"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

begbeee napísal: Ja som strasne chceeeel a nie ze by sme si to nemohli dovolit (oco mal sluzobny laptop uz niekedy v 91-92 a CD ukazoval ako raritu) ale proste môj prvy PC som dostal az ako druhak na strednej. A nelutujem.
Ja som tiez dostal PC az ked som mal 15, a tiez nelutujem, aspon som neprisiel o kopec krasnych chvil.....

A co sa tyka este tych sportovych aktivit....pamatam sa ked som s najlepsim kamaratom zobrali palicky, a z mlaky sme vyhrabavali blato, no a dzabli sme to na koniec palicky, a ostrelovali nasu bytovku.....potom sme mali paradny pruser.....susedia nas sprdli a potom aj doma sme mali rodicovske prihovory :P a to blato tam bolo na bytovke niekolko rokov, potom sme uz vyrastli, isli sme okolo bytovky a stale sme si na to spomenul ia zasmiali sme sa na tom...aky sme niekedy boli.....no par rokov dozadu nam zateplili bytovku, cize uz to tam neni. :(
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

A este si pamatam, ked sa lozilo po stromoch. A ked sa niekto vytal to bolo smiechu :) .
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

este ma napadaju Kelly Family -> tych pocuval hadam kazdy :-D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nordkapp_pb napísal:este ma napadaju Kelly Family -> tych pocuval hadam kazdy :-D
u nas to bol suboj Kelly Family vs. Backstreet Boys :D
A potom Mc Erik a Barbara :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no dnes sa stalo nieco neuveritelne, okrem toho, ze akoze snezilo, tak styria chalani sa akoze tvarili, ze hraju hokej :shock: ale bolo to len take pinkanie na ploche asi 10x4m, ale aj snaha sa ceni :D

Maki, :aasmile11:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kibo - ale teba si nepamatam ze by si s nami hraval.... akoto ze vies nase rozmery ihriska? :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

"Aka fuka funda luka, funda kava keven duka. Ak fuk funda luk, funda kava keven duk"
spominate si? a viete niekto, co to znamena? lebo ja nie :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

PEXESOOOOOO :aasmile29:
to som vedel hrat do bezvedomia :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mek napísal:"Aka fuka funda luka, funda kava keven duka. Ak fuk funda luk, funda kava keven duk"
Uprimne pochybujem ze by to nieco znamenalo... ale tato veta z Danky a Janky, to je ina vec... Gevenducha LoL :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

Menojenanič napísal:Mňa napadlo jak som čumela vždy na hitparády a zvlášť si pamätám na videoklip Let´s get loud od JLO. 8)
ja som tiez pozerala tie otravne hitparady :D ale vtedy to bolo celkom normalne pre mna...prisla som domov zo skoly a hned zapla vivu..a cumela do zblbnutia :D a neviem ci tu uz niekto spominal,ale dost ,,in" boli aj telenovely :) pri tych som tiez stravila vela casu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

moni19 napísal:ja som tiez pozerala tie otravne hitparady :D ale vtedy to bolo celkom normalne pre mna...prisla som domov zo skoly a hned zapla vivu..a cumela do zblbnutia :D a neviem ci tu uz niekto spominal,ale dost ,,in" boli aj telenovely :) pri tych som tiez stravila vela casu
No to hej, ved v zaciatkoch 90tych rokov vsetci pozerali serial Jednoducho Maria :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ja si pamatam, ze som z mamou pozeraval Jednoducho Maria :D to bola myslim prva telenovela na Slovensku (a zaroven jedina, ktoru som pozeraval)...ale mal som spoluziaka, ktory pozeral vsetky za radom, takze sme mali celkom dobry prehlad - Divoky anjel, Esmeralda, Cierna perla, Rosalinda... :lol:

nesmieme zabudnut na Dallas a hlavnych hrdinov J.R. a Boby Ewingovcov :)
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

moni19 napísal:ja som tiez pozerala tie otravne hitparady :D ale vtedy to bolo celkom normalne pre mna...prisla som domov zo skoly a hned zapla vivu..a cumela do zblbnutia :D a neviem ci tu uz niekto spominal,ale dost ,,in" boli aj telenovely :) pri tych som tiez stravila vela casu
Hej hej a ked išla Rosalinda všetci trepali len o tom a každý bol vtedy u nás pri telke :lol: Myslím celú dedinu :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

no tie 90 roky boli fakt zaujimavym obdobim.pamatam,ze som pocuval skupinu 2 Unlimited :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak celkove ti tie skupiny pridu take divne ale samozrejme aj vtedy bola kvalita. :)

Ale mohlo to byť aj oveľa horšie 8) :
Prílohy
80´s
80´s
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

jj,90 roky boli kvalitne,takto narychlo ma napada vselico,ale nebudem tu zbytocne spammovat
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

heh, cipana riadne som si pospomínal na staré časy keď som zbieral a prehrával pogy, čítal som Macka Pusíka, sledoval Maxihru či kupoval Resanku v škole :lol: a jo, fičal som na Backstreet Boys a Luneticu samozrejme :lol: to boli krásne časy, ale už sa to nikdy nevráti
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Mek napísal:"Aka fuka funda luka, funda kava keven duka. Ak fuk funda luk, funda kava keven duk"
nieje to vypocitavanka?
nieco ako Edem bedem trampky?
- to boli casy ked sa "vypocitalo" kto pojde urobit daku pochabost... nehadzalo sa mincou ani ziadne take tahy...

aj vy ste hravali sipky? po ceste, plotoch, muroch, a pod. jedna skupina kreslila sipky v smere v akom idu a ta druha ich podla nich musela najst... :oops:
si pamatam ako to nasieralo stare babky ked mali plot cerstvo natrety olejom oznaceny sipkou :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kopytovci - Aka fucka: :)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

jackb napísal: - to boli casy ked sa "vypocitalo" kto pojde urobit daku pochabost... nehadzalo sa mincou ani ziadne take tahy...
z recesie zvyknem vypocitavat stale... :D

a pekne ; en ten tus, au to bus! :P
Napísať odpoveď