Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Ja vyborne az nato ze od 11 do 4 si nic nepamatam a od pol 2 do 4 nikto nevie kde som bol dokonca ani ja...a rano mi pisala jedna baba ze som s nou vecer bol*tired* a dal som sa dokopy s byvalou:)takze celkom v poho...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Bujary silvester.. od odpalovania rakiet z riti a rozkroku, az po vybuch v kuchyni, kadejake pissingy upadlym az po spievanie a ohnostroj.. jeden z tych na ktorych sa nezabuda :lol:
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

Ja som mal tiez fajnovy silvester. Este o 21:30 som nemal ziadny program a myslel som, ze pstanem trcat doma, ale nakoniec sa to vyvrbilo uplne inak a vynikajuco, bol som v oblubenom bare asi do 05:00, vyborna zabava bola a s alkoholom tak akurat na hrane :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Silvester dopadol dobre a som spokojný......... Asi do 21.00 som sedel u priateľky, potom sme sa pobrali do podniku kde sme mali celá partia rezervačku...... Bavili sme sa celkom dobre (aj keď bez alkoholu)...... Asi dve hodiny po polnoci nasledoval aj prvý novoročný fight...... Ku kamarátovej priateľke sa nejakí opití mladíci správali nevhodným spôsobom..... Kamarát sa im to pobral vysvetliť, ale ukázalo sa, že mladíkov je dokopy osem a evidentne kvôli alkoholu nevedia čo môžu, a čo nie..... Tak sme sa ešte dvaja postavili a po nasadení teleskopických obuškov sme aj napriek početnej nevýhode docielili to, že mladí muži sa už pre budúci krát naučia správať....... Zábava potom pokračovala do záverečnej, teda do štyroch hodín ráno....... Hodnotenie Silvestra 2008 - 85%.......
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no ja som bol natom ako smejo, kedze sme pili spolu :D bol planovany sice len warm up ale skoncilo to uplne inak :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bytova akcia, 6 litrov puncu, kopec piva, zradla... v celku zabava na urovni, ziadna rozbijacka, pekny ohnosotroj no a rano skvele prebudenie :smt047
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Na byte, dobre bolo, spat som siel okolo pol siedmej rano.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

paradne, akcia u spoluziaka na byte, vsetko jak ma byt zabava bola dost s alkoholom a dobrymi kamosmi predsa nuda nemoze byt :-D a po polnoci jak som pil sampano z flase mi kamos buchol do flase a rozbil zub...a teraz vyzeram jak dajaky posledny cigan :-D ale aspon ma to dotiahlo ku zubarovi kedze som tam este nebol :-D

to wolodo/ to kde si splasil tequilu za 90? ja som mal celu 0,7 flasu za 530 :-D
Pinhead
King
King

"parada ste frajeri ze ste ich pobili a obusky este mate..vidno ze sa obavate o seba..zeby nackovia?"........... Pre toho debila čo sa nedokáže ani podpísať.........Ty si asi nejaký kápo, čo???? Niečo máš, tak maj v sebe aspoň toľko odvahy a podpíš sa, Ty dement....... Len pre zaujímavosť, moje politické presvedčenie vôbec nesúvisí s tým, či niekto zle dopadne či nie....... Za to si môže ten človek vždy sám........

Ospravedlňujem sa za OT, ale je to rekcia na nejakého anonymného hrdinu......
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Tento rok na party a uz 3ti den sa mi nedari zaspat skor ako vyjde slnko :lol: :shock: :?
Prílohy
NYE.jpg
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

najdeprimujucejsi silvester v mojom zivote :cry:
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

existpierre napísal:najdeprimujucejsi silvester v mojom zivote :cry:
chces povedat ze este horsi nez moj?
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

neporovnavam inych silvestre, ale svoj, priatelka ma asi chce opustit lebo sa nechce viazat, sama nevie co chce a rozhoduje sa, no teraz sme odluceny aby pochopila co chce, tesil som sa ze toto bude prvy silvester, ktory nestravim sam ale so svojou priatelkou, no akurat musi padnut kriza. po silvestri som dokazal povedat slovo az dnes, necital som toto cele, tak neviem co sa stalo tebe..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

T3RM1X napísal:Ja vyborne az nato ze od 11 do 4 si nic nepamatam a od pol 2 do 4 nikto nevie kde som bol dokonca ani ja...a rano mi pisala jedna baba ze som s nou vecer bol*tired* a dal som sa dokopy s byvalou:)takze celkom v poho...
lucker, i ked zjavne si to troska prehnal :)
pershing napísal:no ja som bol natom ako smejo, kedze sme pili spolu :D bol planovany sice len warm up ale skoncilo to uplne inak :D
neverte, pershing silvester (doobeda) nepreti/ykoval, odpadol (do postele) asi o desiatej (tym padom stratil dalsiu snuru) a potom na to doplatil fixou po celej tvari - dotoz este nemam :P , taktiez netreba zabudnut na ti/yku z balkona, ktoru si ani nepamata :P (mne sa stal osudnym 10 min spanok, vysledkom bolo dvojdnove etapove umyvanie chrbta - dalo vela namahy to uvazovanie ako pokrcit ruky aby som to zmyl :D )

2 Pinhead - nic si z toho nerob, ja dufam, ze ste ich dobre zmalovali, avsak za predpokladu, ze uz to bolo nevyhnutne ;)
Peter15
Medium Star
Medium Star

existpierre napísal:necital som toto cele, tak neviem co sa stalo tebe..
...tak si to precitaj...podla mna si na tom kus lepsie
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Moj Silvester dopadol v znamení Spisských liehovín :D

Skvelá diskotéka,atmosféra,holky,alkohol,no snád nic iné k dokonalému veceru nechýba :wink:

//GothaR: no hej, spis to je nieco...my sme mali hrusku a borovicku, ja som sa venoval hlavne borovicke :)
Pinhead
King
King

smejo,

to bolo tak, kamarát im len dosť ostrým spôsobom povedal, že sa nemajú chytať jeho ženskej (objímanie, tá alkoholom podfarbená komunikatívnosť etc)...... Chlapci sa začali stavať, postavili sa ich kamaráti (dokopy osem), tak sme sa postavili ku kamarátovi pridali ešte dvaja..... Chlapci si stále nedali povedať...... Naopak začali sa hrať na majstrov sveta...... Tak sme vyšli von..... a začalo to....... Osmi silne ožratí agresívni debili proti trom dobre cvičeným a triezvym chlapom....... Mi to dosť pripomínalo útok poľskej jazdy na nemecké tanky...... Za dve minúty sme s nimi boli hotoví...... vidím to na niekoľko zlomených končatín, jedno prešlapnuté koleno, možno jedna zlomená sánka....... My bez škôd...... Čo už, ja im za to nemôžem...... Alkohol nikoho neospravedlňuje........ Buď sa človek vie správať alebo nie....... A keď nie, tak nutne si musí za to niesť následky....... Ostatní nie sú povinní to tolerovať......... Takže tak.....
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Peter15 napísal:...tak si to precitaj...podla mna si na tom kus lepsie
tak to hej :( zivot je kruty :cry:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

existpierre: viazat? zasnuby?
Peter15
Medium Star
Medium Star

existpierre napísal:tak to hej :( zivot je kruty :cry:
a si skus predstavit ako som sa musel ja citit...ked som pre nu isiel stopom do MI..a potom naspät domou...ved ja ani nevedel kedy sa domou dostanem...celu lavu stranu nohavic som mal spinavu od prechadzajucich aut co nezastavili...
Napísať odpoveď