dudinko napísal:Na parndorf sa vyser, su tam vsetky veci ktore su aj na slovensku. Ja vzdy idem SCS ci CSC (neviem ako sa to vola) ale my to volame Shoping. Tam si ja vzdy vyberiem..
hej lenže unas stoji napr: pepe jeans triko 2000sk a tam 1000sk
chcem sa spytat ci si myslite ci sa oplati ist do Parndorfu kupit snowboard. mam na mysli hlavne predajne Rossignol a Burton.
mate niekto nejake osobne skusenosti?
Bol som v Burton predajni, no ceny konkretne ti neviem povedat. Ale mali tam celkom slusny vyber. Ak to nemas daleko urcite sa oplati skocit. Mali by tam byt zlavy 20-70%, zalezi ale od obchodu.
Rossignol obchod je vnutri v takej budove. Myslim, ze v tych domcekoch farebnych ani neni. Ale teraz si nie som isty, ci tam boli aj dosky. Na 70% len lyze. Viem, ze sme sa tam zastavili s otcom, ale uz si to nepamatam.
diki ale teraz hovorili v rádiu že úsek od dialnice A4 až po výpadovku na Gattendorf je spoplatený a výjde ťa pokuta na 120EUR:((
tak to mám ísť radšej cez edelstal a prellenkirchen? alebo si mám kúpiť známku? a kde vlastne a koľko stojí tá najlacnešia? http://www.cas.sk/clanok/103400/vodici- ... ranic.html
Bol som v Parndorfe 29.12.2008. Zlavy su od 30 -70%. Dobry vyber velkosti a farieb. Co sa tyka akcii tak tie su tam stale nakolko je to outletove centrum. A doprava z BA je najlepsie cez rusovce smer Pama a Gartendorf. bez poplatkov a nova cesta. Ani nemusite ist cez Kittse
ide mi o to že nemám dialničnú rakúsku (slovenskú mám) a preto hladám neplatené cesty, lebo v rádiu hovorili to čo som napísal hore:((
a ináč kde by som kúpil rakúsku dialničnú?
bol som v parndorfe po silvestri a zlavy nic moc....jedine kde boli zlaavy bol otvoreny daky obchod a tam nahadzane a zlavnene znacky adidas/puma/nike a taky mismas a este G- unit cim viac veci tym vacsia zlava takze nebol problem kupit 5 veci za 75eur...
mito85 napísal:ide mi o to že nemám dialničnú rakúsku (slovenskú mám) a preto hladám neplatené cesty, lebo v rádiu hovorili to čo som napísal hore:((
a ináč kde by som kúpil rakúsku dialničnú?
kupis ju aj na slovensku na pumpe...
no my chodime tadial koli tomu, ze nemame znamku.