alternativa k sluchadlam

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
muffy69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

alternativa k sluchadlam

Príspevok od používateľa muffy69 »

cawte. mam sluchadla akg k-412p a potreboval by som nieco, co by malo podobnu zvukovu charakteristiku, ale s tym rozdielom ze by som nemusel zvysovat hlasitost kvoli okolitemu hluku, najma v skole a pri cestovani busom,... takze asi uzavretu konstrukciu. uvazujem nad akg k-324p ale stale som trochu skepticky k spuntom. preto by som radsej chcel nieco s hlavovym mostom a pokrytim celeho ucha, napr. sennheiser hd 205. jedine co mi vadi na sennoch je, ze v porovnani s mojimi akg pri rovnakej impedanci potiahnu viac vystup (skusal som px 100, hd 435). sluchadla by boli zväcsa pouzivane na mp3 a mobile. prosim o nejake rady a alternativy, dakujem :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

asi by si mal upresnit cenu, pretoze ja by som ako alternativu odporucil AKG K 242 HD alebo 142HD...
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

ospravedlnujem sa, zatial som planoval do takych 66 EUR (2000 Sk), ale viem ze do zvuku sa oplati investovat, takze aj vyssie ceny mozu byt :) len ci sluchadla, ktore mi odporucas, dokazu vyuzit svoj potencial aj pri takych slabych vystupoch ako je mp3 sandisk a nokia e51
Napísať odpoveď