ide o to..ze na vianoce sa kupil notebuk ktory sa pripaja tiez cez wifi na domacu siet od Tcomu..aa odkedy ho mam nejde sa mi pripojit na siet s N81kou..ide iba vtedy ked je zapnuty aj notebuk...vie mi nekdo poradit co mam robit aby sa mi slo pripojit aj ked je notebuk vypnuty?
problem s pripojenim do wifi
-
XentoS
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
problem s pripojenim do wifi
caute seci..mam taky problem s pripojenim..mam nokiu n81 8gb a doteras sa mi dalo v pohode pripojit na nasu domacu siet ktora je chranena heslom ale myslim ze to neni podstatne...
ide o to..ze na vianoce sa kupil notebuk ktory sa pripaja tiez cez wifi na domacu siet od Tcomu..aa odkedy ho mam nejde sa mi pripojit na siet s N81kou..ide iba vtedy ked je zapnuty aj notebuk...vie mi nekdo poradit co mam robit aby sa mi slo pripojit aj ked je notebuk vypnuty?
-
XentoS
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
net mam od Tcomu...neviem presne co v tom je..ale mam aj magio a pevnu linku..teras je to napojene tak ze mam pripojeny svoj PC potom maju sestry napojeny PC a este je napojeny jeden notebook (tieto tri su napojene normalne cez kabel. a dalsi notebook sa pripaja cez wifi... a obcas sa chcem pripojit aj z mobilu ale uz to nejde
...ak ti pomoze mozem ti nakreslit jak to je pripojene...je to tam trosku zlozitejsie lebo su pouzite dva routre..jeden funguje ako switch a druhy ako normalny router...
Skus v mobile zmazat miesto pristupu tvojho wifi a vytvor nove, mozno to pomoze. A este mozes skusit nastavit pre kazde PC vlastnu IP teda spojit IP s MAC najdes to v routri LAN>Bind IP to MAC a potom router prideli kazdemu pc vzdy tu istu IP a samozrejme na druhom routri (ktory mas ako switch) musi byt DHCP vypnute.
inak poi na t-com routroch je defaultne 50 ip-ciek na rozdavanie takze tym to nebude, pokial sa to nemenilo
inak poi na t-com routroch je defaultne 50 ip-ciek na rozdavanie takze tym to nebude, pokial sa to nemenilo