oblecenie Snoop Doggs collection
oblecenie Snoop Doggs collection
Caute, nepoznate neaky e-shop kde by som nasiel veci so snoopovej kolekcie? e-bay som pozeral ale boli tam hlavne tricka a nenormalne vysoke postovne. (za triko 45 USD). dakujem najlepsie slovensky e-shop 
jedno som nasiel aj ja aj 2 
hoci nemozem niako pochopit ani to triko najst v snoopovych veciach aj v starych kolekciach, to je ukrainsky fake
taketo faky nechcem.
PEACE
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 13:21 )
v tomto klipe to je najlepsie vidno, vsetci v tomto klipe su obleceny v snoopovej znacke, len neviem presn e ako sa vola
hoci nemozem niako pochopit ani to triko najst v snoopovych veciach aj v starych kolekciach, to je ukrainsky fake
PEACE
v tomto klipe to je najlepsie vidno, vsetci v tomto klipe su obleceny v snoopovej znacke, len neviem presn e ako sa vola
To nie je ukrajinsky fake ani snoopova kolekcia. A schweek si z teba len srandu spravil...Filipito napísal:jedno som nasiel aj ja aj 2
hoci nemozem niako pochopit ani to triko najst v snoopovych veciach aj v starych kolekciach, to je ukrainsky faketaketo faky nechcem.
PEACE
v tomto klipe to je najlepsie vidno, vsetci v tomto klipe su obleceny v snoopovej znacke, len neviem presn e ako sa vola![]()