vista - neustale restartovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
toxiqe
Novice
Novice

vista - neustale restartovanie

Príspevok od používateľa toxiqe »

Zdravim cele forum, mam takyto problem, rozhodol som sa, kvoli upgradu ram-ky, prejst na win. vista ultimate x64. Instalacia prebehla v pohode, ziadne problemy, po spusteny windowsu asi tak po 5 minutach sa sam od seba restartoval tak reku v pohode, ale ked to zacal robit znova a znova... :( Tak som skusil inu instalacku a opakovalo sa to iste. A pri dalsej, to iste. Vtip je v tom, ze ked som opat nahodil xp-cko, nic take sa nedialo a Pc slapal ako hodinky. Kde moze byt problem? :(

Moja zostava: Athlon 64 X2 6000+
Gigabyte MA770-DS3
A-Data 2x1Gb ddr2 -800+
A-Data 2x2Gb ddr2 -800+
Gigabyte HD 4850 512Mb
320 Gb Samsung Spin Point
krbik13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa krbik13 »

S najvecou pravdepodobnostou to bude v doske.Alebo potom nieco s drivermi,mozno nemas na vsetky suciastky spravne drivery na 64bitovy system
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozno activator, ktory bol prilozeny v tych instalackach, ti nesedi s doskou a robi problemy, moja teoria.. potom uz neviem..
ono sa ti to restartne tak, ze ti napise system shutting down.. normalne vypne a zas zapne ?
toxiqe
Novice
Novice

Šu-Do napísal:mozno activator, ktory bol prilozeny v tych instalackach, ti nesedi s doskou a robi problemy, moja teoria.. potom uz neviem..
ono sa ti to restartne tak, ze ti napise system shutting down.. normalne vypne a zas zapne ?
Nie nie, nenapise shutting down, proste brutalne ho restartuje, som na nete a z nicoho nic, bum restart, tak napise, ze windows nebol spravne vypnuty a ci chcem safe mode a podobne.. dam ze start windows normally a nacita sa v pohode.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

mnom mne tiez robi taku vec a tiez asi koli maticnej ale mne trobi toto:

ked vypnem pc abo ho restartnem a mam zapojeny Externy hdd k pc tak mi ho bude restartovat (ani ma nepusti do biosu) a stale dookola a len co vytiahnem ten externy hdd tak ide. neviete co s tym? Som menil aj cou, aj dzroj aj hdd aj grafiku aj napalovacku len maticnu som nehal bo ta je nova a robi mi to. help me.

maticnu mam:

Gigabyte ep45-ds4
:? :? :? :? :? :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

toxiqe.. skús otestovať ramky memtestom.. keď som mal chybné ramky, robilo mi niečo podobné.
http://www.memtest.org/
toxiqe
Novice
Novice

brm napísal:toxiqe.. skús otestovať ramky memtestom.. keď som mal chybné ramky, robilo mi niečo podobné.
http://www.memtest.org/
tak prehnal som ramky memtestom, kedze to restartovanie mi zacalo robit aj na xp-cku :( ked boli zapojene vsetky naraz, 2x1Gb a 2x2Gb tak vyhodil memtest neurekom chyb(okolo 6000) btw je to normalne? :o tak som skusal zapajat postupne ze 2x1Gb samostatne - memtest prebehol v pohode, potom 2x2Gb - memtest znova prebehol v pohode, tak som znova zapojil vsetky dokopy - na pocudovanie memtest prebehol v pohode, slapalo to v pohode tak cca 15 minut a znova vo win. to zacalo restartovat, znova som to prehnal memtestom(zapojene vseky ram-ky) a znova neurekom chyb
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

tak poskusaj kazdu jednu dlhsie pockaj a ci ti to bude robit ;-)
toxiqe
Novice
Novice

takze dakujem vsetkym za rady a tipy, ukazalo sa, ze jeden pamatovy modul bol chybny, bol som to vyreklamovat a uz to fici 8)
Napísať odpoveď