MS V Hokeji "20", Kanada, 2009
-
P41NK1LL3R
Light Professional
pekne pekne
a este som chcel JANUS

tak aby som nebol OT
http://www.iihf.com/channels0809/wm20/n ... efc2cc3633
tak aby som nebol OT
http://www.iihf.com/channels0809/wm20/n ... efc2cc3633
-
mirak2
Hardcore addict
uz druhu sezonu chyta za Erie OttersKibo napísal:narodil sa v Presove, ale momentalne hrava za Slovan
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=106831
Pozor prosim na Off Topic 
Dnesny zapas bol super! Janusove zakroky boli neskutocne. A prve 3 goly z nasej strany nemali chybu. Sam som oci vyvaloval ze "z takej sance gol?!".
Nechcem byt negativista, skor realista, ale nad tym Svedskom s najlepsim timom za poslednych 15 rokov. No neviem neviem... Ale az budu chciet a velmi budu chciet, mozno... mozno by sa aj podarilo
Este sa uvidi
Dnesny zapas bol super! Janusove zakroky boli neskutocne. A prve 3 goly z nasej strany nemali chybu. Sam som oci vyvaloval ze "z takej sance gol?!".
Nechcem byt negativista, skor realista, ale nad tym Svedskom s najlepsim timom za poslednych 15 rokov. No neviem neviem... Ale az budu chciet a velmi budu chciet, mozno... mozno by sa aj podarilo
Este sa uvidi
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes si chlapci vyhrat zasluzili po vybornom vykone a americania to ocividne nemohli prehltnut,bolo to pre vsetkych velkym prekvapenim...ktovie,mozno za 5 rokov bude polka tychto hracov reprezentovat na MS v maji...a co sa tyka janusa - myslim ze po dnesku dostane viacero ponuk
...nasim kazdopadne drzim palce v dnesnom zapase so svedmi a verim ze vyhrame
BTW...dost som sa bavil ked spievali hymnu po zapase...pripadalo mi to ako banda alkacov v dedinskej krcme..LOL
...ale nevadi 
BTW...dost som sa bavil ked spievali hymnu po zapase...pripadalo mi to ako banda alkacov v dedinskej krcme..LOL
-
mirak2
Hardcore addict
mna skor pobavilo to "KU*VAAAAAAA SLOVENSKOOOOOO" tesne pred hymnou...zapas bol pozeratelny...neviem ci to iba mne tak pripadalo ale mikeš aplikuje na nasich mladych svajciarsky system takticky? bran modru a dajak mozno uvidimedjxtreme napísal: BTW...dost som sa bavil ked spievali hymnu po zapase...pripadalo mi to ako banda alkacov v dedinskej krcme..LOL...ale nevadi
-
twardykamen
Medium Professional
aj podla mna sa ten hokej da pozerat. a k tomu zapasu: tak to bolo nieco neuveritelne...brankar co stvaral tak neverim ze si ho nevsimne nejaky tym.a k dnesnemu zapasu : myslim si ze na finale nemame...to sa proste neda dosjt len s brankarom do finale...ale som rad ze chlapci dosli tak daleko a netreba byt prehnane narocni kazdi by pred ms bral aj postup do play off.
-
Takymalypako
Light Expert