prisť o nohy teraz alebo o 10 rokov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

prisť o nohy teraz alebo o 10 rokov

Príspevok od používateľa Zaxman »

na discovery dávali o výbuchu v černobile hovorili tam aké sa tam rodili deti ako trpeli ludia .......boli tam proste všetky choroby všetko čo vás len napadne

.........no a ked som nadtým tak rozmišlal napadlo ma .............že čo keby zavami príde doktor......a povie vam že vam buc amputuje teraz hned nohy myslím od kole nadole .......pričom by ste mohli mat protézy a dalej žiť .......teda pohibovať sa aj ked už nie ako predtym ale predsa ...alebo druha možnosť ze vam nohy neha ale o desak rokov budete natom tak zle že vam amputuju celé nohy a ostanete na vozíku ..........dajme tomu že mate nejakých 16 rokov.......

nvm podla mna je to dilema pretože sice by ste po 10 rokoch ostali na voziku ale tych desak rokov ktore su jedný z najkrajšich .......si užijete..........je jasne že s postihnutim ktore by ste mali keby vam amputuju te nohy od kolena dole by vas spoločnosť tak uplne nebrala ako predtym.........asi by ste museli zabudnuť na nejake piatky chaty atd. ale zas druha vec že ostať potom zbitok života na voziku ....hm..........

takže sa vás kcem spitať ako by ste reagovali vy ktoru cestu by ste si vybrali.................
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

povedal by som o 10 rokov a uzival by som si zivot ako to len ide vysr*l by som sa na vsetky povinnosti a uzival si zivota :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pockal 10 rokov.. je to dost drasticke btw :?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tiež počkal 10 rokov... ale keby to už malo prísť, tak neviem, či by som to radšej neskončil...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano pockal by som 10 rokov, aj keby som mal nohy len po kolena asi by som skor vzal vozik, bolo by vidno tak ci onak ze som postihnuty, a na voziku by mohla byt troosku viac srandy, viem trosku morbidne, a lutujem takych ludi, ale ja to tak vidim...

hmm neviem si ale predstavit ako by som vyzeral pri sexe :oops:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja by som bral asi radšej tie protézy.. A aj vysvetlím prečo. V dnešnom svete sú tieto preparáty tak vyvinuté, že s nimi behajú paraolympionici.. keby to bolo na hovno, tak by sa na to vysrali.. :wink: radšej mať slušný celý život, ako nejakých 10 rokov, čo nie je ani pätina z neho... A myslím si, že zdravotný stav by nebol len tak, že by vám zo dňa na deň museli dať vozík a odseknúť nohy... :) BUde to chvíľu trvať, kým sa do toho dostanete.. :wink:

hmm, jeden názor proti.. karma poď do mňa... :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

moj nazor je presne rovnaky ako u zaciatku konca :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Protézy. Možnosť obmedzeného pohybu s protézamy a barlami je úplne iný luxus ako vozík.

Druhá vec: reči typu "Ja by som sa na to asi vysral a zabalil to" sú pekná kravina. Určite by to nebolo ľahké, ale zobrať si život? To snáď nie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja by som pockal 10 rokov a potom sa odstahoval :D aby ma ten doktor neotravoval :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

rofl to bolo dobre :lol: ..ja neviem čo by som spravil..podla toho ake by boli tie protézy namakané..keď nejaké šundy tak by som počkal desať rokov,užíval si život,tr*kal odušu a tak ďalej :lol:
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Pockal by som 10 rokov pockal a dufal ze do vtedy nieco mudre vymislia a nebdu mi ich musiet amputovat....
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Tazka otazka podla mna lekari spravia asi to co je pre nich najlepsie a ked nie takto tak by som pockal 5 rokov ci sa situacia nezmeni a potom rozmislal by som 5 rokov je dost casu asi
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neviem ako by som sa rozhodol, pretoze som v takej situacii nebol, takze nemozem povedat. ale teraz ked sa na to pozeram, asi by som aj ja bral protezy (vid oscar pistorius na olympiade a ini)
a pls, nepis tolko bodiek, je ich tam viac ako samotnych pismen
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

uzival si zivot teraz, ktovie ci sa tych desat rokov dozijes -stat sa moze vselico. a tieto roky su najlepsie je to cas chatovaciek, party, bab atd...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Vlado6230 napísal:uzival si zivot teraz, ktovie ci sa tych desat rokov dozijes -stat sa moze vselico. a tieto roky su najlepsie je to cas chatovaciek, party, bab atd...
... a potom ak sa ti podari zvysnych 40 rokov nech sa o teba staraju na vozicku :)
bral by som asi protezy, aj ked by to muselo byt extremne tazke rozhodovanie... asi tie protezy
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aj ja by som bral asi skôr protézy, ale bral by som nejaké ultraľahké a možno by som sa posnažil stať sa športovcom a dostať sa na paralympiádu. To by bol pre mňa asi najväčší osobný cieľ :wink:
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Thek_SVK napísal:... a potom ak sa ti podari zvysnych 40 rokov nech sa o teba staraju na vozicku :)
bral by som asi protezy, aj ked by to muselo byt extremne tazke rozhodovanie... asi tie protezy
rozhodovanie tazke ale tak mozno by sa v tomto pomaly skazenom svete stalo hocico aj tak (same prestrelky, bitky, opity za volantom). Ale keby sa mi to stalo tak mozno by som aj zmenil nazor to je tazke takto povedat
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Neuzivaj to uz..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Omg sak niesu vsetko len chaty a piatky :roll: .

Ale asi by som bral tu prvu moznost. Radsej chodit s bakulou ako byt na voziku hoc aj o 10 rokov neskor. Aj ked popravde ozaj neviem ako by som sa rozhodol v skutocnosti. Bolo by to ovplyvnene mnohymi dalsimi vecami.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

počkal by som 10 rokov...lebo nieje to jedno či mate od kolena dole alebo celu nohu?
Napísať odpoveď