Windows Vista

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jatmz
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Windows Vista

Príspevok od používateľa jatmz »

zdarec, chcel by som prejst na vistu, zatial nemam ziadne skusenosti, takze aku?
32 abo 64 bit + aky rozdiel medzi nimi? a hlavne ktoru verziu?
pc je vyuzivane na kancel programy, hry, nejake tie filmy a internet (vid podpis + pribudne 4 giga ram)
potrebne aby bola v cestine (popr. slovencine) koli tatovi :) a najlepsie krabicova verzia
cenovy strop nemam, pojde to na firmu. ale za prispevky typu ber potom rovno ultimate dakujem ;) pochybujem ze by som vyuzil
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

Kolko bitovu (32 alebo 64) to tusim zalezi od toho kolko bitovy mas procesor. Ak sa nemylim.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no dnesne procesory su prakticky do jedneho 64bitove..., ja ovladace uz nie je problem zohnat 64bitove (akorat ked cosi stahujes, tak si treba vybrat spravnu verziu pre 64bitovy system...). Napis ale pre istotu, aky tam mas procesor.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak ako tvrdis - 64bit
Arachno ano od procaku, ale dnes mas drvivu vacsinu procakov 64 bit
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Určite ber 64bitovu
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pokial nemas viac ako 3GB RAM a pouzivas starsie veci kde uz je problem zohnat 64 b ovladace tak ti staci 32 (32 bitova neviem indexovat viac ako 3GB RAM)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neoplati sa instalovat 32 podla mna, co ak bude chciet dolozit niekedy dalsie ramky? Bude zbytocne preinstalovavat system?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

ja by som isiel urcite do tej 64bit
a mam jednu otazku ako mam odhalit skryte zlozky v priecinkoch?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Otvoris explorer stlacis ALT>Nastroje>Moznosti priecinka>Zobrazenie>Zobrazenie skrytych suborov a priecinkov
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

Tak ked mas 64-bit procak a dokupis si ramky na tych 4GB tak ber 64-bitovu Vistu.
Vo windowsoch sa moc neviznam a vo Viste uz obec nie ale myslim ze Microsoft Windows Vista Home Basic 64-bit Edition SK by bolo celkom idealne.

A mam otazku. Ak mam 4GB RAM a dam si tam 64bit Windows XP tak mi to bude akceptovat celych 4GB alebo len tych 3,25GB (alebo tak nejak) ??? Lebo vsade sa hovori ze ak mas 4GB RAM tak ber Vistu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, postačuje aj 64bit XP.. avšak mnoho ľudí ho nedoporučuje.. údajne chýbajúce ovládače.. ale zase pár ľudí s ním nemá žiadne problémy.. ani s ovládačmi..

:)
Tobler
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tobler »

Arachno napísal:Tak ked mas 64-bit procak a dokupis si ramky na tych 4GB tak ber 64-bitovu Vistu.
Vo windowsoch sa moc neviznam a vo Viste uz obec nie ale myslim ze Microsoft Windows Vista Home Basic 64-bit Edition SK by bolo celkom idealne.

A mam otazku. Ak mam 4GB RAM a dam si tam 64bit Windows XP tak mi to bude akceptovat celych 4GB alebo len tych 3,25GB (alebo tak nejak) ??? Lebo vsade sa hovori ze ak mas 4GB RAM tak ber Vistu.
tak je bude ti akceptovat cele 4gb, len co som pocul, ze 64bit XP nie je velmi stabilne, ja osobne som neskusal....
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Inak ludia ak si date aj 32 bit Vistu a mate 4gb ram a chcete mat tolko tka to spravi daky patch ci co mrkvosoft to vydal a zevraj to funguje niekdde som o tom cital. Ja to este odskusane nemam...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezis dalsi dement co pise o niecom o com vie hovno. Microsoft aj ktokolvek iny moze spravit akykolvek patch a aj tak to nepojde, je to dane architekturou 32 bitoveho systemu ktoru ziadny patch nezmeni, nikdy tam 4GB nepojdu ani ked sa MS posklada. A to nehovorim o tom ze sa to tu pisalo za posledne dva mesiace snad 1000x ale vzdy pride nejaky expert ako ty a predvedie dalsi klavesnicovy menzes. Uz ma to fest doziera.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

yop, uz som si to doriesil na inom fore, kupujem win vista home premium 64 bit
to Gangy - jj, chcem dolozit ramky, resp uz som kupil 4 giga :) tak aj preto chcem prejst na vistu
... vsetkym dik za rady ;)
Napísať odpoveď