Takze chcem sa opytat, mam Saphire Radeon x1650 DDR2 256MB PCIe, a ked som dal defaultne ovladace a zapol cs, tak pravidelne kazde 2-3sec mi to v hre trhlo, dal som najnovsie ovladace a trha mi to uz len kazdych 6-7sec - Ale iba ked hrajem na serveri - napr. hojko. Ked zapnem local game tak netrha vobec a netrha ani ked som spectate pri hre po nete. Moze to byt chyba grafiky alebo to je chyba sietovky? Robi to v pravidelnych intervaloch a iba ak hram po nete, local ide v pohode...DIK za kazdu radu
Zidzo napísal:Mozem vedet preco som Banned na serveri? som tu novy a este neznam ako funguje toto forum diki moc
Ak máš wifi alebo mikrovlnku a zdielanú ip (čiže tvoju ip má aj pol mesta) tak sa nečuduj... Pravdepodobne niekto vystrajal, dostal ban a tým padom maš aj ty smolu
kam sa davaju cheateri? ak som dal zle prepacte. mam tu hraca kolko?. pozrite si to, tam hlavne na konci nemohol vidiet, ze tam tten hrac je a este tak rychlo mat namierene pri jeho hlave. uz viaceri hovorili na tohoto hraca ze je cheater. dik za vybavenie
vsetko co sa tyka hojko serveru davaj do tejto temy: CS 1.6 Server hojko.com.
Ci je to cheater, alebo nie, to ti teraz nepoviem pretoze niesom doma. Hod to demo do tej temy co som ti sem dal a urcite sa na to niekto pozrie.
Filipito:
niesom si isty ale ak nieco poseres v cfg tak by malo pomoct jeho vymazanie, on sa automaticky vytvori znova a mal by byt z defaultnymi hodnotami Ale niesom si isty, ale malo by to tak byt.
CS mi ide rychlejsie ako by mal, nechapem preco normalka na Local Game bezim o cosi rychlejsie ako je normalne a aj zvuk ide rychlejsie, a preto ked sa zapnem na server (napr. hojko) tak mi pravidelne asi po 2 sec. sekne ako keby som cakal za ostatnymi potom sa zase rozbehne rychlo a tak zase cakam...Kde moze byt problem?