zdravim, mam problem a neviem si s nim rady.
snazime sa s kamaratom spojazdnit tuto starsiu hru cez hamachi. raz sa nam to podarilo ale odvtedy nic, nenajdeme sa v loby, nenajde nam vytvorenu hru, proste ako keby sme ani neboli na tej istej sieti.
uznavam ze som lama, o takychto veciach neviem takmer nic a to je dovod preco sem pisem.
vopred vsak prosim vsetkych neskutocne inteligentnych ludi co nemaju na praci nic lepsie ako sediet za pocitacom 17 hodin denne aby namiesto prispevkov typu "chyba je medzi stolickou a monitorom" radsej nenapisali nic.
Command & Conquer Generals ZH
takze ospravedlnujem sa za duplicitnu temu, snad som nikoho nenastval, kazdopadne prosim o pomoc.
-
lekoklatik
VIP
Nenaštval. Ja som to písal pre tvoje dobro. Skúste si nainštalovať rovnakú verziu hamachi. Najnovšiu. a dúfam že nemáte rovnaké sériové čísla. Teraz neviem či ti to pri napojení vypíše (že máte rovnaké sériové) alebo je z toho taký problém aký máš ty :-/ceero napísal:takze ospravedlnujem sa za duplicitnu temu, snad som nikoho nenastval, kazdopadne prosim o pomoc.
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\MapsArachno napísal:Zrejme to bude koli mape. Asi je poskodena. Skusal som aj ine niektore tiez sekaju ale vecsina ide vpohode. Stiahol som si nejake mapy z netu ale neviem kde ich mam ulozit. Vedel by mi niekto poradit? Uz ma zachvilu slak trafi
Command & Conquer Generals Zero Hour
mam problem na zaciatku ked ju spustim trva asi aj 5 minut kim mozem hrat robi to pri ukazke znacku ea game... Ale potom hra ide normalne
pls co stym aby slo vsetko normalne
pls co stym aby slo vsetko normalne
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Command & Conquer Generals ZH
Viem, ze je to stara tema, ale nebudem zakaldat novu.
Podarilo sa niekomu z vas rozbehat Generals na Windows 10 ?
Podarilo sa niekomu z vas rozbehat Generals na Windows 10 ?
-
harrison314
Hardcore addict
Ako?Bad.boy napísal:Ano
-
Bad.boy
Medium Professional
Beriem spat. Teraz som to skusil a uz nefunguje. Naposledy som hral pol roka dozadu vdaka
https://linustechtips.com/main/topic/42 ... ix-thread/
Odhadujem, ze to daky win update rozbil.
https://linustechtips.com/main/topic/42 ... ix-thread/
Odhadujem, ze to daky win update rozbil.