je to o nastaveni, o vytazovani cpu rozlicnymi procesmi. ak vydrzi menej o 5 min, je to ok, ale ked o daky vacsi casovy usek, je to zaujimave a stalo by to za porovnanie. skus sa prehrabat nastaveniami, mozno objavis, kde je problem
takto aby som doplnil moje udaje. Pod vistou vydrz baterie 2:55 pod XP 1:45.hmm a to je uz rozdiel.A detaily napajania su rovnake.Myslim tym ze nastavene na minimalnu spotrebu. A pod XP zaiden sidebar zapnuty no proste nic.A praca na nom asi taka ze bezi ICQ, winamp, mozilla.A to iste bolo aj pod Vistou.A sa mi zda akoby sa book pod XP viac chladil.Akoby castejsie, ak nie stale bezal vetrak:-(
Kibo napísal:teraz mozno len strelim, ale nema vista nahodou nieco take, ako efektivne vyuzitie cpu a ram a preto dokaze menej zrat a dlhsie vydrzat?
Neviem ci ma. Ved na vela NTB je XP a bezi to celko v poho.Ja mam HP pavillion DV 6830ec povodne s vistou a otec ma nieco starsie ale povodne s XP. A jemu cez tie dve hodiny vydrzi v pohode.Viem ze je rozdielny hardvare ale aj OS.Alebo mozno strielam:-D