Normalne?
Normalne?
je normalne,ze mi moj priatel po tyzdni chodenia povedal,ze ma lubi?chodili sme von sice aj predtym,ale aj tak si myslim,ze to proste nejako skoro sklonoval medzi nami...a takisto,som s nim rada,som strasne stastna,ze som s nim a ze ho mam,az mi to pride nerealne..akoby sa proti mne niektori ludia dali dokopy aj s mojim chalanom a robili si zo mna srandu....neviem,ci som uz ja nejaka divna,alebo co...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: Normalne?
osobne si myslim, ze celkom v pohodeemma napísal:je normalne,ze mi moj priatel po tyzdni chodenia povedal,ze ma lubi?chodili sme von sice aj predtym,ale aj tak si myslim,ze to proste nejako skoro sklonoval medzi nami...a takisto,som s nim rada,som strasne stastna,ze som s nim a ze ho mam,az mi to pride nerealne..akoby sa proti mne niektori ludia dali dokopy aj s mojim chalanom a robili si zo mna srandu....neviem,ci som uz ja nejaka divna,alebo co...
stale lepsie ako ked ti to niekto povie pri prvom stretnuti
-
Začiatok Konca
Professional
momentalne som z toho dost zmatena...som s nim rada,jednoducho ho mam skutocne rada a velmi,a myslim,ze sa to da nazvat laskou,ale zda sa mi,ze az prilis rychlo ide na niektore veci,pritom donedavna som ho musela pomaly donutit,aby siel von..myslim s nasou partiou..preto mi to prislo take divne,ze teraz mi povie toto...djxtreme napísal:ja si myslim ze to je uplne normalne ak sa poznate dlhsie...mam pocit ale ako keby si ty toto necitila,alebo mas od toho dost daleko,hm?![]()
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
potom je zvlastne a dost to nechapem preco sa tomu cudujes,ked sa to da nazvat laskou...ale na druhej strane to musis aj chapat,my chalani ideme na to trsoku rychlejsie na rozdiel od vas....vy to drzite dlhsie v sebe...ale myslim ze to je fakt normalemma napísal:momentalne som z toho dost zmatena...som s nim rada,jednoducho ho mam skutocne rada a velmi,a myslim,ze sa to da nazvat laskou,ale zda sa mi,ze az prilis rychlo ide na niektore veci,pritom donedavna som ho musela pomaly donutit,aby siel von..myslim s nasou partiou..preto mi to prislo take divne,ze teraz mi povie toto...
MG! Posrane a zbrzdene babske mozgy! Najradsej by som Vam ich z hlav vycucol aby vznikol priestor pre vyvoj zdraveho rozumu.
Chalan sa namota rychlejsie. Rychlejsie sa zamiluje, zalubi, akokolvek tomu hovorite, stane sa to rychlejsie.
Staci ziarivejsi usmev, dotyk a sme jasni. (Aspon ja.)
Kym my sme uz z priatelstva na urovni lasky, vy, baby, ste stale len kamaratky. Nedockavy, bozkuchtivy a vobec vsehochtivy chalan sa Vam prizna a mile dievca to zaklincuje vetou "Vies, ale ked Ty si taky dobry kamarat a ja som si nikdy nevsimla, ze by si ma lubil...".
Potom sa cudujme, ze chlapec strati naladu, odhodlanie a mozno aj chut komunikovat, toboz Vas este chytit za ruku, ked je vonku -15°C a vy len cakate... Sak cakajte, ked ste ho pred mesiacom dali dole tou zasranou hatlaninou o priatelstve a tyzden na to ste si z neho spravili butlavu vrbu a mate tu drzost mu hovorit este aj o byvalych.
Ano, moja mila. Je uplne normalne, ked Ti po tyzdni chodenia povie, ze Ta lubi. Aj keby Ti to povedal hodinu po tom. Dal sa s Tebou dokopy, lebo Ta lubil, lubi a bude lubit.
Alebo je tento rozum nastrocnych taky skazeny, ze spolu najprv zacnete bez pardonu kefovat a po polroku si poviete, ako sa lubite?
Mam 16 a chovanie poniektorych rovesnikov sa mi nezda zdrave.
Na zaver citat od neviem koho:
Cim viac spoznavam ludi, tym viac sa mi pacia psy.
Chalan sa namota rychlejsie. Rychlejsie sa zamiluje, zalubi, akokolvek tomu hovorite, stane sa to rychlejsie.
Kym my sme uz z priatelstva na urovni lasky, vy, baby, ste stale len kamaratky. Nedockavy, bozkuchtivy a vobec vsehochtivy chalan sa Vam prizna a mile dievca to zaklincuje vetou "Vies, ale ked Ty si taky dobry kamarat a ja som si nikdy nevsimla, ze by si ma lubil...".
Potom sa cudujme, ze chlapec strati naladu, odhodlanie a mozno aj chut komunikovat, toboz Vas este chytit za ruku, ked je vonku -15°C a vy len cakate... Sak cakajte, ked ste ho pred mesiacom dali dole tou zasranou hatlaninou o priatelstve a tyzden na to ste si z neho spravili butlavu vrbu a mate tu drzost mu hovorit este aj o byvalych.
Ano, moja mila. Je uplne normalne, ked Ti po tyzdni chodenia povie, ze Ta lubi. Aj keby Ti to povedal hodinu po tom. Dal sa s Tebou dokopy, lebo Ta lubil, lubi a bude lubit.
Alebo je tento rozum nastrocnych taky skazeny, ze spolu najprv zacnete bez pardonu kefovat a po polroku si poviete, ako sa lubite?
Mastros: Velmi pekne napisane, sam by som lepsie nenadelil, congratz.
IMHO, chalan ma kus pravdy. Aj ja som sucasnej povedal asi na druhom ci tretom stretnuti, ze ju lubim. A? Preco tvrdit nieco ine, ked to tak citim? Len preto aby to nebolo "prirychlo"? WTF? Naco s nim potom si, ked je to od neho pre Teba necakane ba priam nepochopitelne? Ach jaj... Bud to citite obaja rovnako, alebo nie. Ak nie tak z toho radsej rychlo vycuvaj co najskor. Rozum sa casom do lasky zamiesa tak ci onak, ale toto co pises Ty tak to je trosku nonsens.
IMHO, chalan ma kus pravdy. Aj ja som sucasnej povedal asi na druhom ci tretom stretnuti, ze ju lubim. A? Preco tvrdit nieco ine, ked to tak citim? Len preto aby to nebolo "prirychlo"? WTF? Naco s nim potom si, ked je to od neho pre Teba necakane ba priam nepochopitelne? Ach jaj... Bud to citite obaja rovnako, alebo nie. Ak nie tak z toho radsej rychlo vycuvaj co najskor. Rozum sa casom do lasky zamiesa tak ci onak, ale toto co pises Ty tak to je trosku nonsens.
zjavne si nepochopil,o co mi slo..ale tak ak ces,mozeme sa aj o tvojom probleme porozpravat,bo zjavne nejaky mas..zaloz temu a chod do toho..Mastros napísal:MG! Posrane a zbrzdene babske mozgy! Najradsej by som Vam ich z hlav vycucol aby vznikol priestor pre vyvoj zdraveho rozumu.
-
mikkimikki
Medium Professional
2emma: tak podla mna to mastros definoval dost dobre aj ked mozno trosku ,,akcnejsim,, sposobom
... a to ty si to scasti nepochopila, preco skratka s tvojim ,,priatelom,, resp. o nom riesis to co je uplne banalne, sama pises ze ho mas rada a tak, tak nac to riesit .. lubi ta a koniec...
laska na prvy pohlad nic ?
.. proste ako som uz spomenul riesis to co nemusis, vytvaras si tym ZBYTOCNE problemy a na tomto moze aj skrachovat mozno dobry buduci vztah
tot moj nazor
laska na prvy pohlad nic ?
.. proste ako som uz spomenul riesis to co nemusis, vytvaras si tym ZBYTOCNE problemy a na tomto moze aj skrachovat mozno dobry buduci vztah
tot moj nazor
Ano, mam problem, uz som temu zalozil aj zamkol.
Pochopil som, ze tymto si musim preskakat sam.
Bola to tema v takom style ako zalozil alkaros.
Do tej temy som chcel nieco, co som chcel pocut, ale nikam to neviedlo.
Kazdopadne mi uz par ludi dalo za pravdu a ked som nenapisal, co si cakala, v co si tajne dufala, tak je to Tvoj problem.
Pisem Ti to s najlepsim umyslom, nechcem si Ta pohnevat.
Ked sa mam vyjadrit k tomu, co som asi nepochopil, ozrejmi mi mnou nepochopene a vyjadrim sa k tomu, ak mas zaujem.
Pochopil som, ze tymto si musim preskakat sam.
Bola to tema v takom style ako zalozil alkaros.
Do tej temy som chcel nieco, co som chcel pocut, ale nikam to neviedlo.
Kazdopadne mi uz par ludi dalo za pravdu a ked som nenapisal, co si cakala, v co si tajne dufala, tak je to Tvoj problem.
Pisem Ti to s najlepsim umyslom, nechcem si Ta pohnevat.
Ked sa mam vyjadrit k tomu, co som asi nepochopil, ozrejmi mi mnou nepochopene a vyjadrim sa k tomu, ak mas zaujem.