Oprava *.rar archivu
Oprava *.rar archivu
Zdravim. Mam taky problem ze som uploadol na nemenovane forum film v rar archivoch , a teraz mi jeden uzivatel napisal ze mu v jednom parte vypisuje chybu.
Ako to mam opravit? Bude ten part sediet ked to DVD nanovo "zrarujem" tou istou metodou a upnem len dany part, alebo sa da opravit ten part pomocou Repair vo Winrar-e? Povodne archivy som po ulploade zmazal z HDD.
Vdaka za pomoc.
Ako to mam opravit? Bude ten part sediet ked to DVD nanovo "zrarujem" tou istou metodou a upnem len dany part, alebo sa da opravit ten part pomocou Repair vo Winrar-e? Povodne archivy som po ulploade zmazal z HDD.
Vdaka za pomoc.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a ty si si isty ze je ten part zly? Lebo napr. ten dany clovek co to stiahol to mohol staihnut zle a preto mu ukazuje chybu, stava sa to dost casto, ja som s ytm uz tiez stretol , ze mi vypisalo ze chybny part ale stiahol som to este raz a islov pohode
ked to tak nebude, tak staci zrarovat este raz ten film(alebo co to je) a ako pises rovnakou metou kompresie a upnut tu cast ktoru potrebuje
ked to tak nebude, tak staci zrarovat este raz ten film(alebo co to je) a ako pises rovnakou metou kompresie a upnut tu cast ktoru potrebuje
no tak to prave neviem . ja som ho stiahol , velkost sedi . to je vsak vsetko co mozem overit ja, pretoze nebudem si cerpat kvotu na RS aby som stiahol cele DVD a overil ho. Takze radsej zistujem ci sa neda nejak opravit pripadne vytvorit novy part na zaklade "poskodeneho", ked mam DVD v DVD ROMke.
to s tym opatovnym stiahnutim mu ale napisem
to s tym opatovnym stiahnutim mu ale napisem
-
Sphinx
Addict
Re: Oprava *.rar archivu
ano bude staci to pomenovat rovnako a spravit tou istou metodou ako predtym resp nemusis ani menovat on si potom zvoli part na hdd kde ho ma a pojde toLama napísal:Z
Ako to mam opravit? Bude ten part sediet ked to DVD nanovo "zrarujem" tou istou metodou a upnem len dany part, alebo sa.....
-
Sphinx
Addict
veru to je dolezite jedina moznost spravit aj to aj to a potom uz len cakat na reakciu toho co si to stiahne ktory part mu bude pasovat... no dalsia moznost je ze on zle stiahol part a ked ho prestiahne bude vsetko ok .. stava sa to casto .. no treba len skusitLama napísal:no Opak prave v tom je rozdiel ze jeden part nerozbalim ked je ich 47.
pocuj Sphinx a ked si nepamtam metodu akou som to balil , je nejaky sposob ako na to dojdem ?? lebo neviem ci som daval len Store alebo normal a to bude asi dvolezite vsak ?
-
Šu-Do
Redeemer
toto nebude fungovatSphinx napísal:ano bude staci to pomenovat rovnako a spravit tou istou metodou ako predtym resp nemusis ani menovat on si potom zvoli part na hdd kde ho ma a pojde to
-
Sphinx
Addict
ale ano uz som to niekolko krat tak robilŠu-Do napísal:toto nebude fungovat![]()
-
Šu-Do
Redeemer
nj, tak som skusil a ide to... skusil som rozdelit 320mb video po 100mb bez kompresie, vyhodil som 2 part, potom to iste, 2 part som pridal k tym predoslym a rozbalilo to v pohode, video ideSphinx napísal:ale ano uz som to niekolko krat tak robil
// oprava