Lol ja som mal doma asi vyše 300 pokemon kartičiek(zbieral brat) a predal som ich na internete taktiež som mal vela pogov..spomínam na svoje detstvo ešte v senci..to bolo úžasne..ako niekto spomínal..rodičov som presviečal aby som vonku mohol ostať dlhšie..kamarát mi už o osmej rano zvonil na zvonček aby sme išli von..baby sa nestarali či sú namalované alebo rozmaznané...obliekli sme si staré handry,tepláky a išli sme von..krásne...teraz.hmm..veď viete ako to je
Lub0$ napísal:Mne zase poga nechceli kupovat, lebo ze to je drahe
A my sme nepili kofolu, ale chodili sme si do krcmy (drevenaku) kupovat take malinkovky v sklenenych flasiach...stalo to asi 4sk......a uz som to niekolko rokov nemohol zohnat....
Presne tie malinovky...utekal som za mamou ci mi da 4 Sk....vypit pred obchodom lebo flaska v tom nebola ....a ked si uz nevladal vypit tak si to rozhrkal a striekal kade tade hehe
Ste mi pripomenuli Skrucaneho a Nogu. Mal som domakazetu ked som bol maly.....a pamatam si na jednu pesnicku, zaujimave, ze iba na tuto....volala sa Gumeny Bodyguardi A pamatam sa, ako som tomu nechapal, ze co tym myslia, ze gumeny bodyguardi, chrania nas po celu noc......tak som sa pytal rodicov
A toto letelo, ked sme mali 13-14, tancovali sme akurat doma, lebo na diskoteky nas vtedy este rodicia nepustali Platilo, ze cim viac BPM, tym lepsia hudba.
RMB
Dune
Charlie&Menthal
Do hitparad sme posielali hlasy na korespondencnych listkoch za 50 halierov
ked ste uz pri tych songoch, na tomto som neskutocne fical, v tom obdobi moj najoblubenejsi song a musim uznat ze je stale dobry ked som to prednedavnom po mozno 10 rokov zvnovu pocul a pamatal si slova aj melodiu to bola neskutocna nostalgia
Steju napísal:ked ste uz pri tych songoch, na tomto som neskutocne fical, v tom obdobi moj najoblubenejsi song a musim uznat ze je stale dobry ked som to prednedavnom po mozno 10 rokov zvnovu pocul a pamatal si slova aj melodiu to bola neskutocna nostalgia
Noga a Skrúcaný - Dievča z Tokia
Haraši mi z teba Joko...ani nevieš Joko ako...kvôli tebe chcem byť samuraj...
Tak som ten refrén milovala a tú melódiu!!
U mňa je stále aj tak first Prachy sú prachy,len ju nemôžem zohnať [/url]