OS na PC ...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vo vsetkom ... Doteraz na Vistu nadavaju len ludia ktory ju bud nevyskusali alebo ju nechali nainstalovanu 2hodiny ... A zatial sa nestihla prisposobit systemu a uzivatelovi.mikimr napísal:v com ako priatelskejsia????
Alebo ludia ktorym vyhovuje ze si XP musia preinstalovavat minimalne Raz do roka ... a RAM pouziva len ako tazitko.
URcite ze vista ako novsi system ma vela vyhod.Shark NX napísal:Vo vsetkom ... Doteraz na Vistu nadavaju len ludia ktory ju bud nevyskusali alebo ju nechali nainstalovanu 2hodiny ... A zatial sa nestihla prisposobit systemu a uzivatelovi.
Alebo ludia ktorym vyhovuje ze si XP musia preinstalovavat minimalne Raz do roka ... a RAM pouziva len ako tazitko.
Ale priatelskejsia neni (asi preto ma take slabe zastupenie v celosvetovom meritku po tak masivnej reklame).
Ale ako som uz povedal tema neni xp vz. vista takych tem je na kazdom fore spustu a pravdu maju viac menej oba tabory.
Este tu treba zavolat niekeho kto zacne temu o linuxe a tuto debatu neukoncime nikdy.
skus totoAdulko1 napísal:Ahojte!Len sa nepobite!
Tak linux urcite by som instaloval az vtedy keby to bola posledna moznost .. Ale nepopieram aj Vistu, tu chcem vyskusat, pretoze este som ju nikdy nemal "v ruke" ..
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 8e933d5424
funguje 240dni, potom reinstalacia, alebo kupit. server 2008 je vlastne vista so service pack 1 , akurat je rychlejsia vdaka povypinanym zbytocnostiam.
ps rucne si treba potom zapat wlan, je defaltne vypnuty.
je to z jedneho fora ps: kym som to nasiel tak tam videl kvanta tem xp vz vista
-
Shark NX
Addict
Len na upresnenie Tie Tabory ktore spominas to nieje jak Tabory nvidiotov a fanatikov.
A Linux?? Tiez dobra vec fungujem na ubuntu 8.10 a je to tiez zaujimavy system
Ale aj tak si stojim za jednym Vista je pre dnesne PC system ktory ho dokaze aj vyuzit ...
Napr Porovnaj si start Visty a XP ... Kazdy pinda kolko Vista zere RAM ...
Ale opytam sa takto ... Naco si kupujes 3GB Ram ked ti XP vyuzije maximalne cca 900MB pritom ked otvaras lubovolnu app tak ti z disku spravi chraptitko a v RAMke ma pre uzivatela neuzitocne data.
Zato Vista ... Kombinuje Super Fetch, Turbo Memory, Robson Module a ine vlepsenia ... Po starte ti na systeme s 3GB RAM zabere cca 1,4GB ale po zisteni uzivatelovych navykov vklada do RAMky apps ktore denno denne pouzivas a tym zrychluje ich chod a start.
Napr system sa mi loaduje za cca 28s a to mam len vypnuty SWAP a nainstalovany 4GB Robson Modul.
Akonahle system nastartuje zapnem mozilu ktora nabehne do 1,5s a hned mozem otvorit 20 Kariet bez primrznutia.
Ale aj tak si stojim za jednym Vista je pre dnesne PC system ktory ho dokaze aj vyuzit ...
Ale opytam sa takto ... Naco si kupujes 3GB Ram ked ti XP vyuzije maximalne cca 900MB pritom ked otvaras lubovolnu app tak ti z disku spravi chraptitko a v RAMke ma pre uzivatela neuzitocne data.
Zato Vista ... Kombinuje Super Fetch, Turbo Memory, Robson Module a ine vlepsenia ... Po starte ti na systeme s 3GB RAM zabere cca 1,4GB ale po zisteni uzivatelovych navykov vklada do RAMky apps ktore denno denne pouzivas a tym zrychluje ich chod a start.
Napr system sa mi loaduje za cca 28s a to mam len vypnuty SWAP a nainstalovany 4GB Robson Modul.
Akonahle system nastartuje zapnem mozilu ktora nabehne do 1,5s a hned mozem otvorit 20 Kariet bez primrznutia.
Ach jaj a zas sme na zaciatku je jasne ze Vista ako novy program je urcite prepracovanejsi. Jeho vyuzitie ci uz pamete ale swapu je skoro genialne. Ale tak isto ma vela zaporov.Vravim tado debata je nekonecna.Shark NX napísal:Len na upresnenie Tie Tabory ktore spominas to nieje jak Tabory nvidiotov a fanatikov.
Zbytocne to tu zaspamujeme
a este jedna vec nikde tu neni Ziadny utok na vistu to len niektory ncik tu zacal ospavavt vistu ze je najlepsia(lebo ju ma on).mikimr napísal:dnes uz hry a vista je celkom gut,
neni problem natahat aktualizacie aj ked niekedy to sekne a rozhadze system hlavne sp3
najlepsie je integrovat sp3 do instalacky navod je zde
Kód: Vybrať všetko
http://autoinstall.craftcom.net/index.php
Poznam cloveka (z betu) ktory facha na win98 a rozbeha viac veci na nom ako vy na viste (upravou dll kniznic).
Kazdemu vyhovuje nieco ine jednemu xp, druhemu vista a tretiumu Linux.
Je to kazdeho volba.
Aby neboli narazky ze sa tu nedali ziadne za a proti,pre boha je to plny net.
S cim sa da suhlasit stopercentne tak vistu 64bit, castokrat padol nazor) a dokonca aj mrkvac to mal v plane) ze 32 ani nemala byt ale hold komercia je svina.
a tymto by sa asi ta debata dala ukoncit,hadam sme poradili autorovi podla nasho najlepsieho vedomia a vyber je na nom.
Sam musi vyskusat a rozhodnut sa co si da do pc.
JO a bolo tam aj par navodov dobrych od neho.Shark NX napísal:Ze ma ten uzivatel Nick Mir ... a je na PCFore ... Ak ano Poznam ho osobne
Doteraz tvrdi ze Pentium 3 Tualatin je vykonnejsi ako C2D a ze XP, Vista, 2K su len nablystane hovadiny. Ak sa nejedna o neho tak sry.
kU PROCAKOM SA NEVYJADRIM hW MA VOBEC NEZAUJMA
Tak vidis zablud na pc forum a citaj par dni dozadu sa tam riesilo(riesil to dost skuseny uzivatel) a doteraz nezistil preco mu kombinancia dvoch programov zhruba po par minutach zlikviduje pc(zamrzne)
Ako vravim tem je vela,navodou tiez a my riesime nekonecnu debatu.
Uz len zavolat neake linuxaka a sme kompletne(nekompletny)
-
Shark NX
Addict
No vidis ... Opytaj sa celeho vedenia PCFora co si o nom myslia
A nemusim tam bludit ja to tam moderujem 
btw Ten svoj Win 98 upravoval asi 3mesiace ... staci ze nieco sposobi jednu nepovolenu operaciu a vsetko sa ruca ako domcek z kariet. Chodieval ku mne do roboty ... Machroval s tym "vyladenym" Oknom z 98 a moj sef ho stale posielal do prec
Cize asi vies ake maju jeho prispevky hodnotu ... Staci si precitat jeho poslednu temu o Porovnani CRT vs LCD a dojde ti to
Sorry pani za prudky OT
Ale vysledok diskusie pre zakladatela temy ... Ber Vistu 64Bit Home Premium ... Budes spokojny
btw Ten svoj Win 98 upravoval asi 3mesiace ... staci ze nieco sposobi jednu nepovolenu operaciu a vsetko sa ruca ako domcek z kariet. Chodieval ku mne do roboty ... Machroval s tym "vyladenym" Oknom z 98 a moj sef ho stale posielal do prec
Cize asi vies ake maju jeho prispevky hodnotu ... Staci si precitat jeho poslednu temu o Porovnani CRT vs LCD a dojde ti to
Sorry pani za prudky OT
Ale vysledok diskusie pre zakladatela temy ... Ber Vistu 64Bit Home Premium ... Budes spokojny
Chodim len do systemu nikde inde nie tak sam vies ake problemy robila (teraz je to uz lepsie) a tak isto vies ze tato debata by bolo nekonecna tak ako su nekonecne podobne temy tam no nist idem off.Shark NX napísal:No vidis ... Opytaj sa celeho vedenia PCFora co si o nom mysliaA nemusim tam bludit ja to tam moderujem
Sorry pani za prudky OT
-
XtremeQTXX
Expert