Ako zvládnuť nekonečný smútok ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
reyco
Novice
Novice

Ako zvládnuť nekonečný smútok ?

Príspevok od používateľa reyco »

Možno sa vám to bude zdať ako ďalšia z OT tém, možno ma tu zvozíte, čo za sra*ky to tu píšem ale neviem čo mám robiť....

1. Včera večer keď som bol s "priateľkou" vonku, všetko bolo ok ako vždy, úplne v pohode a zrazu mi zazvoní telefón, volala mi mamina, tak som sa samozrejme začal rozčulovať, že čo zas chce.... Len keď mi povedala, zomrel dedo, zdvihol sa mi žalúdok.... S "priateľkou" som sa normálne rozlúčil, bolo vidieť, že to prišlo aj jej ľúto...

No to bola prvá rana, včerajšieho večera...

2. Dnes ráno keď som sa zobudil, mi "priateľka" povedala, že mi to už chcela povedať včera ale nedokázala to (asi kvôli tomu dedovi). Že ma má veľmi rada, ale ako super kamoša a ja asi od nej očakávam viac. Po dlhom prehováraní, mi povedala, že stále ľúbi svojho bývalého aj keď on ju už nechce. Možno si poviete, že takýchto vecí sa mi stane ešte veľa ale o to tomu prikladám väčšiu dôležitosť a nedokážem robiť teraz asi nič iné ako plakať, lebo bola moja prvá a tak isto moja prvá pusa presne o polnoci na silvestra.

No a teraz čo mám robiť... má zmysel sa o niečo ešte pokúšať alebo je to jasný, čo si myslím že je, signál, že z toho nič nebude. Ja som sa do nej úplne zaľúbil a vôbec som nedokázal nad tým, že to môže byť len z mojej strany rozmýšlať.

A aby som predišiel tradičnej otázke, ja mám 17, aj keď viac menej 18 ona 16.
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

No ja som teraz tiez uplne zaliati v smutku :( rozisla sa somnou holka po roku aj 4 mesiacoch a som totalne na dne z toho. Jedine co ti zostava je Neprestavaj verit ze sa ti vrati tak ako ja :( a nehaj to na cas. Problem je v tom ze je eset moc mlada. Sice aj ja mam 16 aj moja byvala ma 16 ale nevie co chce :( to je ten problem. Jedine verit a cakat. drzim palce :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mozes to skusit obnovit, ale pravdepodobne to nevyjde, preto je lepsie prerusit kontakt a skusit zabudnut. Tu pomoze iba cas alebo ina zena.
reyco
Novice
Novice

Chjo, obnovovať to asi veľmi nechcem, možno by sa to podarilo ale zas len na chvíľu... len to ma strašne škre, že bola prvá a dopadlo to takto... sa pýtam prečo sa to práve mne stalo, toľko ľudí môže byť šťastných ale ja nie...

Aj keď asi nie som jediný s takýmto problémom....
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aj ona bola moja prva :( prva pusa prve maznanie prvy sex proste vsetko prve :( bolo to tak krasne ale uz sa to skoncilo :cry: 24 h denne na to myslim nedokazem na to nemysliet a stel tomu davam nadej a verim :(
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A to sa s tebou rozišla len tak bez varovania? Žiadny náznak, nič? Mal si tušenie, že niečo neklape, alebo to proste len tak na teba vyprskla?
Každopádne, ak chce bývalého a je kvôli nemu ochotná nechať vzťah s tebou, tak by som to rešpektovala a nechala to tak... Možno je to drsné, ale už je asi rozhodnutá..... Nechaj ju, nech v prípade záujmu príde za tebou sama. Je mladá, nerozhodná,... ak počas celého vzťahu s tebou nemohla prestať myslieť na bývalého, tak môžeš byť len rád, že to prišlo teraz a nie až o pár rokov....
A že bola tvoja prvá? Veď to ešte neznamená, že bude posledná... budeš si ju pamätať a nájdeš si iné dievča, s ktorým zažiješ rovnako intenzívne pocity.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No somnou sa rozisla po otm co sme mali krízu. asi 2 tyzdne. sa to vlieklo a nakoniec mi povedala ze ma ma rada uz ako kamarata :( ze ta laska proste opadla. ale da sa to vobec? moze laska po roku aj stvrt opadnut len tak? :( ja myslim ze nie :cry:
reyco
Novice
Novice

Mal som tušenie, niekedy bola ku mne veľmi super a niekedy nie ako keby som jej prekážal... raz mi hovorila, niečo v štýle, že prepáč, že som taká čudná ale ozval sa mi bývalí a som z toho mimo. Vtedy som sa začal báť, že čo ale na ďalší deň ani slovo o ňom a bola zas taká ako predtým. Tak som si myslel, že si z toho nič nerobí... A nechápem ako sa to v nej mohlo nabrať, že mi dala pusu, hovorila mi to čo mi hovorila.. proste to vôbec nevyzeralo, že to takto dopadne. Ale čo už dopadlo...
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

1. uprimnu sustrast za deda

2. ak ti dievca povie, ze si pre nu super kamarat, tak je tam nizka sanca, ze z toho bude aj nieco viac, aj ked motyka obcas tiez vystreli

Otvor si oci a zabudni na dievca, ktore vlastne lubi ineho, nestoji ti to za to trapenie ostat s nou len kvoli puse na Silvestra.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A ako dlho ste vlastne boli spolu? Nakoľko bol ten váš vzťah vážny? Vieš, možno len ty to celé vnímaš úplne inak ako ona, keďže už mala za sebou nejaký vzťah...
reyco
Novice
Novice

No to asi aj tak bude... ved koľko cca pol mesiaca to je nič.. ale čo už som sa zmieril so všetkým, proste je zaľúbená stále do bývaleho, lebo on ju nechal ale ona ho stále chce.. tak nech ho stále chce, chce možno sa jej to raz podarí.. ja už nič nenarobím akurát ma to zranilo a v kombinácii s udalosťami okolo mňa to bolo hrozné dnes. Ja sa z toho dostanem a bude zas všetko ako bývalo len asi už nebudem taký zaslepený do budúcnosti.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nerob si nadeje, bol si len pokus zabudnut, pokus nevysiel, dovi dopo.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

reyco napísal:No to asi aj tak bude... ved koľko cca pol mesiaca to je nič.. ale čo už som sa zmieril so všetkým, proste je zaľúbená stále do bývaleho, lebo on ju nechal ale ona ho stále chce.. tak nech ho stále chce, chce možno sa jej to raz podarí.. ja už nič nenarobím akurát ma to zranilo a v kombinácii s udalosťami okolo mňa to bolo hrozné dnes. Ja sa z toho dostanem a bude zas všetko ako bývalo len asi už nebudem taký zaslepený do budúcnosti.
Pol mesiaca? Ste boli spolu? Čiže dva týždne? Tak hlavu hore a kašli na to! Snáď sa nebudeš trápiť nad dvojtýždňovým románikom (nech už bol akokoľvek intenzívny)! Ona je zjavne nevyrovnaná a aj keby teraz zmenila názor a nacupitala k tebe späť, tak by si ju prijal? Veď by ju to chytilo o pár dní znova... Kašľať na také dievča! Daj si pivko s kamošmi a zabudni na ňu.... Voľných báb behá po svete ešte habadej!!!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ludia sa schadzaju a rozchadzaju, po roku, dvoch, troch, stava sa to kazdemu, keby to kazdy riesil na fore tak to kde by sme boli...
podla mna sa obaja nemate kde vyplakat tak utekate na internet, ale to nieje spravne..aspon podla mna
a ako zvladnut smutok? nebolo tu toho popisaneho uz dost? cas, kamarati, novy ludia, atd...kazdy vztah sa raz skonci...[niektory mozno smrtou jedneho z partnerov :!: ]
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ubaľ si brko:) (nie naozaj)
ja mam ten isty problem,,,na vianoce prišlo sklamanie,,potom akosi sa to dalo do normalnu a na novy rok zase...ale zase je to v pohode, ono ako sa vravi Raz si HORE raz zas DOLE
neboj sa určite bude dobre a zvladať to tak jedine že proste vezmi si to z tejto strany,,,,ty ju lubiš veľmi, ona teba nie,, ty sa trapiš velmi,,,lenže ona keby ťa mala nasilu ľubiť tak sa trapi ešte viac lebo ako sa vravi Srdcu nerozkažeš
daj sa do pohody vyjdi niekde vonka s kamaratmi,,s babami,,, viem že sa to ťažko hovori ja som tu pred rokom mal podobny problem a odvtedy som ho mal veľa krát,,možno že sa mi stane že to dakedy nezvladnem ale snažim sa stále..
urcite je niekto na svete kto po tebe tuzi ako zaba po kaluži.
daj sancu tomu,,a vidiš možno že sa to neda,,presne tak isto sa to neda ani jej,,, proste čo maš robviť? to čo si robil do teraz ,,
reyco
Novice
Novice

Máte pravdu, lenže nie je jednoduché sa ku tomu tak postaviť ako píšete... Smútiť mi nepomôže ale uvidím koľko mi bude trvať prestať. Ach ale som asi dosť čudný keď som mal potrebu to sem napísať, otravujem s tým každého lepšieho kamaráta/kamarátku ako keby som bol jediný na svete nešťastný. Ale ja neviem ale pomáha mi to, keď to niekomu môžem povedať, asi potrebujem aby ma niekto ľutoval alebo čo...

Edit // ako prišiel večer zas mi ostáva strašne smutno, poobede to bolo ok ale teraz... zmažte alebo locknite topic a bude pokoj, toto nie je normálne aby som sem takto písal ako keby sa bolo stalo neviem čo
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Je to uplne normalne ze si sem napisal, aj ked urcite je lepsie sa vykecat kamosovi, kamoske, a ak su to fakt kamarati tak ich to urcite neotravuje, smutok postupne opadne neboj sa, treba len prist na ine myslienky, ist von, nesediet za kompom, taketo chvile ta len posilnia uvidis
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

to sa obcas stava aj mne, nedokazem si to vysvetlil, neviem aky mam na to dovod, ale napr ked idem vo vecernych hodinach domov z prace tak dako "zosmutniem".

Mozno ciastocnim riesenim je skusit nieco robit. Ked nic nerobis tak od nudy zacnes moc rozmyslat nad vecami, ktore ti tento smutok mozu sposobit, ked vykonavas urcitu cinnost tak sa sustredis tym skor smerom.

To ze to hodis na forum nie je ziadna hanba ani nic podobne, kazdy sa obcas potrebujeme trochu vyrozpravat a ked nie je komu tak pomoze aj forum ;)

Kazdopadne GL.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

autorov problém sa stotožnuje s mojím až nato že mne nikdo naštastie nezomrel.A tiež sa neviem toho smútku po kopačkách vôbec zbaviť,nemám na nič náladu a pod.je to dosť ťažké premna lebo oki som citlivý
ale aj tak vela štastia ti prajem nech nato čim skor zabudneš
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Môžem Ti odporučiť sa na to jednoducho vysrať... :wink: to je to najlepšie, čo urobíš. Rozprávaj, ale neľutuj sa.. si predsa chlap, tak sa zodvihni a niečo pre seba choď urobiť.. :) S dedkom nič nespravíš, to mi je ľúto.. Ale to dievča očividne nevedelo čo chce... stretlo Ťa a keďže si pohoda chalan, tak sa na Teba nalepila, aby "zahnala" smútok z predošlého "vzťahu".. aj keď kto vie, ako im to tam vyzeralo... proste, v tej jej hormónovej hlave to nevie pochopiť a nevie čo chce... To je u dievčat v takomto veku úplne normálne a v konečom dôsledku nad tým netreba ani uvažovať.. proste to tak je... :wink:

Vyser sa na ňu, je to decko.. nájdeš lepšiu, ktorá o Tvoje srdce bude stáť.. :)
Napísať odpoveď