Landwirtschafts Simulator 2008
Re: Landwirtschafts Simulator 2008
http://www.agro.estranky.sk/ pozri na moju stranku a napis co chces ja ti to poslemBobr napísal:hral niekto toto, mate nejake nove mody alebo stroje?![]()
//dufam ze to tu este neni
napis do diskusie na mojej stranke
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 15:07 )
http://www.agro.estranky.sk/ pozri na moju stranku a napis co chces ja ti to poslemBobr napísal:hral niekto toto, mate nejake nove mody alebo stroje?![]()
//dufam ze to tu este neni
napis do diskusie na mojej stranke
možem sa spytat ake presne mody ?J4n0k napísal:Uz som to vyriesiltreba najprv stiahnut tento addon:
a uz mozte kosit travu a potom tam treba dat znova mody a uz v pohode idu roztiahnut disky, sejacka,...Kód: Vybrať všetko
http://www.uncommon.ch/mirror/FarmerSimulator2008v2AddonDE.exe
Re: Landwirtschafts Simulator 2008
Prosim vas ja som si tuto hru len teraz stiahol a chcel by som nove stroje a navesy...ako to treba dat do hry velmi prosim o poradenie....dakujem
koko inak mozem mat tych strojov? a da sa napr. niekto ked ma stroje a aj mapu vytvorenu, mody a ked to upne dakde a ja stiahnem a skopirujem alebo instalujem bude fungovat? ci ako?
// TAK CO ? PLS Odpoved
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 21:11 )
pocuvajte mam stiahnute co mam- Grasmod_v1_de_patched, sillage mod, daky FarmerSimulator2008v2AddonDE, mapu s officialu daku, slovencinu a este som stiahol dake stroje. ako mam ist co prve instalovat. a uz by som bol rad aspon za daku odpoved.
// TAK CO ? PLS Odpoved
pocuvajte mam stiahnute co mam- Grasmod_v1_de_patched, sillage mod, daky FarmerSimulator2008v2AddonDE, mapu s officialu daku, slovencinu a este som stiahol dake stroje. ako mam ist co prve instalovat. a uz by som bol rad aspon za daku odpoved.
prve inštaluj FarmerSimulator2008v2AddonDE lebo potom už možeš davat nove modely bez toho by si to tam nedal a potom inštaluj ako chcešVlado6230 napísal:koko inak mozem mat tych strojov? a da sa napr. niekto ked ma stroje a aj mapu vytvorenu, mody a ked to upne dakde a ja stiahnem a skopirujem alebo instalujem bude fungovat? ci ako?
// TAK CO ? PLS Odpoved
hmm este ma napadlo teraz mam stiahnuty ten sillage mod su tam 2 paty. v ani jednom neni instalacia. je tam dake kopirovanie. davam obrazok.
modra farba je 1.part - toto obsahuju po rozbaleni
cervena 2. part - toto obsahuju po rozbaleni
to su len dake textures atd.. silo a ako toto mam tam dat
HLAVNE ABY SA MI VSETKO OSTATNE NEPOKAZILO
grass a addon boli len instalacia to som zvladol
ale s tymto mam problem.
tu je preklad navodu do SVK
nevyznam sa v tom. keby bol niekto ochotny to vysvetlit. budem vdacny
Takže začneme niekedy.
1. Ak pridáte mais_diffuse DDS podľa Data / vozidlá
2. Pridáte Ak sa v MaisSilageMed Data / Mapy
3. Ak si stiahnete vám Giants editor a nainštalujte ho! Vážnosť len vtedy, ak ste ešte nemáte ho!
4. Otvorí map1.i3d s Giants editor a vo 2 Zeile stojany robiť tento názor nie je ukončený v oddelí
formulár s + na dovoz i3d súboru, a potom si môžete zvoliť pred MaisSilageMed v Data / mapy boli vložené.
5. Tak a teraz môžete umiestniť silá belibig na vaše mapa je venovať pozornosť na to, že by sa jej vietor od
silo možná len dotkne na zem!
6. Máte-li sa to potom na úsporu i3d súbor a je pripravená!
7. Teraz je v Bavorsku modding tímu veľa Sapß chce teba!
to su len dake textures atd.. silo a ako toto mam tam dat
tu je preklad navodu do SVK
Takže začneme niekedy.
3. Ak si stiahnete vám Giants editor a nainštalujte ho! Vážnosť len vtedy, ak ste ešte nemáte ho!
4. Otvorí map1.i3d s Giants editor a vo 2 Zeile stojany robiť tento názor nie je ukončený v oddelí
formulár s + na dovoz i3d súboru, a potom si môžete zvoliť pred MaisSilageMed v Data / mapy boli vložené.
5. Tak a teraz môžete umiestniť silá belibig na vaše mapa je venovať pozornosť na to, že by sa jej vietor od
su to len kopirovačky do spravnych suborov kde maš hru .. pri každom addone by si mal mat navod a tam maš presne uvedene tie cesty suborov kam to maš nakopirovat ...ak ide o mapu najdeš si zložku map a proste kopiruješ potrebne suboryVlado6230 napísal:hmm este ma napadlo teraz mam stiahnuty ten sillage mod su tam 2 paty. v ani jednom neni instalacia. je tam dake kopirovanie. davam obrazok.
modra farba je 1.part - toto obsahuju po rozbaleni
cervena 2. part - toto obsahuju po rozbaleni
to su len dake textures atd.. silo a ako toto mam tam datHLAVNE ABY SA MI VSETKO OSTATNE NEPOKAZILO
grass a addon boli len instalacia to som zvladol
ale s tymto mam problem.
tu je preklad navodu do SVKnevyznam sa v tom. keby bol niekto ochotny to vysvetlit. budem vdacny
Takže začneme niekedy.
maš napriklad kobajn claas460 priečinokčo si si stiahol tak ho otovriš a pozrieš či nema neake ešte dalsie priečinky a ked je tam iba claas 460 samotne tak ho daš do steerable cely ten priečinok a daš do careevehicles daš tie surandice kde ma byt ten claas na mape tie suroadnice vyzeraju takto :<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion460.xml" xPosition="150" yOffset="0.5" zPosition="190" yRotation="90"/>Vlado6230 napísal:no tak navod som mal iba ten co som prelozil. a tomumnechapem velmi. mam jeden addon iba a potom viem ze mam dat grassmod. ale tejto kopirovacky sa dako bojim aby som si to neposral.
BTW tam mamdata/vehicles - tak vehicles mam tam skopiroovat
data/missions - tak missions mam dotoho atd..
.. ale tieto suradnice a podobne veci napriklad ine stroje ked chceš dat tak to maš v tom readme ku každemu addonu to maš