problem s routerom
problem s routerom
Potreboval by som sa dostat k tomu softwaru od routera alebo co to je skade ho viem nastavovat do ktoraho sa dostanem cez prehliadac a potom 192.168.1.1 ale neviem preco mi nechce zobrat moje heslo.a skusal som aj nejake ine,ak som ho nahodov zmenil ale nepametam si ze by som ho bol menil a hesla co mam tak tie mam poznacene.A nie a nie sa prihlasit
A potreboval by som sa nejak dostat k tomu heslu,pretoze idem zosietovat 2 pocitace a potrebujem povolit wifi.Neviete kde by som sa mohol dostat k tomu heslu???
ano, ale tym pride o kompletne nastavenia a meno, heslo do internetuPeter15 napísal:skus ho resetnut...tym padom vsetko bude nastavene na default...cize aj to heslo by malo byt take ako pred tym
NO pre mna by to problem nebol, ale uz som zazil pripad, kde dotycny stratil faktury s heslom atd atd. POtom som to musel vytelefonovatCesar napísal:To je problém?Pozreš sa do zmluvy čo si podpísal alebo na ich web, môžeš tam aj zavolať a opýtať sa alebo aj osobne u poskytovateľa, je x možností ako to zistiť... bez problémov.
prosím o radu, mám router T-com D_LINK 2641R. Môj problém spočíva v pripojení netu, niekedy DSL naskočí až po viac ako 5-tich minútach. Cez klasický DSL modem tento problém nemám, net skočí za 1. minútu. Už som router aj resetoval a znova všetko nastavil, ale stále sa dlho pripája pri zapnutí. V systémovom denníku mi vyhadzuje err= (čísla). Proste router sa správa tak, akoby bolo niečo nastavené zle a nevie sa pripojiť. Prosím o radu.