až nato že niektore shopy teda vačšina ktora neni lamerska ma v podmienka že pri neprevzani dobierky plati kupujuci teda nahradzuje teee jak sa to vola ...nvm no te cestu dobierku proste naklady no...........ciže ked to ten chalan nepreberie čo asi nespravi ..........tak ty zaplatiš naklady lebo ty si to objednal..........a ano da sa povedať že si si pomilil adresu ........ale ked to spraviš raz ked dva krat a viac tak dostaneš možno nejaku podmienku na par mesiacov a zaplatiš pokutu
NEchapes? Ako zistia, ze som to objednal ja, ked pri registracii uvediem, inu adresu, pri objednavke dam adresu niekoho ineho....tak jemu to aj pride.....a ja to mozem objednavat z internetovej kaviarni, cize im je prd platna aj IP adresa.....
no klasicky ked by to kcel hnať chalan až na sud ........tak sa zisti že je to z tej IT kaviarne .......zisti sa čas.........a potom cez kamerovy systeeeem .......zistia kdo tam sedel...........nvm ako u teba ale unas v každer kaviarni je kamerovy systeeem.............a ked nie tak podla noveho zakonu alebo ešte ho len kcu schvaliť to nvm ale v šade kde je pristup na internet či už kaviaren pc herna alebo aj reštauracia ak je tam počitač s pristupom na internet tak tam musi byť kamera
To je to najmenej.....nechapm com hladate stale nejake problemy a tazkosti Ved nepozerate kriminalky ci co......pokial ja viem, kamera sa instaluje vacsinou hore, do roha miestnosti, cize zaber je z urciteho uhla, da s apovedat, ze z vysky.....das si siltovku na hlavu, aby ti nebolo vidno do tvare a uz ti mozu ist do zadku....
a okrem toho hovorite jak keby sme boli v nejakom filme zistovat podla kamery uz len by sa na to vykaslaly urcite by nesli zistovat kdo tam vtedy sedel lol
Zaxman napísal:no klasicky ked by to kcel hnať chalan až na sud ........tak sa zisti že je to z tej IT kaviarne .......zisti sa čas.........a potom cez kamerovy systeeeem .......zistia kdo tam sedel...........nvm ako u teba ale unas v každer kaviarni je kamerovy systeeem.............a ked nie tak podla noveho zakonu alebo ešte ho len kcu schvaliť to nvm ale v šade kde je pristup na internet či už kaviaren pc herna alebo aj reštauracia ak je tam počitač s pristupom na internet tak tam musi byť kamera
JV napísal:a okrem toho hovorite jak keby sme boli v nejakom filme zistovat podla kamery uz len by sa na to vykaslaly urcite by nesli zistovat kdo tam vtedy sedel lol
A uz urcite nie koli nejakemu vibratoru za par stovak
no tak chalan ked robil toto iste v herni ..........ešte za jej života tak prišli policajti a vyžiadali si zaznam s kameri viem že vtedy sme tam 2 hodiny čakali kym možme isť hrať..................a prave oto ide vy si mysliťe že to je len vo filmoch a nič sa vam nemože stať ........popripade vas napomenu a bude pokoj a ked pride za vami policia tak ste posraty ..............ale aj toto mam z filmou
Jezisis Zaxman pripadas mi ako moj 10 rocny bratranec co sa prave snazi byt zaujimavy. Neviem ci si fakt taky sprosty alebo to len hras, ale to uz ani do smiechu nieje.
Zaxman napísal:no klasicky ked by to kcel hnať chalan až na sud ........tak sa zisti že je to z tej IT kaviarne .......zisti sa čas.........a potom cez kamerovy systeeeem .......zistia kdo tam sedel...........nvm ako u teba ale unas v každer kaviarni je kamerovy systeeem.............a ked nie tak podla noveho zakonu alebo ešte ho len kcu schvaliť to nvm ale v šade kde je pristup na internet či už kaviaren pc herna alebo aj reštauracia ak je tam počitač s pristupom na internet tak tam musi byť kamera
dynamika ti nepomoze ..vystopuju ta aj tak pretoze tvoj ISP je povinny uschovat ip z ktorych si sa logol a tym padom zisi kto kde bol ..je to taka mala SPY Game ako aj tu na hojkovy vit tema (karma hlasky) mate ttake aj z SS-iek? ale to uz je OT..