Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
nehádajte sa
ludia, ktorý nevedia otvoriť vnímanie skutočnosti aká je, sú iba výsledkom celosvetového vštiepavania o nedotknuteľnosti peňazí, potreby vojny a celej propagandy kapitalizmu, náboženstva a podobných sračiek.
Realita je úplne iná ako ju vnímate.
Je možné vytvoriť celosvetový mier a hojnosť potravín na celom svete, len treba otvoriť myslenie a prestať akceptovať terajšie spôsoby života, na ktoré nás vedú mocenské štruktúry a korporácie.
vojna je nehumánna a človek na žiadnej planéte by nemali vstupovať do vojska, ani žiadnej inej armády, už len kvôli humánnosti.
Môj život za mier stojí, tak ako každého z vás
Je možné vytvoriť celosvetový mier a hojnosť potravín na celom svete, len treba otvoriť myslenie a prestať akceptovať terajšie spôsoby života, na ktoré nás vedú mocenské štruktúry a korporácie.
vojna je nehumánna a človek na žiadnej planéte by nemali vstupovať do vojska, ani žiadnej inej armády, už len kvôli humánnosti.
preco sa ja natahujem s primilovanymi detmi?jason007x napísal:Terorizmus je americká propaganda na manipuláciu ľudí. Neskutočne sa smejem nad tvojou stupiditouTeba by som chcel vidieť v reále
nemas paru co je terorizmu, bojis sa to priznat a este aj urazas ludi.
"Terorizmus je pouzitie strachu na dosiahnutie vojenskych alebo politickych cielov."
- medzi teroristicke akcie sa zaraduje napr. aj atentat na Caesara
- terorizmom je mozne oznacit aj to ked boli pri pobrezi ZSSR ale aj USA umiestnene ponorky s jadrovymi hlavicami
- terorizmus je samozrejme akcia pocas ktorej sa moslim odpali vo vlaku/autobuse/lietadle
- bol to terorizmus aj vtedy ked sekta nervovym plynom zautocila na metro v Tokiu
- terorizmom je mozne nazvat atomove bombardovanie na konci WW2 ale aj kobercove bombardovanie pachane ci uz Nemeckom alebo Spojencami
- rovnako to bol terorizmus ked IRA granatovala Belfast
je vela druhou terorizmus len na vacsiu cast sa dnes zabuda a za jedniny "pravy" sa povazuje moslimsky nabozensky terorizmus.
-
ej_do_dabla
Light Expert
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Krásne si to napísal. Plne súhlasím. Si môj človek.bifff napísal:ludia, ktorý nevedia otvoriť vnímanie skutočnosti aká je, sú iba výsledkom celosvetového vštiepavania o nedotknuteľnosti peňazí, potreby vojny a celej propagandy kapitalizmu, náboženstva a podobných sračiek.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 19:05 )
Som rád že sú tu aj normálni inteligentí ľudia.ej_do_dabla napísal:Ono, to čo vidíme v Afganistane či iraku NIE JE boj proti terorizmu....
apropo, Al-Káida ako nám ju podsúva USA neexistuje....
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 19:09 )
Nooo nejsi až taký sprostý, len treba pochopiť pojem terorizmus. Terorizmus by bol ak by naozaj niekto zaútočil napr. tá fiktívna Al-Kaida, a nie iba propagandistické umelé vytváranie tohto ,,terorizmu". USA z terorizmu vytvorila masový a neskutočne účinný nástroj na vymývanie mozgov.jackb napísal:preco sa ja natahujem s primilovanymi detmi?![]()
nemas paru co je terorizmu, bojis sa to priznat a este aj urazas ludi.
"Terorizmus je pouzitie strachu na dosiahnutie vojenskych alebo politickych cielov."
- medzi teroristicke akcie sa zaraduje napr. aj atentat na Caesara
- terorizmom je mozne oznacit aj to ked boli pri pobrezi ZSSR ale aj USA umiestnene ponorky s jadrovymi hlavicami
- terorizmus je samozrejme akcia pocas ktorej sa moslim odpali vo vlaku/autobuse/lietadle
- bol to terorizmus aj vtedy ked sekta nervovym plynom zautocila na metro v Tokiu
- terorizmom je mozne nazvat atomove bombardovanie na konci WW2 ale aj kobercove bombardovanie pachane ci uz Nemeckom alebo Spojencami
- rovnako to bol terorizmus ked IRA granatovala Belfast
je vela druhou terorizmus len na vacsiu cast sa dnes zabuda a za jedniny "pravy" sa povazuje moslimsky nabozensky terorizmus.
-
Stoporko
VIP
Re: nehádajte sa
s prvou časťou na 100% súhlasím. S tou druhou naprosto nie. Vojna ako taká je v rozpore so spolunažívaním spoločnosti. No paradoxne si spoločnosť aby mohla fungovať, potrebuje vytvoriť Nepriateľa (terorizmus, komunisti...). Dôvody sú dva: strach a ním zapríčinené ľahšie ovládanie. A druhý je vytvorenie spolunáležitosti medzi ľuďmi. Vytvorenie fiktívneho "terorizmu" vo svete je geniálny psychologický ťah. No život za mier v dnešnej dobe nestojí. Radšej budem bojovať ako partyzán, než so sklopenou hlavou a zhrdeným svedomím slúžiť nejakej diktatúre.bifff napísal:
-
jason007x
Light Professional
Re: nehádajte sa
Stoporko ty si ho nepochopil....Stoporko napísal:s prvou časťou na 100% súhlasím. S tou druhou naprosto nie. Vojna ako taká je v rozpore so spolunažívaním spoločnosti. No paradoxne si spoločnosť aby mohla fungovať, potrebuje vytvoriť Nepriateľa (terorizmus, komunisti...). Dôvody sú dva: strach a ním zapríčinené ľahšie ovládanie. A druhý je vytvorenie spolunáležitosti medzi ľuďmi. Vytvorenie fiktívneho "terorizmu" vo svete je geniálny psychologický ťah. No život za mier v dnešnej dobe nestojí. Radšej budem bojovať ako partyzán, než so sklopenou hlavou a zhrdeným svedomím slúžiť nejakej diktatúre.
-
jason007x
Light Professional
Noo ved ty si to dobre napisal, ja s tym tvojim suhlasim, len jeho si nepochopil v tom ze: On sa nechce poddavat tejto skorumpovanej globalizacii, so sklonenou hlavou, len je proti armadam a vsetkym vojenskym organizaciam, pretoze urcite vies ze vsetky vojska a armady na tejto planete su vlastne pod dohladom a velenim USA, a ich jediny nepriatel je IMAGINARNY TERORIZMUS - zial vacsina ludi je v tom ze je SKUTOCNY. Cize tym chcel povedat NIE armade a vojsku.Stoporko napísal:môže byťvysvetlíš mi to please? No za tým čo som napísal si aj stojím.
-
ej_do_dabla
Light Expert
Noviny, televízie, rádia.... Tie budú pokračovať ďalej v propagande.....hirwils napísal:Vidim ze to vsetci pochopili terorizmus neexistuje ani al kaida ci jak to nazvali neexistuje vojny v iraku a afganistane boli koli rope...ale preco s tym cely svet nic nerobi?????to su naozaj vsetci taky bezmocni?alebo sa da spravodlivost dosiahnut iba vojnou?
-
jason007x
Light Professional
No aj kvoli rope, ale hlavne kvoli celosvetovej globalizacii. No robit s tym mozu nieco len ludia, musia zvrhnut cely penazny system. No lenze nerobia s tym nic pretoze maju vymyte mozgy a este naopak tento elitarsky system podporuju. Ludia su sprosti a neuvedomeli, to je jediny dovod preco je dnes vsetko este tak ako je.hirwils napísal:Vidim ze to vsetci pochopili terorizmus neexistuje ani al kaida ci jak to nazvali neexistuje vojny v iraku a afganistane boli koli rope...ale preco s tym cely svet nic nerobi?????to su naozaj vsetci taky bezmocni?alebo sa da spravodlivost dosiahnut iba vojnou?
-
ej_do_dabla
Light Expert
Svet sa asi nikdy nezmeni...vzdy tu budu ti bohati-vladcvia krali cisari...a ti poddani sprosti ktori ziju tak ako im to nadriadeni prikazu lebo su sprosti...a ti ktory sa nad tym zamyslia ako sa to zije ze sa da aj lepsie...tak tych proste umlcia...
ropa=globalizacia nie nadarmo sa jej hovori cierne zlato...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 19:53 )
KTO?-svet,ludia...CO?to sa pytam aj ja
ropa=globalizacia nie nadarmo sa jej hovori cierne zlato...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 19:53 )
KTO?-svet,ludia...CO?to sa pytam aj ja
-
ej_do_dabla
Light Expert
-
jason007x
Light Professional
Nooo tak to si tak napol dobre povedal...Len ide o to ze to co sa deje v Iraku a Afganistane nie je vojna, to je cista invazia, no a Bush je v podstate len bábka, s ktorou hýbu finanční magnáti, cize to vyzera ze vsetko ovlada on, ano ovlada ale nad nim su ini v pyramide ktori ovladaju este jeho. Tým som chcel povedat ze Bush = mala rybahirwils napísal:Ved jasne slovo TERORIZMUS existuje len kazdy pod nim rozumie nieco ine...ja pod nim rozumiem teror voci ludom cize vojny a tak a preto je u mna momentalne ovela vacsi terorista Bush ktory zacal vojny v Afganistane a Iraku ako hocikto iny....