haha to este nepoznas zenyeagle_owl napísal: ale fakt si myslis, ze by to zeny vykecavali kamaratkam?![]()
Na aky film?
baby vsetko vykecaju. nemusia povedat nic, ale daju jasne najavo co a ako
samozrejme, ze vykeca aj naspat, ze si sa nieco pytal. za ruku ju urcite chyt a to cim skor. ked budete vonku, tak nebude cakat ci sa odhodlas a pichne ruky do vrecka. pozri sa von kolko je stupnov. sotva bude cakat cely vecer kym ju chytis. nic sa tym nedapokazit, jedine ziskat. GL
ako baba ti hovorim,ze to jej najlepsia kamaratka vediet bude,ale nemusis sa bat,ak sa poznas s chalanom najlepsej kamaratky tej tvojej vyvolenej,budes vediet aj ty vsetko,staci sa ho spytatturtlak69 napísal:baby vsetko vykecaju. nemusia povedat nic, ale daju jasne najavo co a akosamozrejme, ze vykeca aj naspat, ze si sa nieco pytal. za ruku ju urcite chyt a to cim skor. ked budete vonku, tak nebude cakat ci sa odhodlas a pichne ruky do vrecka. pozri sa von kolko je stupnov. sotva bude cakat cely vecer kym ju chytis. nic sa tym nedapokazit, jedine ziskat. GL
a co sa tyka tych ruk a prechadzkou...sprav to veru cim skor,bo ja mam skusenost,ze mi ruky skoro odmrzli,kym ma za nu chytil a aj to pouzil tu vetu,kt. sa tu pretriasa..:,,Nie je ti zima na rucky?,,....nehnevajte sa chlapci,ale trochu momentu prekvapenia nezaskodi...chyt ju za ruku len tak a pekne sa nu usmej a bude to lahsie,bo ked sa jej to spytas,tak bude v rozpakoch aj ona,bohvie co ti povie(ako ja:-D)..a bude to jednoducho krajsie...a ak pojdete do toho kina,co moze byt hocico,okrem nejakych akcnych filmov typu Rambo,kludne ju chyt okolo pliec a daj jej pusu...
skoncilo to zle, nasiel som si inu s ktorou teraz chodim a s touto sa uz len ako-tak kamaratimManthy napísal:len by som cel pocut ako to skoncilo co ci ne v posteli dakde unejnapis co sa stalo ked uz sa stalo a z tymi ruckami fakt ze skor sa ti oplati to skor a potom sa ku sebe dakde pritulte poolizujte atd