Zbieranie mincí/bankoviek

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Zbieranie mincí/bankoviek

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Necháte si aj vy nejaké slovenské mince/bankovky na pamiatku, aby ste po rokoch si na to mohli spomenúť alebo mať to ako zberateľský kúsok. Ja konkrétne som si odložil všetky slovenské mince od 50 h po 10 Sk a dvadsiatku. Alebo máte zbierke aj nejaké mince iných zahraničných mien (myslím aj existujúcich)...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nechal som si iba 50tku, a to len preto že je s tým strieborným logom millenium. Myslím že ani za života tvojich pravnúčat to nebude mať žiadnu hodnotu. Btw, ak sa chceš baviť o zbieraní mincí (aj iných) tak pokračuj tu: http://www.hojko.com/co-ste-zbierali-al ... 63203.html
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Zbieranie mincí/bankoviek

Príspevok od používateľa djxtreme »

Sagittarius napísal:Necháte si aj vy nejaké slovenské mince/bankovky na pamiatku, aby ste po rokoch si na to mohli spomenúť alebo mať to ako zberateľský kúsok. Ja konkrétne som si odložil všetky slovenské mince od 50 h po 10 Sk a dvadsiatku. Alebo máte zbierke aj nejaké mince iných zahraničných mien (myslím aj existujúcich)...
pattisicku si nejdes nechat? :D ...vies ako,ako pravy zberatel a pamatnik si musis nechat celu seriu :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ja som si nechal vsetky terajsie mince+ este 20haliernik stary som niekde vyhrabal. Mozno este niekedy doplnim starym 50 a 10 haliernikom zakopem do zeme miesto zapisem na tajnu listinu a tu zakopem niekde do riti :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Myslim, ze nase koruny a vobec vsetky "sucasne" peniaze budu mat aj o 500 rokov minimalnu zberatelsku hodnotu.
Je to nostalgia, ale ja napr nebanujem ze nemam Ceskoslovenskeho Zizku, ktory mal na bankovke zle oko prelepene paskou :P Zalezi koho co bavi.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mince nezbieram ale nejak sa mi kopia zahranicne meny v skrinke polske,madarske,ukarajinske ale mam aj kopu ceskych penazi este z vyletu.No a slovenske uz nemam ziadne ani jednu :D
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

ja zbieram mince, takze som si nechal samozrejme niekolko kusov z kazdej, a nechal som si este mileniove bankovky 20,50,100 z kazdeho mam tusim po dva kusy ak dobre ratam, mimochodom tie mileniove bankovky maju vacsiu cenu ako nominalnu pre zberatelov urcite
Napísať odpoveď