Cafte neviem ci to patri sem ale hladam : ze ake sluchadla pouziva Tiesto alebo Armin Van Buuren alebo Poul Van ... to je jedno neviete ??? ja som ti nikde nenasiel.
thx.
DJ-ove sluchalda
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
google, google a este raz google...
radsej napis, ze si lenivy a nechce sa ti hladat 
zalezi asi od akcii, ale napriklad na LoveParade Tiesto hodil sluchadla do davu a boli to Pioneer HDJ-1000, ale pouziva aj Sony MDR V700DJ, o arminovi som nasiel, ze pouziva Technics RP-DH1200 a obcas Sony MDR-V700DJ a Paul van Dyk pouziva Sony Pro MDR-7506 a pouzival Sennheiser HD-25
ono je v tom vsak vseobecne bordel, nakolko lietaju po celom svete, vlacia sice svoje vlastne, ale tak reklama a sponzori v tom narobia pekny gulas
zalezi asi od akcii, ale napriklad na LoveParade Tiesto hodil sluchadla do davu a boli to Pioneer HDJ-1000, ale pouziva aj Sony MDR V700DJ, o arminovi som nasiel, ze pouziva Technics RP-DH1200 a obcas Sony MDR-V700DJ a Paul van Dyk pouziva Sony Pro MDR-7506 a pouzival Sennheiser HD-25
ono je v tom vsak vseobecne bordel, nakolko lietaju po celom svete, vlacia sice svoje vlastne, ale tak reklama a sponzori v tom narobia pekny gulas
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: DJ-ove sluchalda
Niekto sa nam tu pohadal s googlom???Mosko napísal:Cafte neviem ci to patri sem ale hladam : ze ake sluchadla pouziva Tiesto alebo Armin Van Buuren alebo Poul Van ... to je jedno neviete ??? ja som ti nikde nenasiel.
thx.
Pioneer HDP a nejake cisla...