Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dneska ma skoro drblo taky som bol vynervovany.
idem vecer od priatelky cez sidlisko 40 (uz bola tma) a nejaka sk*rvene prij*bane decko mi bez akehokolvek obzretia sa vybehlo spoza zaparkovaneho auta meter predo mna, to som este telefonoval. Nemat take reflexy ake mam tak mam tu zsranu sliepku pod kolesami, boha ake som mal nervy.
v noci pozeram ze krasne nasnezilo tak ze ideme s kamaratom sa trocha "posankovat". Cuvam zpred domu, dole takym kopcekom na konci ktoreho ma sused zaparkovanu staru skodu 120 a idem do neho. Tak tocim volantom a nic. Tak brzdim a nic. Tak ma rovno sucha dole kopcom a ja mozem sedet a pozerat sa. Ale v pohode, na jeho aute nevidno absolutne nic a na mojom je taky maly skrabanec, nic sa nestalo ale aj tak som mal zas take nervy z toho ze som si myslel ze vypenim.
Tak sa teda ideme sankovat na take stare opustene letisko za Janovou Lehotou obklopene polom a ako sa sankujeme tak smaozrejme sem tam nas to vzalo na pole. Ale je uplne pekne rovne, ziadny schod nic takze sme sa v pohode blaznili. No a ako sa raz tak suchame bokom von s usmevami na tvari tak TAKA DIERA JAK SVINA, zobral som ju pravym prednym kolesom zboku, je*lo nas 30 cm do vzduchu. No berem baterku a uz sa pripravujem ze v kerej pi*i si najdem koleso. Nastastie mu nic nebolo. Disk v pohode, ziadna osmicka alebo co, nic sa nezda byt rozje*ane, ani na rovnej ceste nic necitit. Takze znova sa nic nestalo ale uz mam take nervy ked som sa teraz vratil domov ze by si mi zislo si pichnut valium.
No holy kok*t!
A vlastne predsa, objednal som si R/C Airwolfa