No nainstaloval som win. komlet vsetko aj dosku,zvukovu, atd... a nejde mi USB dam do hociakeho portu vzadu aj do predu a nejde pise ze nedokazalo najst ovladac a ked dam pravym na tento pc a spravovat,spravca zariadeni a radice USB a pise nezname zariadenie a potom dam auktualizovat ovladac a pise ze sa nepodarilo vsetko som skusal aj s dosky USB ovladac a pisalo ze je nainstalovane ,ale mobil mi ide, len USB mi nejde a pred tym islo a USB je dobre ! (uz som preinstaloval win 4×) a skusal som to aj na SP1 tiez neslo a teraz som dal SP2 ani tak nejde
Problem s USB
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem s USB
Zdravim 
No nainstaloval som win. komlet vsetko aj dosku,zvukovu, atd... a nejde mi USB dam do hociakeho portu vzadu aj do predu a nejde pise ze nedokazalo najst ovladac a ked dam pravym na tento pc a spravovat,spravca zariadeni a radice USB a pise nezname zariadenie a potom dam auktualizovat ovladac a pise ze sa nepodarilo vsetko som skusal aj s dosky USB ovladac a pisalo ze je nainstalovane ,ale mobil mi ide, len USB mi nejde a pred tym islo a USB je dobre ! (uz som preinstaloval win 4×) a skusal som to aj na SP1 tiez neslo a teraz som dal SP2 ani tak nejde
( plss pomozte dakujem !
-
Sphinx
Addict
no popis problem presnejsie co nejde ake usb co mas na doske?alebo mas dake externe ktore chces navyse pripojit? predovsetkym nainstaluj ovladace od dosky pozri si spravcu hardware co je vsetko ok.mireccko napísal:neviete niekto ake ovladace mam naistalovat aby mi isli usb ktore napojim co pc nevyznam sa v tom moc? pls poradte
-
vrtulnik
Medium Professional
Vsetko je dobre, len som nainstaloval win. a dosku ,atd... a nejde uz som to skusil 4× nwm co s tym môze byt a USB je na 100% dobré.Sphinx napísal:no popis problem presnejsie co nejde ake usb co mas na doske?alebo mas dake externe ktore chces navyse pripojit? predovsetkym nainstaluj ovladace od dosky pozri si spravcu hardware co je vsetko ok.