Aloha newim ako by som to presne napisal ale vsimol som si ze niekedy mi tak mierne ako keby vlnil monitor...najlepsie je to vidiet ked je na pozadi cierna alebo podobne farby siva atd...Diks za rady
Ak je to LCD a máš to zapojené cez D-Sub, tak skús si to zapojiť cez DVI-D (samozrejme ak máš na VGA požadovaný vstup), či sa to nezlepší. Skús sa pohrať aj s frekvenciami, možno tvoja VGA, alebo LCD nezvláda nastavenú frekvenciu pri rozlíšení ktoré používaš.
je to LCD koncovky som pozeral
pohral som sa s frekvenciou a zistil som ze ked to dam na 75Hz tak to nevlni.ale mam otazku ci nejako neposkodim monitor ked ho necham na 75Hz lebo v papieroch je napisane ze odporucane je 60hz a maximalne 75Hz tak newim
Majlo116 napísal:je to LCD koncovky som pozeral
pohral som sa s frekvenciou a zistil som ze ked to dam na 75Hz tak to nevlni.ale mam otazku ci nejako neposkodim monitor ked ho necham na 75Hz lebo v papieroch je napisane ze odporucane je 60hz a maximalne 75Hz tak newim
Neposkodi. Ked tam mas Pisane ze max 75Hz, tak to mozes kludne nechat na 75 a mas tam toleranciu min 10%.