Aký videoeditor ?
Aký videoeditor ?
Zaujímalo by ma, aký používate, prečo, ktorý by ste mi doporučili ?
Hľadám niečo easy to use, doteraz mám skúsenosti s Pinnacle video studio 12 ( odradil ma export finalneho videa do formátov ) a aktuálne používam Ulead video studio 11 ( lebo Corel video studio 12 mi akosi nefunguje ).
Skúšal som Vegas 7, ale neviem prísť na to, ako sa v ňom robí.
Hľadám niečo easy to use, doteraz mám skúsenosti s Pinnacle video studio 12 ( odradil ma export finalneho videa do formátov ) a aktuálne používam Ulead video studio 11 ( lebo Corel video studio 12 mi akosi nefunguje ).
Skúšal som Vegas 7, ale neviem prísť na to, ako sa v ňom robí.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som robil vo vegase 7 a tiez som najprv nic nevedel ale nakoniec som skusanim na vsetko poprichadzal (a nie je to zlozite)...sice som uz teraz dlhsie v nom nerobil,ale viem ze by som sa do toho urcite rychlo dostal...akurat v tom finalnom exporte tam bolo na vyber vela formatov a dlshie mi trvalo kym som prisiel an to do akeho to vyexportovat,lebo to malo brutalnu velkost vzdy a zas to aj islo pomaly,ale ak mas lepsi procesor,tak to nebude az take strasne...ja by som sa mojim core 2 quad az tak neobaval
...ale inak super program,aj ked som pocul ze je aj osmicka a ovladanim sa moc neodlisuje,tak by som osobne isiel urcite do nej 
takže sony vegas 8 ( + nejako by som sa doňho musel dostať ), o exporte viem. Inak čo používaš ako výstup finálneho videa najčastejšie ? Ja asi H264 približne o 10k bitrate ( to keď robím videá z hier - FRAPS ), len ma šte, ve ulead nevie zaobchádzať s dvoj ( a viac ) jadrovými procesormi. Kuknem sa keď exportujem, no a nie, využite 50% , only one core
to trvá 2x dlhšie. Vegas predpokladám vie, čo je multicore ...
Na AVI - VirtualDub
Na MPEG 2 - VideoReDo
Na VOB - TMPGEnc DVD Author alebo VideoReDo ( podla toho co chces s tymi VOB-mi robit )
Mozes vystrihovat , delit , spajat bez konvertovania !!! do ineho formatu za par sekund mas video ulozene na HDD.
Na demuxovanie - dgmpgdec 1.53
Na muxovanie - ImagoMPEG-Muxer
Na MPEG 2 - VideoReDo
Na VOB - TMPGEnc DVD Author alebo VideoReDo ( podla toho co chces s tymi VOB-mi robit )
Mozes vystrihovat , delit , spajat bez konvertovania !!! do ineho formatu za par sekund mas video ulozene na HDD.
Na demuxovanie - dgmpgdec 1.53
Na muxovanie - ImagoMPEG-Muxer