tlač samolepiek
ja robim aj samolepky aj tricka...
na tlac samolepiek pouzivam ekosolventnu velkoplosnu tlaciaren a na tricka sietotlac alebo transfer a zazehlovaci lis
...prosim ta, ty chces vlastne co?
hladas niekoho kto ti spravi samolepky ake budes chciet?
alebo hladas tlaciaren ktorou sa to da robit a chces si ju kupit?
...lebo mam stale pocit ze si sa poriadne nevymackol, o co ti presne ide. daj poriadnu info ze co vlastne a potom sa radi lepsie
...inak kludne sa pytaj dalej, odpoviem ti ak budem vediet
na tlac samolepiek pouzivam ekosolventnu velkoplosnu tlaciaren a na tricka sietotlac alebo transfer a zazehlovaci lis
...prosim ta, ty chces vlastne co?
hladas niekoho kto ti spravi samolepky ake budes chciet?
alebo hladas tlaciaren ktorou sa to da robit a chces si ju kupit?
...lebo mam stale pocit ze si sa poriadne nevymackol, o co ti presne ide. daj poriadnu info ze co vlastne a potom sa radi lepsie
...inak kludne sa pytaj dalej, odpoviem ti ak budem vediet
Kód: Vybrať všetko
http://www.dipro.sk/Encad/Printers.aspodtade si ani nevyberies.etel napísal:ktory stychto by bol pre mna najlepsi? ja si stadial neviem vybrat?Kód: Vybrať všetko
http://www.dipro.sk/Encad/Printers.asp
poradim ti, ale potrebujem vediet:
-kolko si ochotny investovat /musis mysliet na rezervu soft+material/
-tvoj odhad kolko toho cca vyprodukujes mesacne /hruby odhad/
-mas priestory na umiestnenie LPF tlaciaciarne
-aky druh tlace chces prevazne robit /samolepka,baner,papier...interier alebo exterier/
to asi tak v rychlosti su najdolezitejsie body ktore si musis zvazit pred tym ako ides hladat stroj
skus pouvazovat a potom ti nieco odporucim. asi do SS aby som tu nerobil reklamu a modi ma zozeru potom
rezacie su v roznych sirkach od 20cm do 1,2m
reze sa do jednofarebnych folii v sirke 50,60,100,120cm
farebna skala je dost obsiahla, no samozrejme to necaha na farebnu skalu pri tlaci...ale da sa vystacit vo vacsine pripadov
vysladna farebnost vysledneho motivu sa vyskladava z jednotlivych farieb. ked sa jednotlive farby vyrezu a vyseparuju, tak sa lepia na seba...atd
teraz k cene.. ako sa tu uz spominalo ceny plotrov sa hybu od 20 do 100tis.
zalezi na znacke, stave a sirke stroja.
najznamejsie stroje vyraba roland,mimaki,mutoh,eurocat... a ete dake ,nespomeniem si v rychlosti...
...neviem....co by si este potreboval vediet?
SS si cital? co na to hovoris?
reze sa do jednofarebnych folii v sirke 50,60,100,120cm
farebna skala je dost obsiahla, no samozrejme to necaha na farebnu skalu pri tlaci...ale da sa vystacit vo vacsine pripadov
vysladna farebnost vysledneho motivu sa vyskladava z jednotlivych farieb. ked sa jednotlive farby vyrezu a vyseparuju, tak sa lepia na seba...atd
teraz k cene.. ako sa tu uz spominalo ceny plotrov sa hybu od 20 do 100tis.
zalezi na znacke, stave a sirke stroja.
najznamejsie stroje vyraba roland,mimaki,mutoh,eurocat... a ete dake ,nespomeniem si v rychlosti...
...neviem....co by si este potreboval vediet?
SS si cital? co na to hovoris?
no jasne cital. ... vedel som ze jesto aj drahe masiny .. na nete som vydel aj do miliona ... narychlo som nasiel v pc tuto foto ... ked si vsimnes tie nalepky aj na tej uplne vlavo co je na nadrzi tak taketo nieco by nemal byt problem robit na rezacom plotri nie?? ... vescinou su to jednofarebne nalepky ...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to sa da, ja som to robil a ked je clovek sikovny daju sa z toho vycarovat zaujimave veci a mnoho krat to vyzera lepsie ako keb si to vytlacil. tie folie maju jednotny syty ton, existuju vzorniky a mnoho vyrobcov folii, cize sa da naozaj vyblaznit
treba mat predstavivost a trosku potrenovat, ako podklad potrebujes vektorovu grafiku, vela programov spolupracuje napr s Corel Draw alebo sa da rezat priamo z neho a v tom vie robit skoro kazdy
treba mat predstavivost a trosku potrenovat, ako podklad potrebujes vektorovu grafiku, vela programov spolupracuje napr s Corel Draw alebo sa da rezat priamo z neho a v tom vie robit skoro kazdy