No ale štve ma to, že u nás na štadióne sa furt jazdí iba doľava, a tak mám už ľavú korčuľu dosť tupú (z prekladania) a od posledného brúsenia som toho teda veľa nenakorčuľoval. Ale možno je to spôsobené aj mojím nedokonalým štýlom, lebo dosť pri ňom zošuchujem ľad
Ladove korculovanie
Heh, heker, trošku prehnaná reakcia, veď Lubo$ chcel iba vedieť, ako je to s brúsením. Ani ja sa v tom bohvieako nevyznám, ale po kúpe korčulí som si ich tiež nedával hneď brúsiť, ale asi po 2 korčuľovaniach som dostal možnosť si ich dať nabrúsiť u známeho, tak som mu ich hodil.
No ale štve ma to, že u nás na štadióne sa furt jazdí iba doľava, a tak mám už ľavú korčuľu dosť tupú (z prekladania) a od posledného brúsenia som toho teda veľa nenakorčuľoval. Ale možno je to spôsobené aj mojím nedokonalým štýlom, lebo dosť pri ňom zošuchujem ľad
No ale kamoš mi hovoril, že ešte pred 2 rokmi sa menila strana, do ktorej sa korčuľovalo po polovici. Neviem, prečo sa to tak už nerobí. Kamoša to tiež štve, lebo ten vôbec nevie prekladať korčule do pravej stranyLub0$ napísal:A co ja viem tak na kazdom klzisku sa jazdi do rovnakej strany, cize treba si zvyknut
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tento rok zacal super zimou, kazdy den som bol na lade. dnes nasnezilo
nastastie iba taky prasan takze este by sa malo dat korculovat dalej
inak je to moja oblubena aktivita
na tuto sezonu (a milion dalsich) som si konecne kupil aj poriadne naradie
inak je to moja oblubena aktivita
na tuto sezonu (a milion dalsich) som si konecne kupil aj poriadne naradie
- Prílohy
-
- Reebok 5K Skate.gif
- (71.72 KiB) 2979 stiahnutí
Ja mam starsie korcule... Tusim botas alebo nejake take
A nemozem sa stazovat...
Chodim sa korculovat na jednu rieku pripadne jazero nedaleko... Sem-tam s partiou aj hokej
Korculovanie je asi naj cinnost na svete (po PC a gitare)
A este ze akym stylom? Tak ja neviem ake styly korculovania existuju. Ale ide mi to dopredu a snad trochu aj dozadu
Chodim sa korculovat na jednu rieku pripadne jazero nedaleko... Sem-tam s partiou aj hokej
Korculovanie je asi naj cinnost na svete (po PC a gitare)
A este ze akym stylom? Tak ja neviem ake styly korculovania existuju. Ale ide mi to dopredu a snad trochu aj dozadu
Na lade som naposledy korculoval ako 8-rocny, na inlajnoch viem prekladat, dozadu, T-Stop a take srandy - proste normalny korculiar..
Velmi ma to bavi a pohravam sa s myslienkou, ze si po rokoch zaobstarám aj ladove "kanady" - nic special, nejaky zakladny model aj tak v zime sa nedostanem na lad viac ako 10x...
Otazka: Bol by prechod z inlajnov na lad tazky? Je to velmi ine? Ci za hodku dve by som sa do toho dostal?
Dakujem.
Velmi ma to bavi a pohravam sa s myslienkou, ze si po rokoch zaobstarám aj ladove "kanady" - nic special, nejaky zakladny model aj tak v zime sa nedostanem na lad viac ako 10x...
Otazka: Bol by prechod z inlajnov na lad tazky? Je to velmi ine? Ci za hodku dve by som sa do toho dostal?
Dakujem.
korcule mam tieto a korculovat som zacal (podla slov rodicov) v troch rokoch
ked som bol mensi chodil som aj s otcom hravat hokej na prirodne plochy, no casom sa moznosti akosi zredukovali a nechodil som az tak casto (nie vsak vobec)... posledne roky chodim najma na verejne korculovanie a cez obdobie mrazov aj zahrat hokej na prirodne plochy, ladove mobilne plochy, pripadne na stadion (posledne dve moznosti aj s brankarmi vo vystroji)
... ak je tu nejaky kosican, ktory by sa niekedy rad pridal, tak pisnite SS
ked som bol mensi chodil som aj s otcom hravat hokej na prirodne plochy, no casom sa moznosti akosi zredukovali a nechodil som az tak casto (nie vsak vobec)... posledne roky chodim najma na verejne korculovanie a cez obdobie mrazov aj zahrat hokej na prirodne plochy, ladove mobilne plochy, pripadne na stadion (posledne dve moznosti aj s brankarmi vo vystroji)
... ak je tu nejaky kosican, ktory by sa niekedy rad pridal, tak pisnite SS