Cawte chcel by som sa vás spytat ,ak mate skusenosti s Windows XP ultimate ,chcel by som ho nainstalovat ,ale jedny vravia ze to padá druhy ej to dobre ,tak nwm ci si to mam dat.
Mam to stiahnute, asi pred mesiacom som to nahodil vyzeralo to pekne ale nie vstko je vzhlad...asi po troch dnoch sa mi zacalo fungovat cudne, xp logo sa premenil na obycajne ,ikonki raz boli s xp raz vista vzhladom....
PS: Mam uz 2 roky ciste xp samozrejme uz SP3 a absolutne som spokojni...
(tyzden som mal Vistu koli DX10 ale ten Win je SHUNT...tolko vecy tam hahadzali ze vyuzijem len ztoho 50%.
micike napísal:Mam to stiahnute, asi pred mesiacom som to nahodil vyzeralo to pekne ale nie vstko je vzhlad...asi po troch dnoch sa mi zacalo fungovat cudne, xp logo sa premenil na obycajne ,ikonki raz boli s xp raz vista vzhladom....
PS: Mam uz 2 roky ciste xp samozrejme uz SP3 a absolutne som spokojni...
(tyzden som mal Vistu koli DX10 ale ten Win je SHUNT...tolko vecy tam hahadzali ze vyuzijem len ztoho 50%.
Takéto sračky by som neinštaloval...vzhlad je možno pekný ale za chvilu ti to zacne odchadzat, nevieš čo tam vsetko je porobené..radšej si nainštaluj obyčajné XP so SP3 a potom si tam hoď nejakú peknú tému alebo BrickoPacks(odporúčam)..alebo samozrejme vistu...
Opak napísal:Takéto sračky by som neinštaloval...vzhlad je možno pekný ale za chvilu ti to zacne odchadzat, nevieš čo tam vsetko je porobené..radšej si nainštaluj obyčajné XP so SP3 a potom si tam hoď nejakú peknú tému alebo BrickoPacks(odporúčam)..alebo samozrejme vistu...
OK ja som sa len chcel spytat ci to nemam zbytocne instalovat THX. Mozte LOCK ....
Opak napísal:Takéto sračky by som neinštaloval...vzhlad je možno pekný ale za chvilu ti to zacne odchadzat, nevieš čo tam vsetko je porobené..radšej si nainštaluj obyčajné XP so SP3 a potom si tam hoď nejakú peknú tému alebo BrickoPacks(odporúčam)..alebo samozrejme vistu...
co odchadzat??? ty brainer robil si s vistou dlhsie jak 5 minut?? mam ju uz 2 mesiac a xp ani len nezakopava....krasny a stabilny system urcite ho vyskusaj.....jediny problem tam je ako bol s prechodu 98, ME na xp a to ze si treba zvyknut
To je ťažko povedať či táto bude fičať..vieš lebo práve tie všelijaké neoficiálne verzie robené doma na kolene začnú po čase blbnúť..a keď sú takto graficky upravené tak duplom..začnú sa ti miešať ikony napr.. alebo nemusia ti pasovať nejake drivere či sp..ja osobne by som do toho nešiel
Opak napísal:To je ťažko povedať či táto bude fičať..vieš lebo práve tie všelijaké neoficiálne verzie robené doma na kolene začnú po čase blbnúť..a keď sú takto graficky upravené tak duplom..začnú sa ti miešať ikony napr.. alebo nemusia ti pasovať nejake drivere či sp..ja osobne by som do toho nešiel
pravda....vrtulnik neviem co tu riesis....ked chces xp daj si xp ked vistu tak vistu....nevies co ti tam do toho nahadzali ked to je upravene cez nlite....daj si normalne xp a sthiani si oficialnu vista temu ked ti ide o vzhlad