Mám otázky, pri reinštalovaní Windowsu XP SP3 mi sformátuje len C:\ , alebo všetky partície ( C,D,E,F - celý hardisk)
Programy si ukladám na "D", chcel by som sa ich zbaviť ( pretože po reinštalácii v registroch nebudú ) a nainštalovať si len tie ktoré naozaj potrebujem do čistého systému. Mám preto všetky programy natvrdo zmazať ( myslím adresár, kde ukladám programy )?
Pred preinštalovaním mám zmazať C:\WINDOWS ,resetnúť a začať s inštaláciou - bootom z CD ?
Reinstall XP
1. ak len instalujes SP3 do systemu, tak sa nic nezmeni..ak mas cd na ktorom je Win XP SP3, tak ho mozes nainstalovat na lubovolnu particiu z tych 4 a taktiez mozes lubovolnu sformatovat - ak sformatujes len C a nasledne tam nainstalujes windows ostatne particie ostanu nedotknute 
2. najlepsie by bolo sformatovat aj tuto particiu - niektore softy sa nezapisuju do registrov a isli by aj po preinstalovani systemu (ale na tom teraz nezalezi)..ak mas na particii D:\ nejake udaje, ktore chces uchovat, tak si ich zalohuj (napal na DVD, premiestni na inu particiu...) a D:\ sformatuj (kliknes pravym tlacitkom a das format
)...
3. no schvalne - skus vo windowse zmazat zlozku C:\Windows\
urcite sa ti to nepodari - to je ako keby si si chcel zjest vlastnu hlavu
staci ked das nabootovat z cd a pocas instalacie naformatujes C:\ 
2. najlepsie by bolo sformatovat aj tuto particiu - niektore softy sa nezapisuju do registrov a isli by aj po preinstalovani systemu (ale na tom teraz nezalezi)..ak mas na particii D:\ nejake udaje, ktore chces uchovat, tak si ich zalohuj (napal na DVD, premiestni na inu particiu...) a D:\ sformatuj (kliknes pravym tlacitkom a das format
3. no schvalne - skus vo windowse zmazat zlozku C:\Windows\
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak si nahodis nove XP.. budes formatovat len particiu C:\.. tam kde ho mas teraz.. ostatne particie.. D:\, E:\ ostanu nedotknute.. a kedze ides dat novy WIN a stary zmazes, vsetky registre ohladom tvojich programov zmiznu... cize potom normalne natvrdo si zmaz vsetky tie programy alebo hry ktore mas na D:\ ... pretoze novy windows ich nema vobec zapisane, teda pokial si nejaky nespustis.. a ak samozrejme ti aj pojde spustit