preinstalovanie windowsu

Informácie o software, ankety...
ambassador
Light Expert
Light Expert

preinstalovanie windowsu

Príspevok od používateľa ambassador »

v tejto teme som dost laik tak odpustte moje neodborne vyjadrovanie:

ja som si zatial moje XP 2-krat sam preinstaloval, a to tak ze som si vytvoril nove particie a teda som prisiel o vsetky programy a potom odznova vsetko instaloval

preto sa pytam, ked mam napr. 2 particie C a D, na C mam XP, a to XP mi uz nejde ako kedysi a chcem ho preinstalovat pricom udaje na D chcem aby mi zostali, pamatam ze ked som to robil bola tam nejaka moznost ze mozem dat to XP na C REPAIR a zda sa mi ze to len opravi tie chyby ale vsetko na C mi zostane ako predtym alebo ako to je?

alebo je aj moznost ze cele C aj s XP mi vymaze a na to C mi nainstaluje odznova XP? pricom D zostane nedotknute?

a ked ma kamarat nejake virusy na C v adresari WINDOWS, tak myslite ze je lepsie na to C odznova nainstalovat XP alebo je lepsie zmazat cele C aj D lebo je mozne ze to bude uz cele zavirene?

dakujem
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

C možeš naformatovať keď sa obávaš vírusov a D ti ostane nedotknuté...tak by som to urobil ja..dolezite veci si skopíruj na D a C naformátuj a hoď nanovo win

//to s tym repairom by malo byť tak ako si to napísal
ambassador
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ambassador »

cize to mozem dat normalne formatovat Ccko z windowsu a potom to dam bootovat z mechaniky?

a nemate nejake tipy na to akym sposobom co najskor preinstalovat zavireny PC pokial su tie viry v adresari windows, aby som nemusel toho vela zalohovat? tam by asi Repair windowsu nestacil
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

sak daj normálne formát C a potom tam nainštaluj win..
Napísať odpoveď