PHPBB

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

PHPBB

Príspevok od používateľa Lukas1169 »

neviem preco ste mi zamkli ten prispevok! som musel zalozit novy pise mi dajaku chybu pri posielani sukromnych sprav a pri registracii

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
beluský
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beluský »

ak sa to týka tohto fóra, tak to bol asi omyl... každopádne je to asi v zlej sekcii...

ak sa to týka tvojho fóra súkromného tak to tu nemá čo hľadať a prečítaj si pravidlá..

musíš sa presnejšie vyjadrovať aký máš problém
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1) v pravidlách máme že nie sme phpbb podpora. Máš na to oficiálne fora
2) keďže je to emailer.php a robí to pri ss a registrácii, tak predpokladám že to skúšaš na localhoste alebo niekde kde nemôžeš posielať maily. Mail pri registrácii aj upozornenie pri novej ss sa dá vypnúť v administrácii tak ti to nebude hádzať chybu ak to vypneš.
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

v administracii??? ano a preco tam nic s emailom neni? a ked to roby aj pri sukromnej poste??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

štandartne je nastavené aby pri registrácii poslalo mail s kontrolným linkom, a aby sa pri novej ss poslal mail že mu prišla ss. Keďže tebe na localhoste (alebo kde to skúšaš) nebeží žiaden mailserver, nedokáže poslať mail a preto hodí chybu. Ak tieto dve veci čo som spomenul v administrácii vypneš, tak to robiť nebude. Ale takisto to robiť nebude ak ich necháš zapnuté ale hodíš to na hosting kde máš povolené posielať maily (myslím že by to malo ísť v pohode aj na freehostingoch)
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

mno tak thx ja to mam na xampp v pc a nwm ako to vypnut kde to mam vypnut mam ze sposob ativacii mam na Ziadne a ktomu mam uzivatelom abo administratorom
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak potom chce posielať nejaký iný mail (napríklad typu "ďakujeme vám za registráciu...")
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

nn ja cem aby nic neposielalo a aby to uz konecne nerobilo
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Keby si trosicku zagooglil alebo by si pouzil hladanie na phpbb.sk / phpbb3.sk / phpbb.cz / ..., zistil by si, ze ti staci nastavit odosielanie mailov cez SMTP, pripadne sa staci pohrat s nastaveniami na tvojom php.ini, pokial to phpBB bezi u teba.
A toto nie je phpBB podpora, myslim ze sa dockas zamknutia temy.
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

kebyze este napises co mam dat do SMT server a uzivatel...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

SMTP server tvojho providera bude potrebovať aj nejakú autorizáciu, takže to tam nijako nenastavíš. phpBB3 používa na odosielanie emailov knižnicu phpMailer, takže tam by sa to možno nastaviť dalo (a možno aj nie, nezisťoval som to).
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

chrono: zrejme ide o phpBB2 (sudim najma podla tej hlasky v 1.prispevku), tam o ziadnej autorizacii neviem, sam som to niekolko krat nastavoval a vsetko bezalo OK. Pozri si cast ACP - Konfiguracia fora, uplne dolu je mozne tieto veci nastavit.

Lukas1169: mas ban na google ci co? http://www.phpbb.sk/nastavenia-emailov- ... ok122.html
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ja viem, že on píše o phpBB2. Ako som už písal, SMTP poskytovateľa (všeobecne akýkoľvek, čo nie je tvoj) server potrebuje aj heslo a to sa v php.ini nastaviť nedá.
Napísať odpoveď