hojko napísal:Neboj sa, prva stranka bude aktualizovana, aj co sa tyka adminov, tak aj map a configu. Pocas dnesneho dna by som rad skusil otestovat server s protokolom 48, zatial len privatne a ak by to slo, tak by som skusil spravit testovaci server na par dni zaroven popri beziacom na protokole 47.
skvely napad, ak sa ti podari rozhybat server na protokole 48 tak kupujem steam
Hellboy248: Tak na co to pises, ked netusis??? Urcite ide o databazu Steamu, ktora navyse blokuje ucty podla id Steamu, to sa vsak na nonsteam serveroch neprenasa, teda pri nonsteam ziadne nemas.
Dinoso napísal:a nemyslite ze by sa mohol dat ten plugin na cele prve kolo, neviem ako sa presne vola , ale nazaciatku CT svietia na modro a T na cerveno,
Viem ze to tu uz bolo vela krat rozoberane ale asi som prisiel na to ako zabranit votnutie FY map ked nas je tam 20
Hlavnym problemom je asi neobmedzena nominacia:) napr nominuje sa vecsinou okolo tych 7 map a ked nas je tam 20 takze asi staci aby 4 votli nejaku blbu mapu a ostatny vzdy po 3 votli ine
Takze mohli by ste nominacie obmedzit na 3-4 mapy maximalne cize mapu by malo chciet viac ako 6 ludi:)
dik natro, no cize som bol na jednom servery a tam tiez bolo tak ze prve kolo automaticky restart a cele kolo bolo aj spawn protection, a aj nazaciatku kazdeho kola bol spawn protection myslim ze to by pomohlo
Ked Beybo nadhodil temu o nominaciach...
Niekedy sa mi stane (celkom casto), ze nominujem mapu, ale v moznostiach vyberu sa neobjavi.
Dnes to bolo napr. de_dust4.
Chcem sa teda spytat, ze co to je za vec...