prisť o nohy teraz alebo o 10 rokov
prisť o nohy teraz alebo o 10 rokov
na discovery dávali o výbuchu v černobile hovorili tam aké sa tam rodili deti ako trpeli ludia .......boli tam proste všetky choroby všetko čo vás len napadne
.........no a ked som nadtým tak rozmišlal napadlo ma .............že čo keby zavami príde doktor......a povie vam že vam buc amputuje teraz hned nohy myslím od kole nadole .......pričom by ste mohli mat protézy a dalej žiť .......teda pohibovať sa aj ked už nie ako predtym ale predsa ...alebo druha možnosť ze vam nohy neha ale o desak rokov budete natom tak zle že vam amputuju celé nohy a ostanete na vozíku ..........dajme tomu že mate nejakých 16 rokov.......
nvm podla mna je to dilema pretože sice by ste po 10 rokoch ostali na voziku ale tych desak rokov ktore su jedný z najkrajšich .......si užijete..........je jasne že s postihnutim ktore by ste mali keby vam amputuju te nohy od kolena dole by vas spoločnosť tak uplne nebrala ako predtym.........asi by ste museli zabudnuť na nejake piatky chaty atd. ale zas druha vec že ostať potom zbitok života na voziku ....hm..........
takže sa vás kcem spitať ako by ste reagovali vy ktoru cestu by ste si vybrali.................
.........no a ked som nadtým tak rozmišlal napadlo ma .............že čo keby zavami príde doktor......a povie vam že vam buc amputuje teraz hned nohy myslím od kole nadole .......pričom by ste mohli mat protézy a dalej žiť .......teda pohibovať sa aj ked už nie ako predtym ale predsa ...alebo druha možnosť ze vam nohy neha ale o desak rokov budete natom tak zle že vam amputuju celé nohy a ostanete na vozíku ..........dajme tomu že mate nejakých 16 rokov.......
nvm podla mna je to dilema pretože sice by ste po 10 rokoch ostali na voziku ale tych desak rokov ktore su jedný z najkrajšich .......si užijete..........je jasne že s postihnutim ktore by ste mali keby vam amputuju te nohy od kolena dole by vas spoločnosť tak uplne nebrala ako predtym.........asi by ste museli zabudnuť na nejake piatky chaty atd. ale zas druha vec že ostať potom zbitok života na voziku ....hm..........
takže sa vás kcem spitať ako by ste reagovali vy ktoru cestu by ste si vybrali.................
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano pockal by som 10 rokov, aj keby som mal nohy len po kolena asi by som skor vzal vozik, bolo by vidno tak ci onak ze som postihnuty, a na voziku by mohla byt troosku viac srandy, viem trosku morbidne, a lutujem takych ludi, ale ja to tak vidim...
hmm neviem si ale predstavit ako by som vyzeral pri sexe
hmm neviem si ale predstavit ako by som vyzeral pri sexe
-
Začiatok Konca
Professional
Ja by som bral asi radšej tie protézy.. A aj vysvetlím prečo. V dnešnom svete sú tieto preparáty tak vyvinuté, že s nimi behajú paraolympionici.. keby to bolo na hovno, tak by sa na to vysrali..
radšej mať slušný celý život, ako nejakých 10 rokov, čo nie je ani pätina z neho... A myslím si, že zdravotný stav by nebol len tak, že by vám zo dňa na deň museli dať vozík a odseknúť nohy...
BUde to chvíľu trvať, kým sa do toho dostanete.. 
hmm, jeden názor proti.. karma poď do mňa...
hmm, jeden názor proti.. karma poď do mňa...
... a potom ak sa ti podari zvysnych 40 rokov nech sa o teba staraju na vozickuVlado6230 napísal:uzival si zivot teraz, ktovie ci sa tych desat rokov dozijes -stat sa moze vselico. a tieto roky su najlepsie je to cas chatovaciek, party, bab atd...
bral by som asi protezy, aj ked by to muselo byt extremne tazke rozhodovanie... asi tie protezy
rozhodovanie tazke ale tak mozno by sa v tomto pomaly skazenom svete stalo hocico aj tak (same prestrelky, bitky, opity za volantom). Ale keby sa mi to stalo tak mozno by som aj zmenil nazor to je tazke takto povedatThek_SVK napísal:... a potom ak sa ti podari zvysnych 40 rokov nech sa o teba staraju na vozicku
bral by som asi protezy, aj ked by to muselo byt extremne tazke rozhodovanie... asi tie protezy