ako garaž ti služi to miesto pred domov čo je vyznačne žltou farbouBobr napísal:da sa v hre kupit alebo nejako zistakt dom aj s garazou tak ako to bolo v predchadzajucom diely? THX
GTA 4
Prosba o radu
Asi to tu uz je ale moc sa mi nechce to hladat na 139 stranach. Chcel by som sa opytat preco mi to vyhadzuje : GTA IV FATAL ERROR : RMN40
Uz som to skusal crackovat asi desiatimi crackmi a stale to iste. Preto vas prosim o radu. Vopred dakujem
Uz som to skusal crackovat asi desiatimi crackmi a stale to iste. Preto vas prosim o radu. Vopred dakujem
cawte uz som tu ut raz pisal, no je tu vela prispevkou a asi sa na to zabudlo.
takze, ako sa plnia taxi, Sanitarske a hasicske misie.
Policajne viem, Vojdem do auta a stlacim E. Ale pri ostatnych to tak nejde.
ak by to nietko vedel, moze napisat aj sem do temy, no lepsie bude, ak my posle SS. Predsa je to hrozne vela prispevkou a je to dost neprehladne.
dakujem
takze, ako sa plnia taxi, Sanitarske a hasicske misie.
Policajne viem, Vojdem do auta a stlacim E. Ale pri ostatnych to tak nejde.
ak by to nietko vedel, moze napisat aj sem do temy, no lepsie bude, ak my posle SS. Predsa je to hrozne vela prispevkou a je to dost neprehladne.
dakujem
pozeral som si hardwarove poziadavky a medzi doporucenymi tam bolo ze nato treba 4-jadrovy procesor. To ako vazne?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ako sa to vezme.. ak mas vysoko taktovane dvojjadro nie je problem... tato hra dokaze vyuzit vsetky jadra, co je vyhoda.. je velmi narocna a to 4-jadro je urcite treba ak si to chces zahrat na vyssich detailoch... je*nuta optimalizacia... skor by som povedal, ze doporucene su minimalne poziadavkyArachno napísal:pozeral som si hardwarove poziadavky a medzi doporucenymi tam bolo ze nato treba 4-jadrovy procesor. To ako vazne?
podla teba, alebo dalsieho tvojho kamarata/znameho ?Adulko1 napísal:Podla man je to blbost
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
inak je to aj o stasti v dost vela pripadoch nekomu to bezi lepsie na 2 jadre z Palit HD4870 1GB Sonic Dual Edition DDR5 ako niekomu inemu zo 4 jadrom 2.5 alebo viac s GAINWARD 9771 ATI HD4870X2 2048MB TV-DD-GS....cize asi tak sak myslim ze tu aj take video bolo co mal 2GB grafu 4 jadro procak a kazdu chvilu mu to seklo
ja osobne mam 3500+athlona 128mb grafu 2GB ram a ide mi to vsetko na low iba render quality mam na medium a facha mi to momentalne na 22-25fps co je naten procak a grafu dost slusne 
PC
Vaše savy se ukládají do:
XP
C:\Documents and Settings\YOUR USER NAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
a zde je váš účet Windws Live
C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\xLive\
Vista
C:/Users/Your name/AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/Savegames
pozor je nutne dat zobrazovat skrite ikony a pls ak ma nekto aspon 75% prejdene poslite mi svoj save prosim moc
Vaše savy se ukládají do:
XP
C:\Documents and Settings\YOUR USER NAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
a zde je váš účet Windws Live
C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\xLive\
Vista
C:/Users/Your name/AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/Savegames
pozor je nutne dat zobrazovat skrite ikony a pls ak ma nekto aspon 75% prejdene poslite mi svoj save prosim moc