Počujte mam taku malu chybicku no mozno je to pekne tazka chyba ... ale uz viem ze to cssko je svina, vcera som sa cely den bavkal z jednou smiesnou vecou. Mam v teme spravene to #altlinkler. No potrebujem aby ked prejdem misou na menu tak sa zmeni ten background image. No a ja cem aby v tom image som mal svoju farbu napriklad v mojom pripad eje to biely backdround image a cem tam zeleny text lenze on je furt biely.
skušal som to tam pridať ale ked som na to menu prešiel mišou tak v tom bielom obrazku sa zjavil zeleni text a za chylu zmizol a bol zasa biely jako je aj na screene
Neverím.
Urob html súbor s tým menu, pridaj tam všetky potrebné súbory... a uploadni to sem (môžeš napr vo FF uložiť ten html kód a zbaliť to pomocou WinZip...).
chrono napísal:Neverím.
Urob html súbor s tým menu, pridaj tam všetky potrebné súbory... a uploadni to sem (môžeš napr vo FF uložiť ten html kód a zbaliť to pomocou WinZip...).
je to obrovsky subor veci co je na tom webe a samo to nebdue fungovat leboo je to phpecko ktore funguje cez mysql. mozem ti dat web ale musim ho odblokovať takže zajtra rano to tu dám
Keď uložíš html kód, tak na zobrazenie toho menu to php súbory nebude potrebovať (môžeš odtiaľ vymazať všetko, čo nesúvisí s tým menu; teda zbytočný html kód, obrázky...).