Problem s motorom na Peugeote boxer

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

este stale si nenapisal kolko ma ten motor nalietane km ? :-)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nordkapp_pb napísal:este stale si nenapisal kolko ma ten motor nalietane km ? :-)
generalokoval sa cely spodok motora t.j. ojnica, kluka, ojnicne loziska, a myslim ze to je aj vsetko,..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to uz ma uctyhodnych par km na hrbe :-) ... motor uz bol prekruzkovany niekedy ? lebo ak nie tak najvyssi cas by som povedal + vycistit, co treba pretesnit (ventily, hlava ...) a pohrat sa so zostelovanim ... pripadne vymenit za iny, sak za pol mega sa ten motor uz pekne splatil (( ak teda nezere olej uz 300 000km :-D )) ...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nordkapp_pb napísal:tak to uz ma uctyhodnych par km na hrbe :-) ... motor uz bol prekruzkovany niekedy ? lebo ak nie tak najvyssi cas by som povedal + vycistit, co treba pretesnit (ventily, hlava ...) a pohrat sa so zostelovanim ... pripadne vymenit za iny, sak za pol mega sa ten motor uz pekne splatil (( ak teda nezere olej uz 300 000km :-D )) ...
hm neviem ci bol prekruzkovany.. noo sak uvidim ako sa to spravi s tymy triskamy a podla toho sa uvidi..
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

a myslis si, ze ked date dole hlavu, tak zistie ci je to ventil alebo ojnica.. ak je to ojnica, tak piest bude narazat do hlavy ... teoreticky moze piest udierat aj do ventilu.. zlomena pruzina na ventile, nezatvara ho pruzina ale piest :D
Napísať odpoveď