Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Al Kajda existuje a ma po celom svete pobocky, male skupiny.. ci uz je to Indonezia, Thajsko, Europa, Saudska Arabia, Irak a pod.
To ,ze Al kajda existuje tvrdia okrem USA aj moslimske staty a pod.
Staci sa pozriet na teroristicke utoky napr. v SA, Thajsku, Indonezie. Ku vacsine utokov sa dokonca Al-kajda prihlasila alebo skupiny napojene na nu.
A dokonca moslimske vlady toto tvrdia, a proti tymto skupinam sa snazia bojovat.
Spomenme si na teroristickeu utoky na Bali, utoky v SA, v Alzirsku, v Lybii, a pod. Dokonca v mnohych statoch kde Al kajda robi utoky je cisto diktatorska a silno moslimska forma vlady.
To ,ze Al kajda existuje tvrdia okrem USA aj moslimske staty a pod.
Staci sa pozriet na teroristicke utoky napr. v SA, Thajsku, Indonezie. Ku vacsine utokov sa dokonca Al-kajda prihlasila alebo skupiny napojene na nu.
A dokonca moslimske vlady toto tvrdia, a proti tymto skupinam sa snazia bojovat.
Spomenme si na teroristickeu utoky na Bali, utoky v SA, v Alzirsku, v Lybii, a pod. Dokonca v mnohych statoch kde Al kajda robi utoky je cisto diktatorska a silno moslimska forma vlady.
To je tak dobre zdokumentovana udalost ako napr. pristatie na mesiaci. (a predsa sa najdu ludia co neveria ani tomu). Predsa su zname mena 19 utocnikov, je potom velmi lahke dodatocne zistit ako boli organizovani, ake mali zazemie. Nechapem ako si niekto moze mysliet ze niekto ma taku moc ze by bol schopny podobne akcie zinscenovat. Co je potom podla teba pravdepodobnejsie ako to ze dvojicky sundala al-kaida?...Neverím, že stojí za útokmi na dvojičky...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bilbo napísal:To je tak dobre zdokumentovana udalost ako napr. pristatie na mesiaci. (a predsa sa najdu ludia co neveria ani tomu). Predsa su zname mena 19 utocnikov, je potom velmi lahke dodatocne zistit ako boli organizovani, ake mali zazemie. Nechapem ako si niekto moze mysliet ze niekto ma taku moc ze by bol schopny podobne akcie zinscenovat. Co je potom podla teba pravdepodobnejsie ako to ze dvojicky sundala al-kaida?
-
Iron-Eddie
Light Professional
jasné, známe sú mená 19 útočníkov. Americká vláda nemala na taký útok dôvod, Usáma je najhorší človek na svete a Bush je svätý...bilbo napísal:To je tak dobre zdokumentovana udalost ako napr. pristatie na mesiaci. (a predsa sa najdu ludia co neveria ani tomu). Predsa su zname mena 19 utocnikov, je potom velmi lahke dodatocne zistit ako boli organizovani, ake mali zazemie. Nechapem ako si niekto moze mysliet ze niekto ma taku moc ze by bol schopny podobne akcie zinscenovat. Co je potom podla teba pravdepodobnejsie ako to ze dvojicky sundala al-kaida?
VEĎ TO AJ KRÁLIK VIE, ŽE ZA TÝM STOJÍ AMERICKÁ VLÁDA... To je podľa mňa viac pravdepodobné než to, že ich zhodili nejakí moslimovia z AK.
-
MakeFake
Spammer
Kód: Vybrať všetko
Pakistanský militant sa priznal k útokom v Bombaji
ISLAMABAD. Militant, ktorého zatkli v Pakistane, sa priznal k účasti na novembrových teroristických útokoch v indickom Mumbaji a vyšetrovateľom poskytuje podrobnosti o sprisahaní. Uviedol to v stredu pod podmienkou anonymity predstaviteľ pakistanskej vlády.
Nové okolnosti by tak mohli prispieť k zvýšenému tlaku na Islamabad postaviť Zarrára Šáha a ďalších podozrivých pred súd alebo ich vydať do Indie.
Dôstojník pakistanskej spravodajskej služby rovnako bez uvedenia mena uviedol, že Šáh a ďalší podozrivý Zaki-ur-Rehman Lachví s vyšetrovateľmi spolupracujú, ako však dodal, zatiaľ nedospeli ku konečným záverom o ich zapojení. Terčom ozbrojencov bolo 10 miest, vrátane dvoch päťhviezdičkových hotelov a židovského centra počas novembrového obliehania indickej finančnej metropoly. Trojdňový teror si vyžiadal 164 obetí a podľa Indie a Spojených štátov boli militanti, ktorí útok naplánovali a uskutočnili, Pakistanci.
Šáha a Lachvího identifikovali ako členov zakázanej militantnej Laškar-i-Tajjiba, ktorú India obvinila z útokov v Mumbaji a na iných miestach. Do väzby sa dostali krátko po útokoch. Práve obvinenie, že za útokmi je zakázaná skupina, dostalo Pakistan do zložitej pozície, keďže organizácia je považovaná za výtvor pakistanskej tajnej služby, aby pomáhala viesť jej utajovanú vojnu v Kašmíre, ktorý si nárokuje Islamabad ako aj Naí Dillí..ak mi zaplatis aby som sa priznal k atentatu na Frantiska Ferdinanda d' Este dost penazi urobim to, neboj saMakeFake napísal:Uvidime ako sa vysetrovanie este vyvinie. Je jasne ,ze za to moze par militantnych moslimov a nie Mossad ako tvrdia niektory ludia...Kód: Vybrať všetko
Pakistanský militant sa priznal k útokom v Bombaji ISLAMABAD. Militant, ktorého zatkli v Pakistane, sa priznal k účasti na novembrových teroristických útokoch v indickom Mumbaji a vyšetrovateľom poskytuje podrobnosti o sprisahaní. Uviedol to v stredu pod podmienkou anonymity predstaviteľ pakistanskej vlády. Nové okolnosti by tak mohli prispieť k zvýšenému tlaku na Islamabad postaviť Zarrára Šáha a ďalších podozrivých pred súd alebo ich vydať do Indie. Dôstojník pakistanskej spravodajskej služby rovnako bez uvedenia mena uviedol, že Šáh a ďalší podozrivý Zaki-ur-Rehman Lachví s vyšetrovateľmi spolupracujú, ako však dodal, zatiaľ nedospeli ku konečným záverom o ich zapojení. Terčom ozbrojencov bolo 10 miest, vrátane dvoch päťhviezdičkových hotelov a židovského centra počas novembrového obliehania indickej finančnej metropoly. Trojdňový teror si vyžiadal 164 obetí a podľa Indie a Spojených štátov boli militanti, ktorí útok naplánovali a uskutočnili, Pakistanci. Šáha a Lachvího identifikovali ako členov zakázanej militantnej Laškar-i-Tajjiba, ktorú India obvinila z útokov v Mumbaji a na iných miestach. Do väzby sa dostali krátko po útokoch. Práve obvinenie, že za útokmi je zakázaná skupina, dostalo Pakistan do zložitej pozície, keďže organizácia je považovaná za výtvor pakistanskej tajnej služby, aby pomáhala viesť jej utajovanú vojnu v Kašmíre, ktorý si nárokuje Islamabad ako aj Naí Dillí..
"It's all about money."
osobne si myslim ze toto su pre europu vacsi teroristi :Aryan Angel napísal:No to je rozne.Ak myslis bojom proti terorismu to, ze sa ta tvoja amerika nasere vsade kde sa jej bude zdat potrebne tak nie.
Rozmyslal si niekedy aj nad tym, ze tie teroristicke utoky maju aj nejaky ciel a ze je to niecoho dosledok? Alebo si myslis, ze to robia len preto, ze su to ti zli arabski barbari??
http://analyzy.hnonline.sk/2-22602655)-k01A00_detail-f8ty si uz komplatne natahany a nacisto ovaty?! moslim sa ti zda ako zlo pre Europu, ale ten kto by ju chcel chranit je este horsi...poi napísal:osobne si myslim ze toto su pre europu vacsi teroristi :
http://analyzy.hnonline.sk/2-22602655)-k01A00_detail-f8
vsak mas 14-16 rokov a je pre teba vsetko z USA cool lebo z tade je hip-hop alebo GreenDay. Povedz v com sa mylim
o terorizme vies bacov falus ale ides to tu komentovat
jednoznačne nie
bojovať proti teroristom je blbosť. Do značnej miery som presvedčený, že amerika a kapitalistické krajiny vytvorili teroristom, lebo sú to ľudia, ktorí bojujú proti kapitalizmu. Amerika ako celosvetová mocnosť ovláda trhy na celom svete (teda skôr korporácie, ktoré sídlia v amerike). Nechce sa mi moc rozpisovať prečo. Pozeral som zeitgeist the movie a zeitgeist addendum a pátral som po informáciach ktoré tam zadávali a všetky informácie sú na viacerých portáloch a väčšina údajov a faktov, ktoré sa tam uvádzajú sú naozaj faktami. Politika vôbec nerieši problémy ľudstva, skôr ich opíja "rožkami".
veľmi veľa informácii som čerpal z
http://www.thevenusproject.com/
http://www.zeitgeistmovie.com/
http://thezeitgeistmovement.com/
jednoznačne žiadna vojna, boje iba láska a mier
veľmi veľa informácii som čerpal z
http://www.thevenusproject.com/
http://www.zeitgeistmovie.com/
http://thezeitgeistmovement.com/
jednoznačne žiadna vojna, boje iba láska a mier
ty si mi ale falus, ale vazne. to ti kto taku vaginalitu povedal?jason007x napísal:Terorizmus je spôsob boja! A jediný kto ho na planéte Zem produkuje je USA. bodka.
nemas ani zdania co je to terorizmus a je ti za tazko vramci tejto temy najst definiciu, ktoru som x-krat napisal...
bud zoberiete do uvahy uznane definicie a budeme sa bavit ako slusni ludia alebo na vas bude reagovane ako vy do diskusie vstupujete.
-
jason007x
Light Professional
Nuž keď je niekto odmalička vychovávaný na imaginárnej vojne proti terorizmu, potom dopadne ako ty.jackb napísal:ty si mi ale falus, ale vazne. to ti kto taku vaginalitu povedal?
nemas ani zdania co je to terorizmus a je ti za tazko vramci tejto temy najst definiciu, ktoru som x-krat napisal...
bud zoberiete do uvahy uznane definicie a budeme sa bavit ako slusni ludia alebo na vas bude reagovane ako vy do diskusie vstupujete.
ach. tak mi povedz co je terorizmus podla teba ked nas pred nim dokaze uchranit iba ujo v paskovano-hviezdickavom klobuku.jason007x napísal:Nuž keď je niekto odmalička vychovávaný na imaginárnej vojne proti terorizmu, potom dopadne ako ty.
btw: to ze sa jedna o akciu "skaredych ludi s uterakom na hlave zijucich v skale kdesi v pazi svete" ako terorizmus fakt neberiem...
Gangy: ked si nemozem pomoct tak sa snazim vyjadrit co najslusnejsie
- Prílohy
-
- UncleSam_2.gif
- (17.78 KiB) 203 stiahnutí