dozeniem
Napísať odpoveď