si pozeral asi iný zápaseMPiko napísal:Hroznu obranu ked Svedov prve dve tretiny vychytali na 1 gol a prakticky ich nepustili k nejakej vacsej sanci, no neviem, praveze sa mi zda ze to uhrali vynikajuco, aj ked boli prakticky stale pod tlakom.
MS V Hokeji "20", Kanada, 2009
-
ej_do_dabla
Light Expert
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
vcerajsi zapas stal fakt zato ( moj oco nezvladol ten psychicky natlak a opustil obyvacku 15 min pred koncom.
)este po prvej tretine to vyzeralo dobre pre nas..aj po druhej som verila ze vyhrajeme, ale v tretej nas akosi opustilo stastie a svedi si zdvihli ego tymi golmi a slo im to , skoda no ...
ale myslim ze aj tak je to skvely uspech dostat sa medzi 4 naj krajinya rovnat sa s rusmi, kanadanmi a svedmi.
ale myslim ze aj tak je to skvely uspech dostat sa medzi 4 naj krajinya rovnat sa s rusmi, kanadanmi a svedmi.
-
ej_do_dabla
Light Expert
no, naši obrancovia nevedia ani založiť poriadny útok...keď si si všimol všetko ťahal jeden útočník cez stredné pásmo, alebo prihral druhému útočníkovi......prask napísal:a ktory team v u20 ma kvalitnych obrancov? teda mozno okrem svedska a aj ti robili fcera kiksy. u obrancu sa rataju hlavne skusenosti a to nema pomaly ani jeden z tych chalanov na MS
ako som včera sledoval ten zápas, tak bol lepší ako ten proti USA, tuna tí naši aj občas vystrelili ale tiež prevaha na švedskej strane že 51:30 to ma tiež zarazilo ked som to videl, ale uznajme švdi perfektne korčulovali v individualnych subojoch dokazal jeden hrač prejsť cez troch.. to sa našim ani jednemu nepodarilo, švedi vyhrali zaslužene. /teda čo som videl posledne dve tretiny/
velka nevyhoda tohto turnaja že to davali len na STV, to komentovanie a tie jeho výrazy ako "neortodoxný", niečo so špenatom spomínal, potom aj finanču krizu čo sa tam vôbec nehodilo... nezachitil som tam ani jeden postrech len to že Janus chyta v USA v nejakej lige a Tatar je odchovanec z TN a Viedensky je z Prievidze.. komentovanie takychto rpenosov by malo byť na vyššej urovni podla mňa, treba sa učiť od "českych bratov"/aj ked aj tam to v poslednom čase tiež nestojí za nič/
velka nevyhoda tohto turnaja že to davali len na STV, to komentovanie a tie jeho výrazy ako "neortodoxný", niečo so špenatom spomínal, potom aj finanču krizu čo sa tam vôbec nehodilo... nezachitil som tam ani jeden postrech len to že Janus chyta v USA v nejakej lige a Tatar je odchovanec z TN a Viedensky je z Prievidze.. komentovanie takychto rpenosov by malo byť na vyššej urovni podla mňa, treba sa učiť od "českych bratov"/aj ked aj tam to v poslednom čase tiež nestojí za nič/
-
easton
Professional
je to si kusok OT ,ale pre info,myslim ze to tu este nieje...
vstupny draft Richard Panik 10.miesto to je super update 29.12.08
Po tychto zapasoch pojdu este vyssie!

vstupny draft Richard Panik 10.miesto to je super update 29.12.08
Po tychto zapasoch pojdu este vyssie!
Kód: Vybrať všetko
http://www.mynhldraft.com/NHL-Mock-Draft/No tak prve dve tretiny boli u nas takmer furt natlaceny, ale solidne sance mali tak 2, nehovor mi ze to nebola dobra obrana ked sa hralo proti nadejnym majstrom...ej_do_dabla napísal:si pozeral asi iný zápasRozohrávka obrancov nulová, jeden forčekujúci Švéd zavaril dvom našim obrancom..prehrané súboje v obrannom pásme, kiksy ktoré sa len tak nevidia....Snažili sa, to sa im nedá uprieť, ale kvalitní obrancovia sú niekde úplne inde...
-
ej_do_dabla
Light Expert
-
prask
Light Professional
kazdy chvali nasu obranu len ty nanu kydas 
boli sme skoro cely zapas pod tlakom ktory ale dokazali kontrolovat (dorazky, atd) takze obrana bola dobra. to ze nerozohravali ked ani nemali co je uz jedno
svedi (aj rusi) omnoho lepsie korculuju tak obrana ani nema tolko casu aby robila co by si mozno dovolila v nasej lige.
boli sme skoro cely zapas pod tlakom ktory ale dokazali kontrolovat (dorazky, atd) takze obrana bola dobra. to ze nerozohravali ked ani nemali co je uz jedno
svedi (aj rusi) omnoho lepsie korculuju tak obrana ani nema tolko casu aby robila co by si mozno dovolila v nasej lige.
-
profik
Light Professional
no ved ide oto, ze sme boli pod tlakom a nedokazali sme sa spod neho vymanit.v hre 5na5si v nasom obrannom pasme robili svedi co chceli(robili neustale kolotoc ako keby hrali power play) a do nasho pasma sa dostali koedykolvek, ci uz prihravkou alebo potiahol jeden hrac sam a nieze priviezol puk, ale on dokonca urobil nasich dvoch obrancov a isiel sam na branku-tak tomu sa hovori naozaj dobra obrana. to je pravda, ze nepustali svedov k dorazdkam, ale svedi mali 51 striel na branu, co je tiez obrazom obrany,kolko toho musel pochytat janus, cize nasa obrana nebola ani zdaleka taka dobra ako hovorite. Ale vyhrali sme vdaka tomu, ze nasi hrali ako tym a bojovali a boli podporeny skvelim brankarom...prask napísal:kazdy chvali nasu obranu len ty nanu kydas
boli sme skoro cely zapas pod tlakom ktory ale dokazali kontrolovat (dorazky, atd) takze obrana bola dobra. to ze nerozohravali ked ani nemali co je uz jedno![]()
-
prask
Light Professional
tak to mas ako ked hra nejaky slovan s 20 v extralige. kvalita bola na druhej strane a nasi to ukocirovali ako sa dalo.profik napísal:no ved ide oto, ze sme boli pod tlakom a nedokazali sme sa spod neho vymanit.v hre 5na5si v nasom obrannom pasme robili svedi co chceli(robili neustale kolotoc ako keby hrali power play) a do nasho pasma sa dostali koedykolvek, ci uz prihravkou alebo potiahol jeden hrac sam a nieze priviezol puk, ale on dokonca urobil nasich dvoch obrancov a isiel sam na branku-tak tomu sa hovori naozaj dobra obrana. to je pravda, ze nepustali svedov k dorazdkam, ale svedi mali 51 striel na branu, co je tiez obrazom obrany,kolko toho musel pochytat janus, cize nasa obrana nebola ani zdaleka taka dobra ako hovorite. Ale vyhrali sme vdaka tomu, ze nasi hrali ako tym a bojovali a boli podporeny skvelim brankarom...
ale celkovo na MS vyborny vykon. neni sa zaco hambit. za par rokov sa na par z tychto chalanov mozeme tesit u seniorov
Zial lamce to so znacnym stastim vyhrali... Skoda nasej bronzovej medaile... 
Avsak 4. miesto je velmi slusne
Uvedomit si musime to, ze za nami sme nechali napriklad Finsko, Cesko alebo USA. Myslim, ze je to aj tak velky uspech 
BTW: Pre tych, ktori by isli nadavat na Slovenskych reprezentantov, tu mam "upokojujucu spravu", ze v roku 2002 sme to Rusom natreli v ovela dolezitejsom dueli
Avsak 4. miesto je velmi slusne
BTW: Pre tych, ktori by isli nadavat na Slovenskych reprezentantov, tu mam "upokojujucu spravu", ze v roku 2002 sme to Rusom natreli v ovela dolezitejsom dueli
-
djxtreme
Light Professional
no takze je po vsetkom,dufal som v zazrak v tomto zapase,ale nestalo sa..aj tak velka VDAKA chlapcom za predvedene vykony,urcite neratali ze skoncia 4. aj ked taketo prehry bolia a urcite dali do toho vsetko co sa dalo...medzi takymito timami sa vyberat neda,takze aj tak klobuk dolu a urcite vdaka tymto MS budu viacere talenty povsimnute a zaruci im to dalsie posobenie v zamorskych timoch alebo inych profiligach....takze URCITE nie som sklamany,prave naopak

-
MP4-27
Guru wannabe
da sa to nazvat antihokejom k 4 miestu...uroven a kvalita ci vo futbale alebo v hokeji upada z roka na rok to kazdy vie...vdaka bohu za napad ze nasa 20tka hra v extralige co im pomaha byt konkurencie schopnych proti hokejovym velmociam ako CAN-USA-SWE-RUS.
Uz som myslel ze nemame ziadne talenty ale tento sampionat mi otvoril oci a velmi rad si kuknem drafty tento rok (Panik, Tatar, Viedensky a Janus)
sme lepsi nez CZ a to je dolezite
pre mna sme moralni vitazi
Uz som myslel ze nemame ziadne talenty ale tento sampionat mi otvoril oci a velmi rad si kuknem drafty tento rok (Panik, Tatar, Viedensky a Janus)
sme lepsi nez CZ a to je dolezite