cavte co vravite na tento fon? http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... ?ARI=10569
chcem ho kupit s orange oplati sa mate snim skusenosti dakto?
je odblokovany na vsetky siete a hlavne ma zujma GPRS da sa dako pouzit ako navigacia aj bez pripojenia na internet existuje daky soft nato lebo to ma najviac nanom zaujma aby som ho mohol vyuzit ako GPRS navigaciu bez nutnosti byt pripojeny na internet je to trochu surne lebo vo stvrtok by som ho chel zobrat
hej omluvam sa GPRS a hej ja veim ze je datovy prenos no len ci nieje daky soft aby som nemusel byt napojeny na internet aby mi to necucalo pocas pripojenia peniaze kedze nema v mobile internet predplateny
by sa mali dat stiahnut mapy atd.. aby to potom necucalo s netu s mojich penazi
C905ka je dump phone - nenahodíš si tam TomToma alebo Garmin. java na to nestačí. ak nechceš ťahať dáta z netu, tak jediné riešenie je asi aplikácia Trekbuddy. nič extra, ale použiteľné.
a akot to potom funguje? ide to v pohode mozem to vyuzit ako plnohodnotne ako navigaciu ? cize mozem byt pripojeny aj cez wifi:
a ak by sa dalo mohli by ste mi odkazy hodit linky na mail [email protected] alebo tuna dik
a co nan vravite oplati sa kupit ?:)
tak mne by to stacilo keby ho vyuzijem ako navigaciu len orientacne napr ze ked som uz v dakom meste tak konkretne na daku ulicu sa dostat alebo tak ...
a dalsie plus sa mi paci ze ma Wifi
ale tiez som rozmyslal aj nas nokiou N95 ... ktory skor sa oplati
pepo napísal:tak mne by to stacilo keby ho vyuzijem ako navigaciu len orientacne napr ze ked som uz v dakom meste tak konkretne na daku ulicu sa dostat alebo tak ...
a dalsie plus sa mi paci ze ma Wifi
ale tiez som rozmyslal aj nas nokiou N95 ... ktory skor sa oplati
tak zasa ja som mal doposial len SE a som zatim spokojny teraz mam SE W810i a som maximalne spokojny aj s SE K550i a tiez spokojnost tak neveim sa mi docela poznava to SE tak neviem
nuz je to na nom ja mam iba se a to k510i@w660i a ktomu mam este C902 a som spokojny aj ked najradsej mam telefony s windows mobile ak by ti nevadila n95 vo vacku tak si kukni nejake PDA Phone ASUS najlepsie navigacia aj ako plnohodnotna do auta telefonovat tiez vies na dotik. display zviknes len je to väcsie
nosooo napísal:novsie SE nie su firmwarovo dobre urobene,viem o com hovorim!
práve preto je možnosť si zadarmo updatnúť FW doma. nokia to robí rovnako. niekedy je preto lepšie počkať, kým výrobca spraví stabilnejší fw, ako bol prvý. platí to aj pre SE aj pre nokiu