Zdravím. Včera som vyhral O2 kratu, chcel som si ju dať do telefónu ale pýta odomňa ochranný kód. Myslím že som ho nikdy nemenil, telefón mám z orange-u neviete aky je základný ochranný kód? alebo kde ho nájdem?
teoreticky este mozes skusit 00000
ak to nebude ani to tak skus pohladat na nete, videl som kalkulacky na blokovaci kod mozno to bude fungovat aj u teba
Pokial ti nefunguje ten 12345 tak skus pohladat daaku tu kalkulacku ale na 6300 myslim ze take nieco nieje (niesom isty) Pripadne to odnes do hociakeho MTshopu do 200Sk ti to spravia. Pokial nepotrebujes data si ho skus naflashovat cez kabel (mohlo by pomoct) a ak potrebujes data tak jedne cez BOX (factory default setings)
Preto lebo ochranny kod tam bol nastaveny ked bola v telefone ta orange karta. ty to este nemas odblokovane? som ti pisal ze ti to viem spravit na pockanie.
->slavo<- napísal:Preto lebo ochranny kod tam bol nastaveny ked bola v telefone ta orange karta. ty to este nemas odblokovane? som ti pisal ze ti to viem spravit na pockanie.
asi mi nepomôzes kedze som z druhej strany slovenska
Skus si tam nahrat novy firmware. Cez USB kabel to ide uplne v pohode, stiahnes si z NOKIA stranok program a samotny firmware a je tam aj navod...
Tiez som si takto obisiel ochranny kod, ked mi to zblblo