prisť o nohy teraz alebo o 10 rokov
mohol by si sa chváliť, že ho máš až po zemwolodo napísal:...
hmm neviem si ale predstavit ako by som vyzeral pri sexe
ja by som tiež asi počkal tých 10 rokov. vozík by potom už nemal byť taký problém, všetky budovy sa už navrhujú aj pre vozíčkarov. plus vyštudovať odbor, pri ktorom sa nenabehám po vonku a je to v suchu
Co mate vsetci s tym sexom? To ako ked nemate nohy tak sa neda sexovat ci co? Ved podla mna sa da stale ked sa ti postavi. nie?Opak napísal:rofl to bolo dobre..ja neviem čo by som spravil..podla toho ake by boli tie protézy namakané..keď nejaké šundy tak by som počkal desať rokov,užíval si život,tr*kal odušu a tak ďalej
A ano teraz su namakane protezy, ako aj ruky tak aj nohy, da sa s tym behat a podobne, ale na take protezy sa caka bezne aj niekolko rokov.....a stoji to mozno aj niekolko sto tisic....cize tak.....
Ale stale lepsie, protezy ako vozik, si myslim...
jednoznacne protezy...
radsej si dam zobrat nohy hned a cakat na to ze vyvinu protezy kt. mi umoznia co najlepsi pohyb a pomozu mi sa co najlepsie zaclenit do spolocnosti, ako keby som si mal 10rokov uzivat potom by mi zobrali cele nohy a bol by som dokonca zivota na voziku...
pocitam s tym ze vyvoj protez od kolena dole je jednoduchsi, lacnejsi a rychlejsi ako vyvoj protez na cele nohy
radsej si dam zobrat nohy hned a cakat na to ze vyvinu protezy kt. mi umoznia co najlepsi pohyb a pomozu mi sa co najlepsie zaclenit do spolocnosti, ako keby som si mal 10rokov uzivat potom by mi zobrali cele nohy a bol by som dokonca zivota na voziku...
pocitam s tym ze vyvoj protez od kolena dole je jednoduchsi, lacnejsi a rychlejsi ako vyvoj protez na cele nohy
tak roboticke nohy maš už teraz ale tam sa nejdena už o tisice ale o miliony.....................
mimo témy :
akurat som kukal film když si chuck bral larryho......................a tam sa zobudil chuck vedla larryho v nemocnici a a larrych : chucku musim ti povedať zlu spravu amputovali ti cele telo iba hlava ti ostala
............musel som to tu napisať lebo som sa skoro poštal od smiechu
mimo témy :
akurat som kukal film když si chuck bral larryho......................a tam sa zobudil chuck vedla larryho v nemocnici a a larrych : chucku musim ti povedať zlu spravu amputovali ti cele telo iba hlava ti ostala