sluchadla do usi
"Souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu!"seth82 napísal:ako som uz v prvom poste napisal, ja povazujem CX300 za top Shit, tak ako viacmenej nemam rad cely sennheiser...mam CX500 iba kvoli tomu, lebo som nemohol proste pocuvat tie sumitka od Apple, ktore mi dali k telefonu. Cize take nevyhnutne zlo a failphone pouzivam iba vo vynimocnych pripadoch, preto som nechcel investovat do in-ear viac. Viem, ze to bude mozno trocha egoisticke, ale nechapem, ako sa moze niekomu pacit zvuk stuplov - na otvorene, polootvorene a uz vobec na uzavrete sa vobec nechyta. Ani Etymotic, ani Shure (za Shure SE110K vyrazil kolega 70 libier a teraz si mlati hlavu o stenu, pretoze kvalitu Porta Pro videli akurat tak z vlaku a to tvrdi aj on, nie len ja) a ani Ultimate Ears sa proste ani v najvyssich triedach nemozu vyrovnat zvuku napriklad co ja viem AKG HD K242, ktore za daju zohnat za peknych 3000sk. A nech uz stoja Ultimate Ears aj 9000sk, alebo nech chce Bose za svoje 7000sk, aj tak to proste nebude ono, vzdy to bude iba nudzova nahrada za normalne sluchadla...Sorry pani, musel som si vyliat dusu
+pre nerozhodnych http://avmania.zive.cz/Titulni-strana/V ... fault.aspx
Momentálne používam d-jays, sú suprové ale stoja 2500kč tu je link http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... -black.htm a ak ich porovnávam s kebmi alebo so sennami, tak sú mnohokrát lepšie, a to si nehovorím, že mám hudobný sluch 
ja mam razer pro tone m100 a som s nimi spokojný, aj basy aj všetko za tu cenu je to moc dobre, a to že razer vyraba všetko je taky argument že koniec, sony tiež vyraba všetko možne a každy druhy je v p. s ich prehravačov, a pro tone m100 vyraba pre razer sennhaiser, ako tu už bolo spomínane, a vraj su ozaj lepšie tie m100-aky ako cx300-vky
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
argument, ze koniec, hej? Tak mi vysvetli, preco prave znacky, ktore sa sustredia IBA na vyrobu sluchadiel, su najviac uznavane? Hmm? Koss, Sennheiser (hoci aj ich nemam rad, ale predsa), Ultrasone, Grado, SkullCandy, UE, Etymotic, AKG? Iba nahoda, ze?A sony a prehravace? A kto sa tu bavi o prehravacoch? A okrem toho - Z AKYCH prehravacov od Sony je kazdy v P.? V pripade sluchadiel ti najdem ovela lepsiu konkurenciu zo spominanych znaciek ku kazdemu modelu Sony, a to bez vacsich problemov...robo1152 napísal:ja mam razer pro tone m100 a som s nimi spokojný, aj basy aj všetko za tu cenu je to moc dobre, a to že razer vyraba všetko je taky argument že koniec, sony tiež vyraba všetko možne a každy druhy je v p. s ich prehravačov....blablabla
/K teme: no tak sme ho pekne domotali a som osobne celkom zvedavy, co si nakoniec vyberie
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vsetci spominate konkretne modely, ale nevie mi niekto poradit, ako sa orientovat v tych parametroch? Impedancia, ohmy, rozsah a podobne veci? Na co sa zamerat, alebo tak. Je mi jasne, ze rozsah co najsirsi (samozrejme aj to ma hranice), ale ohmy a odstup sumu v Db vazne netusim co znamenaju. Dakujem
jeden z dolezitych udajov je citlivost-cim vyssia tym lepsie-vysoku maju najma AKG sluchadla...impedancia je dolezita, ak sa nemylim, pri pouziti - teda, povedzme pri prenosnych prehravacoch ak je impedancia(sluchadiel) velmi vysoka tak to moze robit sarapatu-budu hrat ticho a celkovo to nebude nic moc, preto sluchadla s vysokou impedanciou treba vybudit sluchadlovym zosilovacom...odstup signal-sum pri sluchadlach nie je az taky dolezity parameter, skor potom uroven skreslenia v percentach..blazer napísal:Vsetci spominate konkretne modely, ale nevie mi niekto poradit, ako sa orientovat v tych parametroch? Impedancia, ohmy, rozsah a podobne veci? Na co sa zamerat, alebo tak. Je mi jasne, ze rozsah co najsirsi (samozrejme aj to ma hranice), ale ohmy a odstup sumu v Db vazne netusim co znamenaju. Dakujem
ale parametre nie su vsetko - treba najma pocuvat
p.s.:to co som pisal o parametroch nemusi byt 100p pravda, tak ma prosim elektrotechnici neukamenujte
pána z tých značiek maš tolko sluchadiel v cene okolo 33 € dpseth82 napísal:argument, ze koniec, hej? Tak mi vysvetli, preco prave znacky, ktore sa sustredia IBA na vyrobu sluchadiel, su najviac uznavane? Hmm? Koss, Sennheiser (hoci aj ich nemam rad, ale predsa), Ultrasone, Grado, SkullCandy, UE, Etymotic, AKG? Iba nahoda, ze?A sony a prehravace? A kto sa tu bavi o prehravacoch? A okrem toho - Z AKYCH prehravacov od Sony je kazdy v P.? V pripade sluchadiel ti najdem ovela lepsiu konkurenciu zo spominanych znaciek ku kazdemu modelu Sony, a to bez vacsich problemov...
/K teme: no tak sme ho pekne domotali a som osobne celkom zvedavy, co si nakoniec vyberie