red bull som skusil a nic, stale unava...no po piatom som zacal strasne rychlo rozpravat a nemohol som ani spat ..kamarati na mna pozerali co sa so mnou deje ...mam pocit ze funguju ..ale radsej si dam caj a viem ze unavu zazeniem
mne tieto srandy akosi nerobia dobre. Rozbúcha sa mi z toho srdce a nemám dobrý pocit. Nieže by som mal problémy so srdcom, ale takéto veci radšej vynechávam.
dajú sa do tejto skupiny zaradiť aj izotonické nápoje? Napr. Isotonic od Rauchu a podobne... aký majú v skutočnosti účinok? O osmóze, izo/hypo/hyper tonickom prostredí čo-to viem...
Stoporko napísal:dajú sa do tejto skupiny zaradiť aj izotonické nápoje? Napr. Isotonic od Rauchu a podobne... aký majú v skutočnosti účinok? O osmóze, izo/hypo/hyper tonickom prostredí čo-to viem...
tie ked osm na bicykli tak kombinujem s energetakmi plus hroznovy cukor na kila tlacim do seba. Je to super len ked sa to prezenie tak si z toho take stavy zeby si rukou prerazil aj stenu a nebolelo by ta to proste strasne vela energie a ked ju niet kde vybit tak je to problem ale ked ako ja som to mal na bicykli tak som bol ako saleny. Inak s tymi energetickymi uz mam mensi problem sa toho neviem zbavit nevstanem uz bez toho dneska som vypil dva plus kava a dalsie styri som si kupil tak do zajtra do zasoby,no plus kavu samozrejme Otec povedal ze ma to zabije a frajerka mi to vravi tiez, -.....
Stoporko napísal:dajú sa do tejto skupiny zaradiť aj izotonické nápoje? Napr. Isotonic od Rauchu a podobne... aký majú v skutočnosti účinok? O osmóze, izo/hypo/hyper tonickom prostredí čo-to viem...
Tam je myslím hlavnov úlohou doplniť chýbajúce živiny po nejakom výkone, hlavne solí a podobne do krvi.
qwerty-xyz napísal:o dneska som vypil dva plus kava a dalsie styri som si kupil tak do zajtra do zasoby,no plus kavu samozrejme Otec povedal ze ma to zabije a frajerka mi to vravi tiez, -.....
Cudujem sa frajerke, ze je furt s tebou....
A ono ta to zabije skor ci neskor....bud ti odide srdce....alebo ma este napada, mam jedneho znameho, ktory denne pil dva litre koly, a on vzdy tvrdil ,ze on bez toho zit nemoz, ze on ma na to strasnu chut....a par mesiacov na to mu zistili cukrovku...a v strasnom stadiu...
Lub0$ napísal:...a par mesiacov na to mu zistili cukrovku...a v strasnom stadiu...
cukrovku mozes dostat aj ty neboj a nemusis pit ziadne 2l kofcy abo co
ale urcite je to chory clovek ktory pije same sladke vody kazdy den... ja pijem len vodu a to mi staci
Mieril som na to, ze jeho telo si tie sladke vody ziadalo.....lebo uz mal cukrovku davno, takze ked si qwertyho telo udajne ziada energy napoj (comu uprimen neverim) tak uz na tom nieco bude.
Lub0$ napísal:Mieril som na to, ze jeho telo si tie sladke vody ziadalo.....lebo uz mal cukrovku davno, takze ked si qwertyho telo udajne ziada energy napoj (comu uprimen neverim) tak uz na tom nieco bude.
moje telo si to neziada to si ziadam ja proste mi to chuti,dneska rano by som ani nevstal z postele,ale napr. nastavim budik na deviatu,presne o deviatej vstanem rozlepim oci a vypijem ten velky redbull 355ml. A idem akoze zase spat do pol hodky ma to zobudi doslova samo. POtom fungujem normalne a o take dve-tri hodky prva kavicka a uz sa veziem. No proste moje telo chce spat a ja neviem ako mu mam vysvetlit ze tento tyzden sa ucim nonstop takze spat sa nebude a ked bude tak len trocha A frajerka ked sa dozvie ze som zaregistrovany tu a co tu pisem tak si to budem u nej dlho zehlit
tak ja som tiež asi chory kedže som skoro rok pil denne 2l koly...........taka ta klasicka za 20sk.........ciže nie nejaku kvalitnu a voda mi nechutila teraz je to polrok a je to 100% tesco pomaranč džus..........................
samozrejme neznamena to že ked si dam čistu vodu tak sa znej pogrcam alebo čo ale tak chuti mi to viac ..................a ked to možem piť každy den tak prečo by som mal biť kvoli tomu chory
Ali N, lenze rozdiel medzi Kamikaze a tymi beznymi energy drinkami (Up, Kick, RedBull, ...) je ten, ze Kamikaze nevyuziva synteticke latky a je na prirodnej baze
vsade maš te synteticke sračky aj tam ..........a druha veec je ze redbull proste oživi najviac je to aj vedecky dokazane pokial sa nemylim aspon v roku 2008 bol zase najlepšim energy drinkom teraz nvm ale myslim že tiež je alebo bude