Call of Duty - World at WAR
-
GnK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
A ja milujem dementov ktory namiesto poradenia zacnu druhyx osocovat, je to ubohe, a riesil som to preto lebo casto krat idu hry spustit na uplne inyx konfiguraciax ako su ofic. poziadavky (tiez keby si poriadne cital) ale vidim ze niektore osoby najskor pisu az potom rozmyslajuGangy napísal:Milujem dementov ktori nesplnaju minimalne poziadavky ale pridu sem spamovat ze im to nejde a ako to vyriesia. Demencia.
-
aviceN
Guru
je to urcite tvojou GK...mne to zrabalo tiez ked som mal X1950pro no ale mne sa to spustilo a pak ked som dal new game tak mi to tam zamrzlo cierna obrazovka atd...pak som kupil new grafiku a uz to fahci...GnK napísal:A ja milujem dementov ktory namiesto poradenia zacnu druhyx osocovat, je to ubohe, a riesil som to preto lebo casto krat idu hry spustit na uplne inyx konfiguraciax ako su ofic. poziadavky (tiez keby si poriadne cital) ale vidim ze niektore osoby najskor pisu az potom rozmyslaju
ja mam x1950pro a davam to na extra vsetko pri stabilnom 35 fpsaviceN napísal:je to urcite tvojou GK...mne to zrabalo tiez ked som mal X1950pro no ale mne sa to spustilo a pak ked som dal new game tak mi to tam zamrzlo cierna obrazovka atd...pak som kupil new grafiku a uz to fahci...
btw: nemohol by mi sem niekto hodit full prejdeny cod5 na single mode bo chceme s kamosmi na coop mode hrat zombie mod ale nikomu sa to nechce hrat single mod
ja neviem, tiez pripomeniem ze ziadny OC, nic s tou grafikou nebolo robene, je original tak ako som ju kupil, CCC nastavene aby si aplikacia prisposobovala podla seba, kde sa to nedalo nastavene quality, nie performanceaviceN napísal:Cozeeee to je ako mozne
btw: pls nemas full prejdene cod5 na single mode? ak hej nehodil by si mi sem save, ja ho chcem len koli zombie modu a nechce sa mi to prechadzat
Solo alebo mp? Solo 15, MP vo dvoch 17. Cim je viac playerov, tym je tych hajzlov viacej.ONdr3j napísal:neviem ci je to tu na tolkych strankach ale spytam sa
je nejaka sanca ze sa da mat v kompe len ten bonusovy mod "nacht der untoten" bez misii na cod5 ?
a inac hravate to? kde ste boli max lvl? ja som bol v 10tom
Ludia ani za svet nemozem tuto hru rozbehnut.
Cpu: Amd Athlon 2600+ (2.0Ghz)
Vga: MSI nVidia 7600GS
Ram: 2x S-DDram 166mhz
Hram na tom 4ku po nete den co den fps 30 - 80 v pohodicke. Mam najnovsi direct, ovladace na grafiku, SP3.
No ked spustim CoD5 tak nic nenabehne len Odeslat - Neodesilat a dovi dopo. Crack mam ten isty co dalsi 2ja znami a svagor a im to fici...
Za 2 dni sice spustim novy pc (mi konecne dojde grafika) ale rad by som vedel cim to je, neda mi to...
Cpu: Amd Athlon 2600+ (2.0Ghz)
Vga: MSI nVidia 7600GS
Ram: 2x S-DDram 166mhz
Hram na tom 4ku po nete den co den fps 30 - 80 v pohodicke. Mam najnovsi direct, ovladace na grafiku, SP3.
No ked spustim CoD5 tak nic nenabehne len Odeslat - Neodesilat a dovi dopo. Crack mam ten isty co dalsi 2ja znami a svagor a im to fici...
Za 2 dni sice spustim novy pc (mi konecne dojde grafika) ale rad by som vedel cim to je, neda mi to...
-
Šu-Do
Redeemer
vobec nesplnas minimalne poziadavky, tym to bude.. CoD4 je menej narocne.. o tom tu nepis.. a 30-80 fps hmm.. behas sam po mape a obcas kuknes do neba ?
a kto vie ci ten tvoj CPU ma aj SSE2.. ak nema tak hru jednoducho s tym CPU nespustis.. chyba nie je vo VGA mimochodom...
ak by si hru spustil.. tak by si ju hned aj vypol, pretoze by ti nadherne sekala
hlavne treba citat minimalne poziadavky, aby nedochadzalo k takymto omylom
a kto vie ci ten tvoj CPU ma aj SSE2.. ak nema tak hru jednoducho s tym CPU nespustis.. chyba nie je vo VGA mimochodom...
ak by si hru spustil.. tak by si ju hned aj vypol, pretoze by ti nadherne sekala
hlavne treba citat minimalne poziadavky, aby nedochadzalo k takymto omylom
Hej ja nemam 3roky. S tymto pc som už dačo uhral. Pokial ma nepoznáš, nepíš také blbosti že chodím sám po mape
Hrám skoro deň čo den na game.pb.cz na HQ 10vs10
Si pozri kolko hodín mám nahraté a potom dačo vrav http://www.gametracker.com/server_info/ ... ery=kardan
Rozbehal som Crysis aj Warhead. CoD4 mi ide fakt v pohode. Nemam problem s tym že by mi to sekalo. Vypisuje mi to proste chybu už pri spustení. Tú istú ako Assassins Creed, lost planet... Prve som si myslel že nemám shader model 3.0 ale mám. Fakt neviem v čom je chyba
Rozbehal som Crysis aj Warhead. CoD4 mi ide fakt v pohode. Nemam problem s tym že by mi to sekalo. Vypisuje mi to proste chybu už pri spustení. Tú istú ako Assassins Creed, lost planet... Prve som si myslel že nemám shader model 3.0 ale mám. Fakt neviem v čom je chyba
-
Šu-Do
Redeemer
aj tak ti neverim, kebyze by som to sam neskusal a nevidel ako to ide ( na low).. ok teraz je to jedno a je to tvoja vec...
CPUckom to nebude, kedze 2600+ ma podporu SSE2.. ale sranda, ze ti to robi pri hrach ktore tuto funkciu vyzaduju, totizto aj mne to robili na 2500+... este skus napriklad Race Driver Grid alebo Colin Mcrae Dirt.. ak ti nepojde, tak je to problem v CPU
CPUckom to nebude, kedze 2600+ ma podporu SSE2.. ale sranda, ze ti to robi pri hrach ktore tuto funkciu vyzaduju, totizto aj mne to robili na 2500+... este skus napriklad Race Driver Grid alebo Colin Mcrae Dirt.. ak ti nepojde, tak je to problem v CPU