Restart PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Restart PC

Príspevok od používateľa Suffel »

ahojte.. mam taky jeden problem dnes sa mi nejako zacal restartovat pc.. vcera som preinstaloval windows.. dnes sa mi cely den restartuje pc.. proste som na nete alebo tak ani nehram hry nic podobne len internet a tak a zrazu reset neviem cim to moze byt nic sa neprehrieva pozeral som aj speedfan aj everest ale kontroloval som aj rukou procesor zdroj a vsetko ostatne nic sa neprehrieva vsetky teploty su ok.. jedna vec ktora je na tom pc zla je ze mam sudeny spoj na grafike ako ked spustam pc tak ho musim nechat bezat 10 min potom resetnut a zapnut pc a potom ide moze to robit aj grafika nieco s nou alebo nieco ine?? a uz ma to dost aj hneva lebo teraz mi to hodilo uz 3 resarty za 15 min.. a po restarte nic nevyhadzuje ze vo windows prislo k nejakej chybe alebo nieco podobne.. tak ak by mi niekto vedel poradit bol by som vdacny..
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mne ked to na starom compe robilo, sa to furt resetovalo vybral som jednu ramku (som tam mal 128+256+512mb ddr 333mhz) tu 128mb som vybral a bolo v pohode....mozno to moze byt doska...alebo skus jednu ramku vybrat...nwm....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ si nič nerobil iba preinštaloval Windows, tak problém by som najskôr hľadal v ovládačoch.. posťahuj všetky najnovšie ovládače.. chipset, vga, audio atď.. prípadne staršie ovládače, ktoré si mal predtým..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Pokiaľ si nič nerobil iba preinštaloval Windows, tak problém by som najskôr hľadal v ovládačoch.. posťahuj všetky najnovšie ovládače.. chipset, vga, audio atď.. prípadne staršie ovládače, ktoré si mal predtým..
nie len cisto som preinstaloval windows nainstaloval ovladace a internet a ostatne veci a to bolo vsetko vcera to nerobil dnes to zacalo..

Pajtas: ramky to nebudu mam tam 2 x 512MB a tie mi isli aj predtym v pohode takze pochbyvujem ze to robia ramky.. no ale skusi mozem..
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Suffel napísal:nie len cisto som preinstaloval windows nainstaloval ovladace a internet a ostatne veci a to bolo vsetko vcera to nerobil dnes to zacalo..

Pajtas: ramky to nebudu mam tam 2 x 512MB a tie mi isli aj predtym v pohode takze pochbyvujem ze to robia ramky.. no ale skusi mozem..
a ked som tam mal tie ramky tak ked som instaloval win tak sa neresetoval...ale akonahle som ho uz nainstaloval dal tam nove ovladace na zvukovku tak mi to dako blblo....sa resetoval...odinstaloval som zvukovku...dal tam co som mal ku pc CD a hodil tie ovladace..ale asi sa mi to resetovalo aj potom....ale tie ramky som vybral a zatial to slape v pohode...ale tak ti mas mozno iny problem....
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

predtym sa ti to nerestartovalo? ak je to fakt len po preinstalovani, tak by to nemalo byt v hardwari...
Inak najcastejsie priciny takychto restartov su: Ramka, HDD (zvycajne pocut cvaknutie, alebo chrumkanie), Zdroj
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

johny_sk napísal:predtym sa ti to nerestartovalo? ak je to fakt len po preinstalovani, tak by to nemalo byt v hardwari...
Inak najcastejsie priciny takychto restartov su: Ramka, HDD (zvycajne pocut cvaknutie, alebo chrumkanie), Zdroj
no ja typujem na HDD alebo Zdroj.. ramka to nieje a tak isto to nerobia ovladace odskusal som to vsetko preinstalovat teda ovladace a robi to aj teraz takze typujem na HDD alebo zdroj..
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

najskor zdroj.
ale ja mam vlasnu skusenost ked davno som hral napr. nfs mw tak bud ked som skoncil hru alebo pri loading sa mi restartol pc. a ked som si pustil poza hru hudbu vlasnu cez wm player tak nic isiel v pohode. divny pripad moj PC ako keby potrebolval robit toho viac aby sa nerestartol neviem ale uz to ide v pohode neviem preco to je jedneho casu tak bolo :D :)
Napísať odpoveď