Desmod - jedina skupina od ktorej mam originalne albumy
Ine kafe - super texty
A nikdy nepochopim, ako mohli No Name vyhrat v Cechach cenu za najlepsiu kapelu. Ked pocujem ten Timkov pritepleny hlas a texty typu ''otvor tu branu, lebo ju rozbijem'' tak mi stupa tlak.
je to síce nechutné, ale lepšie než nejaký Rytmus, ktorý vie akurát tak:
1. urážať všetkých okolo seba
2. hrať sa na najväčšieho gangstu
3. dovoľovať si na muzikantov, ktorí urobili pre hudbu niečo prínosné (narozdiel od neho, a to aj tí, ktorých tiež nemusím)
najdu sa fajné.. myslím, že som ich tu aj spomínal niekedy... ale k najlepším radím jednoznačne HT, až na niektoré momenty.... minimálne zaujímavé texty a hlavne "slovo medzi zaujímavá a sympatická" charizma teším na koncert zanedlho
Elán bol super až do nehody Ráža...odvtedy nemá už taký hlas a ani songy niesú ono...a k tomu tá arogancia... Ale dala som ich,lebo za sebou už čosi majú.
desmod totalny odpad...pri pocuvani "vyrobena premna" sa mi zastavuje myslenie...
jedine co z tohto zanieco stoji a dokonca si aj vypocujem je Elan, Horkyze slize a viac asi nic
Desmod je ci ja viem..skor pre "zalubencov". Ked je clovek na nich nazivo, tak vlastne ani nevie ako sa nato hybat..Lebo tie texty a melodia su proste dost cudne aby sa nanich dalo nejak zabavat
Soviet napísal:Desmod je ci ja viem..skor pre "zalubencov". Ked je clovek na nich nazivo, tak vlastne ani nevie ako sa nato hybat..Lebo tie texty a melodia su proste dost cudne aby sa nanich dalo nejak zabavat
No to hej, ale ked to pocuvas, len tak prii pc a hlavne starsie albumy tak je to v pohode...
slovenska tvorba je kapanek slaba ale urcite nie slabsia nez ceska...
zo slovenskych pocuvam velmi malo a ked tak HT a chiki liki tu a sem tam nieco ine...tie komercne nemusim